-> Jirik_Tuňák1983: Moc jsem toho najezdit nestihl (tak 60km

), ale motor super, APC je nakonec v cajku (nějakej chytrák před tím otočil blowoff

), táhne to krásně (9-5 Aero to není, chce to trochu víc točit, ale síly to má dost).
Na podvozku se ještě občas (ale pořád jsem nevysledoval přesně kdy) ozve od levýho předního kola rána ale chováním jinak taky vcelku fajn. Na předku jsou nový tlumiče s uložením a asi 6 silentbloků + novej silentblok motoru a je fakt, že předek se chová daleko líp, než jsem čekal. Takže asi dám nový tlumiče i na zadek (stojí pár stovek kus - KYB Excel-G co jsou teď nově na předku), ať je to komplet. Spíš je otravná spojka (pedál má trochu trhavej chod a vrže - asi bude chtít někde něco vyčistit/máznout), řazení je po Sobovsku nic extra - ale to je jsem věděl...
Pořád tam ale ještě je kopice míň závažnejch bolesti - kontakt airbagu/klaksonu je v háji, je někde děravá klima a teď navíc přestal foukat větrák topení a fungovat tempomat (to druhý asi budu reklamovat servisu)... no prostě levný auto no... ale s tím jsem do toho šel. Teď s tím začnu jezdit do práce a postrky a postupně se to vyšlechtí