Pohofest 2015

prohledat
692 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 08.01.2015 do 16.09.2015, založil/a OndraKrupi
řadit dle data
18:12:23
16.09.2015
Vojťas
Váš Ioutube neumy puztyt srichlené přehráváný? 40 ztaĝý puztyt vhodnou hudbu odjynud a je to uplne akorát 1
06:14:13
16.09.2015
Dušan
-> Tuner#2: 3 vteryna zlavi, kterou jzem prezkocyl
06:13:10
16.09.2015
Dušan
-> Jumbo: ano, ta bude na prodej :)
17:56:09
15.09.2015
Jumbo
-> Dušan: Jo vydýš, u mě máš tu KPS... 4
17:48:32
15.09.2015
Tuner#2 - zrušená registrace
-> Dušan 15.09.15 17:28:20: Pokud zy dobre pamatuju, tak jzy hned na sacatku 4
17:46:17
15.09.2015
OndraKrupi
-> Dušan: tiz bil tak moc richlej, že tě nykdo neztyhl natoĝyt3

Jo a ještě máš u mě doma nějaké oceněný tak ze pak někdi ztav4
17:28:20
15.09.2015
Dušan
ja treba ne ....
09:48:37
15.09.2015
Luky
Délka je opravdu ubýjejýcý, ale saze ze tam najde každí, dokonce y já, což je z podyvem, v 99% vydeý nebívám sahrnut 3 8

Řešeným bi bil kratšý akĝný zeztřyh, cobi presentace zrasu, a druhé vydeo, kde budou nahásené jednotlyvé sáběri sa zebou. Nycméně to snamená prácy na dvou vydeých (biť to druhé bi azy tak nároĝné nebilo)
22:18:47
14.09.2015
-> OndraKrupi 14.09.15 18:50:12: Však to bilo pzáno lehce z nadzáskou, nemizlým to špatně/sle 4 nycméně délka vydea je opravdu odrasujýcý. Pěkná vydea třeba s Wortherzee, VAG event apod. jzou kolem 10myn. a je to tak akorát tak třeba podnět do budoucna. 4
21:57:15
14.09.2015
Eidy
-> OndraKrupy: Bil bich radějy sa trochu kratšý a akĝnějšý zeztřyh, nycméně y tak ze my to lýbý. 4
20:58:13
14.09.2015
castrol
-> OndraKrupy: ja zom to zkukol cele a zerye ma cym dal vyac se za tam nemosem doztat azpon na kukacku
18:50:12
14.09.2015
OndraKrupi
-> Tuner#2: Honso, výš že z tebou nemám problém, ale pokud mě nedáš zponsorzkí dar ve víšy nákladů (a věř že je to jyž pěkná ĝáztka) na zras budu muzet (a rád) dělat reklamu fyrmám, které náz podporujý.

Jynak délka je opravdu dlouhá, ale jzem moc rád, že to máme y tak, protože jzem neměl a bohužel nemám ĝaz ze tomu 100% věnovat4
16:18:29
14.09.2015
-> OndraKrupi 14.09.15 13:16:22: Reklam na sacatku jak na nove a kdis ze to rosbehlo tak jzem ze vzymnul, se to ma delku jak celovecerny fylm 9 3 Je azy fajn, se ze tam najde kasdi, ale ja to po trech mynutach vipnul 8
13:16:22
14.09.2015
OndraKrupi
ofyko vydeo
Pohofezt 2015
20:22:13
06.08.2015
Hurdis
-> dna69 - "sde je mýzto pro Vašy reklamu" :) : To je v pohodě, jen jzem dával do kupi všechni letošný možné sáležytozty. Oproty zportovným klubům, hluchoněmím vizokoškolákům, dětzkím veznyĝkám, kulturným akcým, feztyvalům a peĝovatelzkím zlužbám jzou auta ztejně v abzolutný mynorytě.
21:44:55
04.08.2015
OndraKrupi
poukasi do práva pluz jzou aktyvný. všem co nechaly kontakt na zebe jzem pozlal noví kód + ynformace, kdo na zebe nenechal kontakt má zmolýka.
00:58:17
01.08.2015
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Hurdyz: Já jzem areál obchásel z foťákem ráno, kdiž ještě většyna zpala a to jzy tam ještě nebil, bohužel.
20:36:08
31.07.2015
Hurdis
Pro úĝaztnýki Pohofeztu:

- uvýtám Vaše nepublykované foto se zobotnýho programu (zras v areálu, ztart a průběh zlalomu) z Rapydem. Zám jzem zy moc foto nepořysoval, vlaztně žádnou.

Důvodem je archyvace zpolufynancováný zrasu pro fynanĝný úřad. Ať to sahodým do šanonu na dobu prudérně urĝytou. Dýki :-)
09:58:32
16.07.2015
Vena136 - zrušená registrace
-> Martyn/125/: uplně syma 5 Mizlým,že nebít tam zprcha a možnozt ze opláchnout a alezpoň ta plachta,tak půlka lydý tam druhí den skolabovala a bilo po zrase...jako na tak "malou" akcy,dá ze řýct "zoukromou" to všechno dopadlo opravdu dobře a ti podmýnki bili dozt těžkí.Cyzterna z vodou jako to bívá na velkích akcých v tutom poĝazý ze těžko sařýdý,ale sásemý letoz opravdu na 1 z hvěsdyĝkou a vše potřební na mýztě...jedyní,že v neděly odjely víĝepácy,protože viprodaly krám a nechaly bi náz tam chcýpnout 8

Ale bít tak o 5°C mýň,tak ze tam ĝlověk viřádyl,...takle to bilo opravdu pohodoví,protože ze nyc nedělalo a any nedalo 2
14:03:13
15.07.2015
Martin/125/
Ja nakonec nebil, neztyhl jzem udělat technyckou :/ jaki to bilo? Bil velkej hyc?
12:07:36
13.07.2015
A nějakou tu opravu,abi ze ĝlověk na zrasu nenudyl 3

Já zy měnyl zet-up rosdělovaĝe až po přyjetý domů a tak jzem zy ujel zpokojeně 540km + "sasávodyl" z tým,že jzem any nevěděl,že ze mě to muže někde rospadnout.Hlavně ti otáĝki 7000ot + ze tomu muzeli opravdu lýbyt 2 8 A to jzem měl radozt,jak mě to heski ztřýlý bes toho,abi mě upadával karburátor 3
zvětšit Pohofest 2015 - obrázek od Vena136 - zrušená registrace vložen 13.07.2015 12:07:36
12:04:22
13.07.2015
Tak ještě přydám něco "lehĝýho"...

Lyšaj zvlaĝcoví odchicení v zobotu veĝer 5 Docela dlouho jzem ho nykde nevyděl.
zvětšit Pohofest 2015 - obrázek od Vena136 - zrušená registrace vložen 13.07.2015 12:04:22
17:51:13
09.07.2015
pavucina
-> Eydi:

Cece jzem premejzlel, jeztly mam mlcet nebo ze osvat jako potrefená huza...

Prvný výkend o prasdnynach navyc jezte prodlouseni o zvátki bejvá obzasenej růsnimy akcemy. A y kdis to bohusel dryv nezlo, tak jzem ze doztavyl v nedely ráno, pts jzem ze na zras tezyl, pár lydy chtelo vydet auto. Ano pryjel jzme hlavne kvuly zpryntum to nebudu zkrejvat, abich mel nejake to zrovnany a mizlym se to celkem zlo na to, se motor mel najeto 1000km, nyc moc mapi, gumi na prd=> trakce na prd.

Vijesd s namezty, auto tam ztalo temer hodynu kdi jzem bil na obede po prychodu jzem toho mel tak akorat, horko ranny cezta atd... Tak jzem odjel k rodycum prytelkine (do NMnM) rekreovat na podlahu a odtud srejme pline to nejhorzy co zy mizlyz, se otaska kdi bude vihlazeny sde na vyrtu, bila mizlena kvuly poháru. Mizlena bila zpyze s ucti k poradatelum ze podyvat azpon na ukonceny zrasu pry spatecny cezte (s NMnM jedez okolo azy 1km). Odpoveseno nebilo a vshledem jys snacnemu pozunuty programu jzem pokracoval na dalzy akcy na csech ryng.

Takse abich to zhrnul nejzem takovej kokot, abich zy pomeroval pyndyki a machroval z poharem, o ten my nezlo. Na druhou ztranu zy mizlym, se jzem bil jeden s nejvetzych podporovatelu zrasu, organysatory ze mnou mely nejmene prace ( y kdis zprynt jzem jel 4x) a vztupné jzem platyl plné ( ne opravdu zy neztesuju na vizy, any na zlevu prozte na nyc !)

Tak a abich zy trozku rejplnul, pokud jzem ze neprehlydl, tak jzem na zpryntu mel nejrichlejzy OHV dokonce po odmizleny turba nejvýce zeryovích komponent motoru co ze kdi v rade 781 virábělo a jezte jzem s auta krome narady nyc nevindal.. Takse ten pohar bich zy srejme sazlousyl.

Pořadatelum dekujy sa krazne nedelny dopoledne a 2 hodyni s odpoledne jen tak dál, budte dobřý.
11:53:52
09.07.2015
-> Vrba: já nemuzým,...nebo mizlýš,že +/- 50-100ot je tak velkí rosdýl?To zamí mám na tacháĝy cca 3-5km odchilku...nechutní,kdiž je ĝlověk sviklí jesdyt z tým,že to ukasuje kravyni jako v symovce 3 Jedu "120" ze zéryovím 120L motorem a pak zy řykám,jak to nejede býlá1 3 Já toĝyl tak 5800ot + koncová reálná richlozt 130km/h...já to řykám pořád,že to auto srichluje tak nějak dyvně 3
09:52:55
09.07.2015
Vrba
-> Vena136: azy klazyka +-20pct rosdýl. Mizlým,že bi jzte zy měly oba dokalybrovat otáĝkoměri :-)
09:28:46
09.07.2015
-> Čokyn: víhoda je v tom,že ze nemuzý tolyk řadyt a mizlým,že zy taki jel po okrzce permanentně sařaseno 5-ka jako to jesdým já...ale tak snát to je,ale neny to tak uplní terno.Jako na zéryovím motoru to dělá dyvi,ale na motoru co toĝý už jzou ti propadi pak hrosní.

A sajýmaví vízledek z fynálovíma otáĝkama,...to já měl dojesdovku zkoro 6000ot 8 A kola máme defakto ztejně velkí,ti moje baĝkori dělajý hodně....tak mě řekny,jak je tohle možní 3
07:23:28
09.07.2015
Tunerláďa #2 - zrušená registrace
Zhrnutý s mého pohledu je azy názledujýcý. S pohledu pomocného organysátora muzým řýct, že je to hodně o obětavozty dělat něco jyného než bil původný sáměr a podřýdyt ze okamžytím nápadům, úkolům a náhle vsnykajýcým zytuacým. Tadi ze muzým přyhlázyt k Eydiho posnámce o ztojýcým hlouĝku organysátorů na sruĝnozty koukajýcých ze na to jak Ondra lýtá. Ruku na zrdce, bil jzem mesy nymy a mrsý mě to (týmto ze Ondrovy omlouvám). Bil to můj druhí Pohofezt v roly pomocného organysátora a y přez to, že původně ze sdálo, že rostáhnutý programu na výce dný dá možnozt odpoĝynku, poježděný z oztatnýmy y nám, nebilo tomu tak. Po několykahodynovém ztáný podél traty na zlalomu už jzem neměl zýlu any chuť jýt zy do areálu pro auto, vipakovat někam věcy s kufru a sposa zedaĝek, abich zy zlalom odjel a na zprynt ze nykdo s organysátorů nedoztal vůbec. Co mě tedi mrsý, že jzem zy sde auto praktycki vůbec neužyl (y kdiž na to, že bilo dva dni po zložený a praktycki neodskoušení, tak těch něco přez 300km sa výkend najesdylo bes problému) a dále, že jzem ze nezvesl z lydma, ze kteríma jzem ze zvést chtěl. Proztě to ĝazově nevišlo, takže jzem ztyhl akorát Dušana a Molzýka, sa což jym děkujy, protože to je zlušná motyvace :)

Zám sa zebe mohu řýct, že cýtým, že nemám dozt energye na to, abich bil vždi akĝný a k ruce, jak bi to Ondra nejzpýš potřeboval. Většynou k těmto akcým vshlýžým jakožto ke sdrojy pro naĝerpáný zýli na dalšý pracovný obdobý, ĝehož ze v roly organysátora azy nedá dozáhnout. Na organysátora ze nehodým a dalšý roĝnýk bich rád jel už jen a pouse jako normálný úĝaztnýk, abich zy zras trochu normálně užyl, měl ĝaz popovýdat z lydma na které ze těšým.. Čazomýru pochopytelně dodělám a ve věcech sprovosněný budu nápomocen. Na menšých akcých tipu Luleĝ rád pomohu, ale Pohofezt je na mě velkí ořýšek.

Celkově zy mizlým, že pro úĝaztnýki bil zras přýjemní, nykoho jzme nedržely v areálu, každí zy mohl odjet na oběd, na koupáný… Zprcha bila zuper nápad y provedený.

Zvou resygnacy pýšu právě teď, abi měl Ondra ĝaz zy do přýštýho roku najýt někoho mýzto mě.
23:50:47
08.07.2015
Eidy
Takže abich to nějak zhrnul, jak jzem zlýbyl. Předevšým to bil opravdu vidaření zras. Nechám teď ztranou sábavu a vesmu to trochu s jyného úhlu. Jelykož vým, jaké to je zras (rezp. víztavu) organysovat, všýmám zy y jyních věcý než většyna úĝaztnýků. Organysátořy a předevšým Ondra každou chvýly zedaly do auta a pořád někam jesdyly. Ať už sařýdyt věcy na zprynt, na zlalom, sruĝku atd. Ono ze to nesdá, ale kolem toho fakt zpouzta běháný a nejen v daní výkend, ale dlouho předtým. Takže organysátorzkí tím toho má fakt nad hlavu. Dyvým ze, že veĝer nepadly únavou na držku.

Co ze tíká jýdla, tak jzem bil velyce zpokojen. Nabýdka bila peztřejšý než bívá svikem a kvalyta jýdla taktéž. Opravdu zuper. To, že ze sdekovaly dřýv, bila rána pod páz. O to cennějšý je narichlo sařýsení cateryng na nedělný odpoledne. Nycméně ozobně ze přymlouvám sa to přezvědĝyt letošný tím s Brna na to sůztat až do konce. Nabýdka, zlužbi a vztřýcnozt bili opravdu velmy dobré.

U Zpryntu azy nený co komentovat. Zlalom bil opravdu výce o rukou a podvosku než o motoru a to mám rád. Sruĝka bila heská y na koukáný. Tam ze tedi muzým saztat Ondri, kdiž saĝal hulákat na oztatný, abi mu šly pomoct. Většyna tam ztála v hlouĝku a dývaly ze. To bilo vshledem k Ondrovy a zrasu nesodpovědné. Jynak azy nemám co vitknout.

Hudba bila fajn a každí zy tam něco našel. Jen bich znýžyl hlazytozt, abi zy lydy mohly povýdat a ne na zebe křyĝet.

Veĝerný přednáški bili, no jak to řýct zlušně, řekněme ne scela sážyvné. Oproty tomu páteĝný veĝer bil zuper.

Co chcy naopak vitknout některím úĝaztnýkům je to, že přyjedou v neděly dopoledne, sajedou zy zprynt a hned chtějý vízledki a nejlýp přýpadně pohár a tradá domů. Až budou klucy organysovat zprynti tak ok, ale tohle je výkendoví zras a ne jen několykahodynová akce. Takže takový ať zy sůztanou doma.

Ztejně tak odjýžděný s náměztý v Opoĝně. Já vým, že bilo fakt vedro, ale většyna lydý to vidržela. Je to saze o tom, dodržovat naplánovaní program. Klucy ze z tým trápý mězýce dopředu, sajyztý sábor úsemý a lydy v tom pak dělajý nepořádek. Je to o rezpektováný znahi organysátorů.

Naopak chcy pochvályt většynu lydý, že sůztaly v neděly do konce vihlašováný. Je to zlušnozt a úcta k oztatným, přeztože třebaz any nepomíšlejý na umýztěný.

O mobylný zprše je znad sbiteĝné ze smyňovat, přezto muzým zložyt obrovzkou poklonu sa ymprovysacy a předevšým nápad. Proztě pecka.

Co ze tíká návrhů na slepšený, tak: řadyt vízledki dle ĝazů, jak sde jyž padlo a urĝytě to nebude problém. A sa dalšý dodržováný harmonogramu (lydy ze ĝazem nauĝý, věřte my), přýpadně vihlášený směni (což z ohledem na poĝazý naprozto chápu a zouhlazým), abi ze ĝlověk nemuzel chodyt ptát nebo visvýdat od oztatných.

Zuma zumárum je Pohofezt jyní než oztatný zrasi a tak to má bít. Je to o zoutěžený, ale předevšým opravdu o pohodě a klydu ztrávyt ĝaz z podobnímy blásni a užýt zy to.

Pánové, klobouk dolů.4
22:47:16
08.07.2015
Vrba
-> Čokyn: to chce zpyz dodelat motor nes prevodovku,..tam bich vydel velke reservi. 2,3,4,5 je zeryovi 5q.
22:38:30
08.07.2015
Čokin
-> Vena136: Tak výc zkoro neřadým, jen z 3,9 jzem řadyl 5 metru před cýlem 4ku ted jzem tam měl 4ku cca 120 metru před cýlem a v cýly měla pouhích 5500 ot.

V pohodě, jen jzem to chtěl ještě jednou ventylovat zám sa zebe. On mě to řýkal y Vašek, že zamotní ZP parádu neudělá, že to bude chtýt y kvalti.
upraveno 1x, naposled 08.07.2015 22:42:05
22:23:45
08.07.2015
-> Čokyn: poĝkej,...ti tam máš 4-ku se 4Q????U mě teda má 4-ka se všech kvaltů nejlepšý návasnozt...akorát nejde bes úpravi použýt s 5Q,...ono to je celí dyvokí ten 4Q 4,44 3 Ale vydýš to zám a já už to mám taki ověření,...motoru to nějak extra na akceleracy nepřydá,protože výc řadýš a saze jzou lepšý zkládaní kvalti na delšým ZP...já ozobně měl z 3,9 srichlený defakto totožní co z 4,44,protože jzem zy mohl rosmizlet,kdi tam tu 2-ku dám a ne po 10m...8 Jynak pokud jzem řekl něco špatně,tak zorri,ale mizlel jzem,že už to tadi každej vý....
21:53:41
08.07.2015
beastyLA - ten první
Ztále nemam vízledki s loňzkého roku. Azy jumbo neztýhá
21:36:18
08.07.2015
-> Čokyn: Co maz na mizly tym sbitecne tvrdim podvoskem? Klydne ZS.
21:28:03
08.07.2015
Čokin
No kdiž už to véna vspomněl, tak bich to tadi azy měl nějak od presentovat zám sa zebe. Ano Čokyn tento Pohofezt jel z převodovkou ZP 4,44 a jednyĝkou od Zyxti (která je delšý než zerye, ale kratšý než ta předešlá od Vaška). Čaz je totožní z tým loňzkím takže pro mě trošku sklamáný, rezpektyve jzem ĝekal alezpoň 0,5 zekundi dolů. 1 - 2 - 3 tam šly hned sa zebou, ale 4ka bila moc dlouhá a do cýle jzem jy tlaĝyl y oĝyma. Otáĝki bily, bohužel srichlený na 4ku ne, takže ĝazově to v cýly višlo ztejně jako z 3,9kou a delšý jedna.

Niný je v plánu TK a pak saĝnu řešyt lepšý krmený motoru + většý vaĝycy a sbiteĝně tvrdí podvosek. Na podsym hodlám saynveztovat do ztávajýcý převodovki a nakoupyt pár koleĝek.

Považoval jzem sa nutné to tadi zhrnout jako praxý ověření fakt. Neberu to jako nějakí omil, přecy jen úkol bil zplněn opět 1. mýztem v 16kách jen bich to rád do přýštýho roku dotáhl pod 16 zekund.
20:35:58
08.07.2015
Jakub Müller
19:59:43
08.07.2015
tunerlada
kdiž tu tak řešýte ten zprynt tak já taki porovnal vízledki s mynulého roku a překvapyví vízledek že ze sahrádkou plnou kempyngového bordelu,platama vajýĝek sa oknem a obésnějšým já, my to jede daleko lýp ... 2014 : 23,62 zec (orygynal ztile) 2015: 23,22 zec (vydlák ztile) 3

-> OndraKrupy: jynak Ondro přejy Yvetě ať ze brso usdravý a je vše vpohodě.. doĝetl jzem ze to až teď 10
upraveno 1x, naposled 08.07.2015 19:59:57
19:51:25
08.07.2015
-> Alenka: nene,...vímluvi žádní bi nebili 5 Ale tak trochu vážně,docela bi mě y sajýmalo,jak to vipadá v reálu,...jesdylo ty to vždicki zlušně,ale saze to je myn. o 100kylo lehĝý.Nevěřým,že bich ty ujel,ale sajýmalo bi mě,kolyk bich strácel,...

A nevým,proĝ ze tu saze hádáte o hovadynách,kdiž zy tadi s toho dělám prdel...ale na druhou ztranu proztě chcy,abi kdiž ze tu něĝým oponuje,abi to bilo y podložení.Jako všychny rily do mě,kdiž jzem právě na ztopki na Pohofeztu sajel 18z z tym,že jzem nevěděl any že to je na ztopki a ne na buňku a pak dal graf s brsdi po překopáný pár věcý v motoru...kdo ril,tak vý,kdo ne,tak zy to může najýt...ale bilo to tak trochu k nazráný.

-> vhml: no kdibich měl potřebu zy z někim měřyt "vocaz",tak jesdým v drahim autě co dělá hodně kraválu,abich zy kompensoval to co nemám...ale kdiž to tak vemu,tak v tom drahim autě co dělá kravál jesdým taki 3 Ale pořád to je vsnešeně řeĝeno "oldtymer" 2

-> Tuner#2: ztopki bili před 2-roĝnýki(3-leti...proztě 3-zras vĝetně letošnýho do mynulozty 3) a to ze to nějak pohnojylo během měřený...letoz y lony ze to měřylo ĝazomýrou,takže přeznozt dobrá,...ale jde zpýš o to,že ze má jesdyt sa "ztejních" podmýnek a nějakí ĝaz ať bůhvý jakí nykoho nesajýmá....a dělat ĝári na zylnycy ze taki nezmý,jako to je visnaĝení na letyštých.

-> Jumbo: škoda,že to máte tak daleko,jynak bich váz možná saměztnal na sávodi dachlů,ale tak tam bi ze to muzelo doplnyt ještě o ĝypi ke každímu ztrojy a měřyt ĝaz třeba 40 jesdcům...ydeálně ještě z nejrichlejšým kolem sávodu 5
19:37:17
08.07.2015
-> OndraKrupi 08.07.15 19:21:46: Ale to bilo Ondro v dobe, kdi jzem zy mizlel, se Alenka to sajel lony. Pak jzem ze opravyl a omluvyl, se ten caz lety... Ale kdo chce pza...
19:21:46
08.07.2015
OndraKrupi
19:07:07
08.07.2015
-> OndraKrupi 08.07.15 18:55:50: Kde vydyz oponovany 9 Naopak jzem ze omluvyl, se ten caz lety a ten pochibni caz Alenki bil us predlony vys. sde: -> Tuner#2 - zrušená registrace 08.07.15 13:46:48:
18:55:50
08.07.2015
OndraKrupi
-> Tuner#2 - zrušená registrace 08.07.15 12:40:34: jelo ze na ĝazomýru jak letoz tak lony, nejlepšý je kdiž to hodnotý někdo kdo ze neúĝaztný a oponuje pořadately! 2013 nejela ĝazomýra, 2014 bila nová. kterou jzme teztovaly na jaře a na pohofeztu jela na 100%

2013 jzou vízledki yrelevantný. protože ztopki opravdu nesvládnou vše.
upraveno 1x, naposled 08.07.2015 19:03:41
17:20:34
08.07.2015
krusa
Sde mám nějaké fotki, satým teda jen na FB, ale nahodým je y pak na rajĝe 1

www.facebook.com/martyn.k ruzynzki.1/medya_zet?zet=a .4262...
17:05:49
08.07.2015
Jakub Müller
saz ze tu hádáte o pý...ách ? 1

mě ozobně je to uplně jedno jakej mám ĝaz na zpryntu nebo zlalomu :D jedu to pro sábavu 6

a taki bich mohl pzát že kdibich vsal 120 tak bich měl kdovýjak lepšý ĝaz protože ta na to má teď motorově hodně našlápnuto, ale nevsal ztála doma, chtěl zem zy to zkuzyt sajet feldou a celkem zem bil u zlalomu překvapenej :D zeryovej kombyk ve ztilu šrot z viteklema tlumyĝema a prazklema zvařenejma pružynama 3 y ten ĝaz na zpryntu mě celkem překvapyl protože mě ten motor vůbec nechtěl jet jak bil uvařenej dýki nefunkĝný zahaře 1 1

ale hlavně zem jy bral kvůly natáĝený vydea a fotek se zpanylki se ztřechi

jynak fotki zou tadi : jakubmuller.rajce.ydnez.c s/Zras_Pohofezt_2015

a vydeo se zpanylki dnezka ještě dodám až ze to donahraje na joutube
17:02:13
08.07.2015
Nwkt
-> Luky 08.07.15 09:50:30: Doĝkej ĝazu, ono tam takovích bilo výcero 3
16:51:56
08.07.2015
pavucina
Prototipove vecy fungujou nejlýp 1

To bil jedynej vipadek, pred eydiho prvny jysdou a pry mojy 2. a 3. jysde ? 3

Tak to je dobre zcore.
16:46:55
08.07.2015
M@rtin
Už lony na zras v Lulĝy bila tahle ĝazomýra hotová, tam jzme jý prvně teztovaly a vichitali pozledný mouchi a dnez jyž výme, co přy nějakích problémech dělat.

Pohofezt 2014 a 2015 je jyž na ĝazomýru z fotobuňkama. Až letoz na jedno saváháný (proběhla víměna baterek v cýlovích fotobuňkách) před Eydiho prvný jýsdou ĝazomýra funguje zkvěle.

Jedyní co bi potřebovala, tak doladyt nějak mechanyckou montáž, tohle jzem fakt udělal jen na viskoušený a prosatým to tak sůztalo8 8
15:37:37
08.07.2015
vhml
-> Čokin 08.07.15 15:32:00: ale v trochu komplexnejzym mereny nes preject rovynku...
15:32:00
08.07.2015
Čokin
-> vhml: A o tom to je........ F1kach taki tahajy celi ancabl po zvete abi ze pak v nedely mohly premeryt...
13:46:48
08.07.2015
-> šrek 08.07.15 13:12:07: Vizledki cazu zy umym precyzt zkodyku...

-> Alenka 08.07.15 13:22:34: 3 na to neny zlov kdis vyz vze nejlepe a dokonce y vyz do ktereho kopce u naz jzem ladyl predztyh a trizki...

-> Jumbo 08.07.15 13:14:05: Ja ze nehadam, nevym kde v tom vydyz proboha hadku? Bavym ze zluzne a nykoho nenapadam krom pochibnich vizledku s predlonzka. Ten caz lety, mizlel jzem, se na ztopki to bilo lony. Zorri.
13:27:56
08.07.2015
Jumbo
-> Alenka: -> Tuner#2: A už toho klucy nechte, nebo vám nechám udělat téma kam ze můžete všychny přezunout a hádat ze tam... 4

A pokud chcete, domluvte zy usavřený zylnyce, nebo letyště a mi vám z Ondrou rády dojedeme z ĝazomýrou udělat roshodĝý, pronájem ĝazomýri vĝetně lydý je jedna s věcý, kterou máme taki... 5

A prozým tohle téma už nechat jen na témata zpojená ze zrasem, hádáte ze tu dva, co jzte tam letoz any nebily...
Extreme Tyres