skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Srazík Plzeň
-> TUNER: Souhlas. .)))
-> Syny: ...stejně jako Jiřík))) Tak to by jste si to dávali mezi sebou..
By to chtělo příště batoh s cihlama a každou káru dovážit ať je to vyrovnaný....
.....za barákem jich teď máme jak tam bourají ty mlejny )))))
By to chtělo příště batoh s cihlama a každou káru dovážit ať je to vyrovnaný....
.....za barákem jich teď máme jak tam bourají ty mlejny )))))
-> Syny: no ja o 25 kilo vic
-> TUNER: mno ja vazim 62kg, takze pozor 

-> Syny: No já měl lehce přes 37 a taky jsm si jednu jízdu dal....Pak jsem teda pěkně vařil,teklo ze mě jak z ..... Ale dneska už je mi o něco lépe...asi jsem to tam vypotil )))
Tak si odpusť pár piv a příště koukej jít taky....
Jinak na nejlehčího Jiříka kterej váží jak naše ženy,nikdo neměl.....to se musí nechat.
Ty kila tam si nějakou roli hrát budou...
Tak si odpusť pár piv a příště koukej jít taky....
Jinak na nejlehčího Jiříka kterej váží jak naše ženy,nikdo neměl.....to se musí nechat.

Ty kila tam si nějakou roli hrát budou...

-> Tuner#2: ja bych tim volantem ani neotocil, byl sem strasne utahanej...
-> Syny: Já se snažil bez smyků, to ztrácíš rychlost, ale zas čím rychleji jedeš, tím snáz se to utrhne. Fakt satčí dvě jízdy, taky jsem to ráno cítil v pažích a byl to masakr. Velká chyba že jsi nebyl.
Jirik a T2 to tam brali pekne smykama
A Nwkt byl taky dobrej jak tam boural v tech zatackach
Ja bych byl to sami 

-> Zdany:
já s tim rozeznáním ostatních měl problém, tak to by to usnadnilo

-> Zdany: na minibajka taky použitelný 

-> MATTESS: Asi priste ustrihnu z nejakyho plysaka usi a osas a nalepim si to na helmu. .))))))))))
-> MATTESS: Aby taky podle kýblu ne 

-> Zdany: -> fine_ray:
ale i manželka si mojí helmu chválila, snadno mě poznala mezi těma fádníma integrálkama

-> fine_ray: matess mel dobryho kokosa.. to je fakt. :))))))))))
mattes má rozhodně nejhezčí helmu! :)) a druhý videjko je o porovnání lepčí...mno holt ty ruce... :-P
Parada sraz.. :)) A podarilo se mi dorazit vcelku vcas, na to ze mi letadlo pristalo ve ctvrt na devet na runway. :)
Už jsem se chtěl pozeptati, kde se dá sehnat nějaké videjko. 

-> TUNER: Všechny ne, ten jeden vzadu si natočit nemohl 

-> Nwkt: Těš se na druhou....Mam všechny tvoje kolapsy 

-> TUNER: dobrý, alespoň jsem se trochu viděl z pohledu diváka

-> TUNER: Výborně, výborně 

Tady si můžete sosnout první jízdu....
www.edisk.cz/stahnout-sou bor/.../Motokary_1._jizda. avi_74.89MB.html
www.edisk.cz/stahnout-sou bor/.../Motokary_1._jizda. avi_74.89MB.html
-> Jirik : no ta druhá jízda toho byla důkazem, že sem skoro do každý zatáčky jel smykem....a to patřím k těm lehčím
-> Jirik : Jsi asi neviděl co to dělalo nám těžším, jsem tam bral nakonec všechny zatáčky driftem 

-> pyroman: Japato ? 

-> Jirik : rekordlist v jízdě trati driftem 

-> TUNER: Jasný, budu držet dietu abych zhubnul a měl lepší časy 

-> Jirik : No tak ty se svejma 60 máš co říkat )))
Jinak jsou někde nějaký nejlepší výsledky okruhu?? Aby jsme věděli jak moc se máme zlepšovat....
Jo a doufam že až pojedem příště tak už budu fit a budu moct dát plyn až na podlahu....
Jinak jsou někde nějaký nejlepší výsledky okruhu?? Aby jsme věděli jak moc se máme zlepšovat....

Jo a doufam že až pojedem příště tak už budu fit a budu moct dát plyn až na podlahu....

Třeba se tam dostaneme jednou i do nějakýho rekordlistu.
To ja, bylo to fajn.
Příště se musím zlepšit ještě o aspoň dvě sekundy.
Těch 45.890 je furt moc.
Ale trumfnul jsem už aj ty kloučky se 40 kg, co jsou tam pečení vaření. 
Příště se musím zlepšit ještě o aspoň dvě sekundy.
Těch 45.890 je furt moc.

výborná restaurace, super závody - i když sem druhý kolo projel na posledním místě, ale časově sem na tom byl líp než v tom prvním....příště zkusím projíždět zatáčky bez smyku....prostě vydařený srázek a pokud se příště budu potulovat někde v okolí, tak bych se zase ukázal
jj, bylo to super vyblbnutí. Jen ty 2 jízdy byl docela záhul pro ruce a ráno jsme jeli na dříví, takže teď ruce necítím vůbec.
jen v tom jejich stylovym báru se dost blbě sedí :-(
-> TUNER: jídlo bylo výborný, moc dobře jsi to vybral
jen v tom jejich stylovym báru se dost blbě sedí :-(
-> TUNER: jídlo bylo výborný, moc dobře jsi to vybral

Tuner#2 30.03.08 00:42:55 napsal: Nádherný sraz, super závody, druhou jízdu jsem vyhrál, no max. spokojenost Ne bylo to prima a rád jsem Vás zas viděl jinak než virt uálně
...protože jsem nejel jáááá
Jooo,bylo to fajn,jen bych tu druhou jízdu ve stavu jakym jsem byl už nedal.....Stačila mi ta první a myslel jsem že umřu...tak můžeme vyrazit příště zas a jít třeba rovnou tam.......a co ušetříme za jídlo,tak můžeme projezdit ))))))
.....jo a toho Jiříka musíme příště nějak dovážit.....
...protože jsem nejel jáááá

Jooo,bylo to fajn,jen bych tu druhou jízdu ve stavu jakym jsem byl už nedal.....Stačila mi ta první a myslel jsem že umřu...tak můžeme vyrazit příště zas a jít třeba rovnou tam.......a co ušetříme za jídlo,tak můžeme projezdit ))))))
.....jo a toho Jiříka musíme příště nějak dovážit.....

-> Nwkt: az to nekdo bude mit vlastni a svezu se nekde na placku, tak proc ne, ale jezdit jak opicka po uravzrenej trase 10minut za 200kc, to fakt ne 

-> Syny: Neřikej dokud si se nesvez 

-> havlik: ani bych nerek 

Nádherný sraz, super závody, druhou jízdu jsem vyhrál, no max. spokojenost
Ne bylo to prima a rád jsem Vás zas viděl jinak než virt uálně

-> havlik:
jsem mu to řikal, super svezeníčko

-> Syny: tvoje velkáááá chyba
ja se nevokazu, pac sem mrtvej, protoze sem makal ted 2 dni na aute od rana do vecera...
-> Pedros: He he,nejsi sááám...Taky na mě něco leze...Ale vokážu se...jen nevim kdy....
Chlapi užijte si to,nedorazím,chcípu s angínou
-> TUNER 28.03.08 08:51:16: Souhlas, už se těším.
Tak tak...Raději jsem dal časovou rezervu...emam rád když musim kvůli jídlu chvátat...Kdo ví kdy si obědnáme,jak dlouho to budou vařit a než to sníme...Prostě napohodu...
Přijít a jezdit na kárách můžeme samozřejmě dříve...uvidíme podle situace.
Přijít a jezdit na kárách můžeme samozřejmě dříve...uvidíme podle situace.

to asi špatně chápete já si myslim že od půl 10 máme rezervovanej ten bar tam ale že káry budem moc jezdit už předtim
nendu, snad jindy, tak si to pořádně užijte a pak napište kdo vyhrál
Proč ty káry tak pozdě kucí ? To je tak v deset na to vlézt, než se sleze, tak je čtvrt na jedenáct až půl.
Mno uvidíme v sobotu večer, třeba si zase vylepším čas kola.
Mno uvidíme v sobotu večer, třeba si zase vylepším čas kola.

-> TUNER 27.03.08 15:50:47: Ty motokáry jsou fakt až v 21:30? To abych jel autem