Svezení v Bělé pod Bezdězem, super zážitek, jenom na jednom místě prorostý kořeny asfaltem, jinak pecka. Akorát mi praskla expanzka, takže jsem půl dne jezdil s puštěným topením, poodevřenou expanzkou a točil jsem to jenom do 5000 aby to nevařilo
Jako největší krizi z celýho závodu jsem měl cestou domů. V Příbrami jsem skočil do Miaty, přijel do první zatáčky za město, zatočil.... a ono to fakt zatočilo. Jenže hned! Jsem to málem zahodil na vnitřek zatáčky
-> Jirik_Tuňák1983: -> vhml: Já pořád vzpomínám na naší 309... i když byla s tou 1.9 naftou pochopitelně dost front-heavy, tak ten podvozek fungoval neuvěřitelně - komfortní, ale jistý. Což je vzhledem ke kupní ceně auta tuším 24t Kč a nulovým investicím v téhle oblasti naprostý zázrak.
-> Petrson 28.07.20 17:13:03: jj, tam mě to tuze chutnalo už když jsme to minule jeli nahoru, ale z vršku do Skrýšova je to celý ještě mnohem výživnější :-D
-> KIT 26.07.20 22:41:33: dohromady nic. Seriovy auto starsi nez z roku 1990. To je právě ta sranda ze cela soutez stoji 3500 za startovny a pul nadrze benzinu protože to seriovy BMM zere hovno i v nasazení
-> vinorak 26.07.20 22:25:49: nevim hele. Uvidím az bude gti hotovy, ale tohle je super ze to veskerej bordel proste pozere. Sice se to tak koliba ale neresis kde je jaka dira, kde to odskoči nebo pujde ns dorazy. Jen na prijezdu do Dublovic jsme jeli dobrejch 20 metru jen po prednich kolech kdy to na plnejch brzdach chytlo nějakou hranu a nastal oblibeny efekt zadni torzky co se odrazí do vzduchu jak pingpongac. Naštěstí jsme nebyly prvni a baliky uz byly davno rozebrany o dobrejch 5 metru dal. Jinak to pozralo všechno
Pěkně jste s tím letěli . Jsou k těmto rally pravidelnosti nějaké ofiko stránky? Zajímaly by mě nároky na auto, vybavení posádky a jak to celý vlastně funguje. Koukal jsem, že auta jsou bez rámu na klasických značkách, to ve mě probudilo naději, že bych se mohl jednou postavit na start domácí Příbrami.
Včera účast na Rally Příbram zakončená vybojovaným vítězstvím o 2 destinky sekundy. Začátek jsme posrali a pak se z 10 místa prokousávali na každý RZ o kousek vejš až jsme to v poslední RZ zlomili na první místo. A aby se to nepletlo, tak druhej byl tatík :-)
Jinak špičkový svezení, na GTI pružinách to funguje zas úplně jinak a spolu s R888 je úplně neskutečný co to auto snese. Ač to zvenku vypadá jak kýbl šrotu, tak svezení je na zážitek úplně jinde než to jet se stovkou. Jen to prostě v diváckejch místech nejede bokem.
-> vinorak: Dík, kdyby to mělo 1500 tak je to pro mě idealní. No nic zítra tam asi zavolám a uvidím jestli to má ještě TÜV a nebo jestli si budu muset půjčit větší vozejk.
Nevíte náhodou někdo takhle z hlavy kolik má na kouli Xantia 2.0 16v? Jedna mi padla do oka, ale kdybych ju koupil tak bych na ňu chtěl dát koulu a sem tam popotáhnout velkej vozejk.
Koupil jsem nové přibližovadlo do práce. 1.4 hdi mě fakt překvapilo, nemá to sice takový zátah jako 1.4 tdi pd, ale kultivovanost je úplně někde jinde. A ta spotřeba je parádní
Toz je pravda, ze ty kloubky nevypadaj zle. Jsou teda vsecky stejny? A jak se serizuje delky tyce? V chytre knize Jak na to nic není. jen délku +- podle sundanejch?