nemate nekdo zkusenosti s kolickovym samosvorem?, tam by mela byt 100% svornost, jde mi o to jestli to je dobre na mnohatisicove cesty, jestli to vydrzi a jestli hned nezlikviduji poloosy... jako jezdit par km po lese, tak uz by tam davno byl :)
tadyto okrajove jsem k nemu nasel v jinem aute...
Kübelwagen
Osobní auto pro německou armádu, navržený Ferdinandem Porsche. Vůz s náhonem na zadní nápravu se samosvorným kolíčkovým diferenciálem, který se osvědčil svou průchodností v blátivých podmínkách východní fronty, tak na jemném písku afrických bojišť. Vzduchem chlazený čtyřválec o obsahu 1.131cc a výkonu 25koní dokázal auto vážící 715kg rozjet až 70km/h rychlostí. Od roku 1940 do roku 1945 bylo vyrobeno v továrně ve Wolfsburgu vyrobeno 50,435 kusů.
Jak s temito parametry to dokazalo jezdit v pisku nechapu, kdyz niva mela co delat... ale prave ten kolickovy samosvor je 100% automaticka uzaverka, co jsem na ni kdysi dostal nabídku za 12tis. kc, takze nic noveho... ve vyse uvedenem aute se osvedcil, ale niva dokaze jet dvojnasobnou rychlosti
-> Qwak 05.09.16 14:56:18: no klasickej zigul je na driftovani lepsi nez skodovka - extremne lehkej zadek... jen nechapu, ze jim vydrzi ty zadni diferaky, ja na nive znicil uz 3ks - jeden total, tam to byla moje chyba, ze jsem ho nechal bez oleje a 2ks loziska, ale tam to zas bylo ohnutou zadni napravou a mozna i spatnym dotazenim priruby na hrusce
-> Kocvin 05.09.16 14:43:04: lituji, ze presne tu jsem kdysi hodil do srotu :( byla lehce tuknuta na predek - nic neopravitelneho...