nastavení světel fa

prohledat
16 příspěvků (zobrazeno 1 až 16) od 03.09.2007 do 30.09.2007, založil/a myl@s
řadit dle data
22:56:12
30.09.2007
Kuladmin
Taky se musim pochlubit spravil jsem to ve sve felicii 1 Jen jeste dodam ze se pote museji svetla sestelovat - jejich sklon jinak by clovek svitil na veverky. A kdyz se budu nudit tak to opravim i na tatovo facku.3
21:41:28
04.09.2007
Kuladmin
-> myl@s: Snad jsem to pochopil DIKY za popis skusim to taky kdyz uz to tam je tak at to facha to souhlasim. A mam rad originalitu.
20:53:11
04.09.2007
myl@s
takže jak jsem to spravil:) nejdrive jsem se byl informovat jak to spravit a jaky jsou nejcastejsi zavady,dost casto se stava,že se někde prodře hadička,dost často se obrousí o klínak,nebo se taky stává,že praskne ten plastovej mechanismus u světel,v mým případě se jednalo o prasklou hadičku,takže jsem nejdřív celý mechanismus demontoval z auta,vyndával jsem to směrem dovnitř,to znamená,že jsem to prostrkával jakoby do interiéru,ta guma,která je v přepážce se normálně vytrhne a pak se to protáhne,pak jsem rozdělával hadičku,nejdřív jsem ji nahřál horkovzduškou,aby šla dobře dolu,samozřejmě pozor na to,aby jste ji nepřepálili:) potom jsem hadičku rozdělal i na druhý straně a naplnil ji nemrznoucí směsí,když byla hadička plná a bez bublinek,tak jsem ji přidělal na ten mechanismus,co je vevnitř v autě/tam jak je kolečko/ a druhý konec jsem zvedl do výšky /důležitý je,aby to bylo uplne plny a bez bublinek pak nastává druhá fáze a to nalití kapaliny do těch mechanismů u světel,to jsem dělal tím stylem,že mi táta to táta roztáhnul kombinačkama/je tam pérko,tak se to musí pořád držet/ a nalil jsem tam taky kapalinu,pak se na to nacvakne hadička a potom teprve pustí/když by se to pustilo dřív,tak by vystříkla kapalina/ no a pak se to jeste musí doladit,pokud je kapaliny málo,nepůjde to až do krajní polohy a musí se dolít,pokud je jí moc uplne se to nezasouva a musi se trochu odpustit,pokud by bylo neco nejasnyho tak piste,pokusim se to vysvetlit jinak:)
19:56:50
04.09.2007
Kalibán123 - zrušená registrace
-> myl@s: sepiš jsem na to taky zvědavej
19:53:10
04.09.2007
myl@s
-> Kuladmin: tak se mi to povedlo spravit,tak jestli mas zajem,tak neco sepisu,jak na to:)
23:27:51
03.09.2007
Nepér
Je tam dost velká díra, protahuje se to směrem z kabiny do motoru a ty pístky do světel tím prolezou. Je to celek, nedá se to rozpojit. (Když je to nový)
23:23:28
03.09.2007
myl@s
-> Kuladmin: no ja to mam normalne ve vaznych B,ja se na to zitra zkusim podivat a uvidim,ale menit se mi to nechce,teoreticky by to doplnit mohlo jit,protoze rozebiraci to musi byt,protoze jak by jsi to jinak protahnul skrz prepazku
22:19:23
03.09.2007
Kuladmin
-> Kuladmin: Ale kdyz prijdes na to co to je tak mi pls napis taky bych si to skusil doplnit 1
22:17:42
03.09.2007
Kuladmin
-> myl@s: No ja byl ted taky na technicky ale todle se pise max do lehkych zavad - me nefacha taky jedno svetlo na felde a nenapsali to vubec a ani todle nezkousel jen mi seridil vepredu sklon a bylo to oni uz dobre vedi ze to stoji za pendrek. Ale co to vlastne je za kapalinu v tom to fakt nevim ono spis bych se taky pidil proc tam chyby - otrc na facku ma normalne tu trubicku asi tema mrazama apod ruplou a ne ze by to zni vyteklo pac to je ruply v ty nejvyssi poloze ale asi se to i odparuje casem.
22:05:47
03.09.2007
myl@s
-> Kuladmin: jo to je rada nad zlato,tak ja az pojedu na tu technickou tak mu reknu:hale na to kaslu a on mi rekne:jasne v pohode,tady to mas a mej se hezky a jeste me pochvali a da mi vizitku a samolepku6 ale teoreticky by do toho melo jit neco nalejt,ne?
21:19:22
03.09.2007
Tomik...
Mě to chodí 1
19:20:24
03.09.2007
Kuladmin
Vykasly se nato to je klasika ze to nefacha spis je zazrak kdy najdes auto kde fachaj obe dve svetla na tenhle princip. Da se to predelat na elektriku neco z fabie a octavie se da pouzit nekde byly navody atd.
18:52:41
03.09.2007
myl@s
-> havlik: tak novy to stojí skoro litra,to se mi za to dávat nechce

18:49:43
03.09.2007
havlik
jo je to tak ale myslim že tam nic nenaleješ budeš muset koupit nový
18:48:15
03.09.2007
myl@s
na jakým principu to funguje? tam je nějaká kapalina?zdá se mi,že mi to nefunguje kvuli tomu,že tam chybí kapalina,je to tím?jestli ano,co tam nalejt?asi něco nemrznoucího
Extreme Tyres