skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Srazík Plzeň
-> TUNER: Se mnou taky počítejte
-> TUNER: T2 + 1 se hlásí že jde.
Na jídlo bych šel, protože asi přiletím narychlo z Prahy z výstavy, takže jsem pro jídlo jinde předem.
Sraz kolem 18:00, takže tak po 20 hod. na motokáry.
Na jídlo bych šel, protože asi přiletím narychlo z Prahy z výstavy, takže jsem pro jídlo jinde předem.
Sraz kolem 18:00, takže tak po 20 hod. na motokáry.
docela dlouhá rovinka,široká trať krásně na předjíždění.....uvidíme v reálu...
Tak děcka pozorte...
Dneska jsem se po práci stavěl na obhlídku a zjistil pár info...
Na motokáry rezervace potřeba neni,ale v baru pokud chceme popíjet,tak bejvá pátek a sobota docela plno a slečna mi doporučila rezervaci.
Tak mi písněte kdo by šel,že bych hodil přibližnej odhad osob.
Počítam
já+1
pajlot+1
krt+1
t2+1
mates+1??
syny
nwkt
veron
havlik
Takže zatim kolem 15 míst....uvidíme jak dorazí zdany,fine-ray,co pedros,jiřík atd?
No nahlásim 15 a kdyžtak to nějak rozšíříme.
Další otázka,jak to vidíte....Půjdeme někam posedět na baštu a pak zajezdit a popít a nebo půjdeme rovnou tam?
Na jídlo by to chtělo někam poblíž aby jsme došli jen pěšky....
Tak jestli mam ještě schánět restošku.
Jinak tady pár foto.. ;-)
Dneska jsem se po práci stavěl na obhlídku a zjistil pár info...
Na motokáry rezervace potřeba neni,ale v baru pokud chceme popíjet,tak bejvá pátek a sobota docela plno a slečna mi doporučila rezervaci.
Tak mi písněte kdo by šel,že bych hodil přibližnej odhad osob.
Počítam
já+1
pajlot+1
krt+1
t2+1
mates+1??
syny
nwkt
veron
havlik
Takže zatim kolem 15 míst....uvidíme jak dorazí zdany,fine-ray,co pedros,jiřík atd?
No nahlásim 15 a kdyžtak to nějak rozšíříme.
Další otázka,jak to vidíte....Půjdeme někam posedět na baštu a pak zajezdit a popít a nebo půjdeme rovnou tam?
Na jídlo by to chtělo někam poblíž aby jsme došli jen pěšky....
Tak jestli mam ještě schánět restošku.
Jinak tady pár foto.. ;-)
-> Zdany: 

-> havlik: Cece, ani ty by nebyly spatny, pac stejne se pri rizeni opiras spis dlani...
-> Zdany: hm to mi jako lepší alternativa napadá vzít si rukavice na kolo jenže ty nemaj celý prsty

-> Zdany: Si vem padák a vyskoč nad Plzní .´))))
-> havlik: vem si normalni pracaky. Nebo si kup v Bauhausu nejaky jiny vobyc... Na zahradku s gumovejma spuntikama na dlanich.
Jinak ja se pokusim dorazit nejak rozumne, ale letadlo ma pristat podle vseho v 19.45. Nez se dohrabu z prahy tak bude tak 22 hod. :(
Jinak ja se pokusim dorazit nejak rozumne, ale letadlo ma pristat podle vseho v 19.45. Nez se dohrabu z prahy tak bude tak 22 hod. :(
-> Nwkt: tak aspon nebudu sám no i když helmu bych možná někde pro sebe schrastil ale netušim kde vzít rukavice
-> havlik: Já taky ne
hm tak helmu ani rukavice nemam tak si holt budu muset zapujčit místní no
Tak tak,včera jsem obeznámil paní škůdcovou,že bude jezdit na motokárách...nějak se na to netvářila...)))) Ale když bude 5 a víc holek,bude to bomba.... 

-> Tuner#2: jj to je fakt.... helma a rukavice z motorky ještě poslouží....

-> Tuner#2: to si mam vzít ten kýbl, co jsem nosil na fichtla?
To bude mazec, ať žijí 80. léta

-> pyroman: Co říkal TUNER, tak helmy mají, ale znáš to. Dávat si na hlavu nacucanou helmu po někom - děkuji vezmu si vlastní 

-> Tuner#2: tak to se budu snažit ji k tomu "ukecat"..... jinak jak je to tam s helmama apod?
-> pyroman: To by bylo super, ale ještě MATTESS bere ženu, krt vezme určitě přítelkyni taky, takže to bude 3. závod F1 letošní sezóny 

-> Tuner#2: Lady cup???? pokud se mi podaří ukecat přítelkyni tak by byli 3...ale za volantem ještě pořádně neseděla
-> TUNER: Tak to si to s ní Máša může rozdat v Lady cupu
ale už v tom jednou seděla.

pokud mi to vyjde tak se tam taky ukážu... zatím na 90% budu ten víkend ve Varech....jinak mám si s sebou vzít helmu apod ptákoviny?
já asi dorazim jak bez polovičky tak i bez mitfáry
Já vemu celou Májku.....Ještě jsem jí v motokáře neviděl,tak jí jednu jízdu zasponzoruju ať se předvede....
Jo a vemu kameru ať máme nějaký zážitky... ;-)

Jo a vemu kameru ať máme nějaký zážitky... ;-)
-> Tuner#2:

-> Nwkt: Ten šedivej smajl mě vždy dostane
ale netruchlete to příjde samo.
-> Syny: Takže z Mášy mám vzít jen prsa?

-> Syny: Takže z Mášy mám vzít jen prsa?

-> Tuner#2: Ja sem hornak - ja bych spis tu horni 

Tak já bych s nějakou ženou šel
ale neni s jakou

-> Tuner#2: s doživotní, woe

-> MATTESS: A s kterou půlkou jdeš? 

já jsem říkal žene, že jdem s polovičkama
-> TUNER: Ještě dotaz, jak to pojmem? Vezme i ženy a nebo to bude pánská jízda? A bude to i s jídlem a nebo si dát kus žvance už doma. Podle toho to vychází mezi 18 - 20:00 

To už se k těm motokárám leda doplazíme :-)))
Takže na kolikátou to zařídíme?
Takže na kolikátou to zařídíme?
Takze podle vseho se mi bohuze na sraz nepodari dostavit vcas. :( Teda podle toho, do kolika tam budete zavodit. Ale pocitam, ze do plzne dorazim az tak okolo 10 vecer. :(
-> Pedros: Medaili a za co?? Ja sbiram spis poharky. :))
-> havlik: No jasne.. Prijed. :))) Bude sranda. :)
-> havlik: No jasne.. Prijed. :))) Bude sranda. :)
-> TUNER: to jo,ale já bych si spíš radši někde namočil chrastějící jazyk a pak vyrazil někam mrknout
-> Nwkt: no uvidíme
ale tux ted furt nemá prachy tak nevim jak to s nim bude

-> havlik: Vem Tuxe, přivezte mi poloosy a palubku z kábra a je to 

-> TUNER: no vůbec bych se tomu nedivil

-> havlik: Udělej,rádi Ti natrhneme pr*** 

že bych si zase udělal výlet ty motokáry mě docela lákaj

-> Pedros: Ale tam je knajpa...)))) Akorát si při tom pití trochu zajezdíme ))))
-> Zdany: nedostal jsi medaili?

Se mnou tentokrát nepočítejte draci..Mě moc motokáry neberou,spíš bych šel někam do knajpy
-> TUNER: No jasan, naky si vezmu. :)
-> Zdany: A vem si i rukavice...když jsem s nima jezdil posledně u Baumaxu,tak mi to přišlo o dost lepší než bez nich... ;-)
Jsem tam jako na koni. :) Alespon odzkousim v akci novy blembak :))))))))