-> skodaman: Tak?

ale jo chapu ho, mas neco peknyho a pak si to jak kokot znicis uplnou blbosti...
Jeste ze jsem si koupil auto s vorvanou karoserii, takze me sem tam nejaka voderka nenasere...
Doteď byl ten volant bez vady. 

Ale pohodlný jsou, to jo 

Ale je teda spíš větší než ostatní děti v jejím věku, to jo. Normálně jezdí samozřejmě v sedačce, ale do školky je to prakticky "za roh", autem jedeme jen abych se pak pro něj nemusel vracet, tak to tolik nehrotím... a vyšlo to tam myslím dobře, že seděla ve správné pozici, pás když jsem dal do nejnižší polohy tak měla přes rameno skoro jak má být.

. Předkloním se, opatrně proklouznu a snažím se vyhnout kontaktu s hranou sedačky a sedáku. Tady někde jsem dával odkazy na firmy, které to umí velmi dobře a prodávají i čistidla s barvivem na retuše odřených míst a švů u bočnic.

Jinak nemít Aero tak ideální fimilienwagen, to jo 

), ale motor super, APC je nakonec v cajku (nějakej chytrák před tím otočil blowoff
), táhne to krásně (9-5 Aero to není, chce to trochu víc točit, ale síly to má dost).

ochotnej říct názor na tohle auto? lzauto.cz/prodej-aut/.../
saab-9-3-19-tid_5618 Kamarád ho chce kupovat a ptal se mě co si o tom myslim, no ale protože jedu hlavně koncern tak tohle mi nic neříká
Znáte někdo ten motor a na co si dát případně pozor při koupi? Díky!