-> Mr._Nosferatu 19.02.17 19:29:18: me taky se libi..., dovozce, ted upravuji od superavta dlouhe pickupy a uz zesiluji i ty zadni napravy, jinak ten samosvor, co jsem si objednal, tak hardcrossy maji 50% val racing na predku i zadku, nevim proc nedavaji 70tky, asi kvuli jizdnim vlastnostem na silnici
Dost jsem uvazoval i o tech kolech 235/75 R15, ale na bezne jezdeni a male vylety necham AT 205/70R15 (legal) a treba tu asii pojedu na MT 195/80R15 (nelegal).
Vsimni si, jak hardcross maji uriznuty spodek predniho blatniku, tam mi i ta 205/70R15 vychazi jen tak tak...
Zajimave, ze u teto pisi tovarni special za 565 303 Kč bez DPH / 20 938 EUR bez DPH
A koukal jsem, ze ted prodavaji i ten kratkej pickup z videa
Jinak Martin, co jede s tim urbanem me zarizuje dodani toho samosvoru...
LADA Bronto AMC vs LADA Niva Urban 4x4 AMC
Ja porad rikam, ze si pockam, az zacnou v izevsku delat dlouhou nivu, jako vybehovy model (klasickeho zigulaka tusim meli za v prepoctu 60tis. kc) a tu si pak koupim a nejak sem dostanu, vetsinu veci si na ni prehazim z te sve :). Uz pred 2 roky rikali, ze niva se bude delat uz jen 2 roky a delaji ji porad, tak tezko rict, zajem o ni je a je to jedno z poslednich opravdovych terennich aut, kdyz uz i defika prestali delat... jasne defik je co se odolnosti tyce nekde jinde, ale zas je tezkej a niva kolikrat dokaze projet i vic.