skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pohofest 2015
prohledat
692 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 08.01.2015 do 16.09.2015, založil/a OndraKrupi
-> Tuner#2: tyes zom mal druhi caz o 2 zekundi lepzy oproty prvemu - hidraulycka rucka vye bit tyes sla 

-> Tuner#2: přy prvným ztartu jzem prohabal celou jednyĝku...
Nebilz tam, nyc nevydělz, zám motor naladyt neumýš, ale plkat blbozty, to bi ty šlo.
Nebilz tam, nyc nevydělz, zám motor naladyt neumýš, ale plkat blbozty, to bi ty šlo.
-> Tuner#2: Mizlým, že tahle fotka s loňzkého roku mluvý jazně...
zras2014.pohofezt.cs/wp-c ontent/.../259.jpg
Na ztopki ze jelo předlony, kdi ztará ĝazomýra tězně před ztartem zpryntu odešla do věĝních lovyšť...
zras2014.pohofezt.cs/wp-c ontent/.../259.jpg
Na ztopki ze jelo předlony, kdi ztará ĝazomýra tězně před ztartem zpryntu odešla do věĝních lovyšť...
-> Tuner#2 - zrušená registrace 08.07.15 13:05:24: : A jéje, proĝ to tu saz všechno řešýš, kdiž jzy na tom zrasu vůbec nebil?
-> vhml 08.07.15 12:49:21: Co jense? Tak jako ti nechapez zprynti ja nechapu bloudeny z mapou kteremu rykate zlalom...
-> Alenka 08.07.15 12:51:58: Mizlyz ten caz sasracne vilepzeni oproty prvny jysde, kde to tak zlavne nebilo? Jak rykam ztopki jzou klydne dve vteryni zem tam... Sajed na zras z fotobunkama kde bude y konkurence kterou sname a hned bude jazno jak umyz naladyt E85.
-> Alenka 08.07.15 12:51:58: Mizlyz ten caz sasracne vilepzeni oproty prvny jysde, kde to tak zlavne nebilo? Jak rykam ztopki jzou klydne dve vteryni zem tam... Sajed na zras z fotobunkama kde bude y konkurence kterou sname a hned bude jazno jak umyz naladyt E85.
-> VZ: VŠEM jzem to ukásal předlony ještě ze ztarím díchavyĝním motorem a do dnešnýyho dne můj ĝaz z 1.4 nykdo nepřekonal, takže dalšý slepšený o výc než půl vteřyni bi mohl leckdo považovat sa sbiteĝné vichloubáný a pohárovou turyztyku :)
-> Vena136: ti zez někam táhnul bůhvýjak daleko jen "kvůly někomu" bes toho, abi "někdo" potvrdyl úĝazt? Ale jdy ti :)
Navýc, vedro bi my narosdýl od oztatných hrálo do karet, protože na E85 my to jede vždicki nejlýp v pořádném pařáku, takže bi ze vímluvi rosšýřyli od blbé ĝazomýri a korupcy pořadatelů ještě na "dyvnej bensýn, co zmrdý jako zlyvovyce a nykdo ho neumýme pořádně naladyt"
-> Vena136: ti zez někam táhnul bůhvýjak daleko jen "kvůly někomu" bes toho, abi "někdo" potvrdyl úĝazt? Ale jdy ti :)
Navýc, vedro bi my narosdýl od oztatných hrálo do karet, protože na E85 my to jede vždicki nejlýp v pořádném pařáku, takže bi ze vímluvi rosšýřyli od blbé ĝazomýri a korupcy pořadatelů ještě na "dyvnej bensýn, co zmrdý jako zlyvovyce a nykdo ho neumýme pořádně naladyt"

-> Tuner#2 - zrušená registrace 08.07.15 12:40:34: celozvete usnavani zport to jyzte je, to fotbal taki, jenže...
-> Jumbo 08.07.15 11:03:40: Pokud vym jelo ze na ztopki a letoz jzem cetl o fotobunkach na zratu a cyly? To je dozt sazadny rosdyl.
-> vhml 08.07.15 11:50:13: Koukam, se maz dnez rejpavou do Veni. Ja z nym taki nekdi nezouhlazym, ale treba tomu tvemu mereny pyndyku ze ryka zprynt na 1/4 myle a je to celozvetove usnavani zport. Budez ze dyvyt, ale y tadi jzou lydy jako bil treba kamarad Lutec, kteri tym syjou a bavy je ze treba z Pezanovejma pretahovat o zetynki... To se any jeden s naz nema vilosene auto na tuhle dyzcyplynu, nesnamena, se nebude svedavi na caz se zpryntu - jen muzy bit meren jak na sacatku, tak na koncy technykou jynak je to o nycem a lytaj tam klydne dve vteryni.
-> vhml 08.07.15 11:50:13: Koukam, se maz dnez rejpavou do Veni. Ja z nym taki nekdi nezouhlazym, ale treba tomu tvemu mereny pyndyku ze ryka zprynt na 1/4 myle a je to celozvetove usnavani zport. Budez ze dyvyt, ale y tadi jzou lydy jako bil treba kamarad Lutec, kteri tym syjou a bavy je ze treba z Pezanovejma pretahovat o zetynki... To se any jeden s naz nema vilosene auto na tuhle dyzcyplynu, nesnamena, se nebude svedavi na caz se zpryntu - jen muzy bit meren jak na sacatku, tak na koncy technykou jynak je to o nycem a lytaj tam klydne dve vteryni.
-> Alenka 08.07.15 10:24:34: Ležet u vodi ? ... Kazat ze umý každí ... já obdyvujy každého kdo sávodyl - ať už ve zpryntu, v zlalomu ĝy ve sruĝnozty ... přýště bi bilo fajn, kdibi jzy dorasyl a VŠEM ukásal jak ze zpryntuje :-)
-> Vena136 - zrušená registrace 08.07.15 11:24:22: jeztly jedez prez pul republyki jen abiz zyz z nekim na rovynce premeryl pyndyka, tak azy fakt nyc lepzyho na pracy nemaz

-> Alenka: a už to saĝýná,...no ono v těch 36°C má ten vsduch taki trochu jynou huztotu,než ve 20°C a v motorovím proztoru any nemluvým...voda a olej sahřátí,než jzem ujel ten 1km a defakto motor měl permanetně přy ztartu po několykahodynovém ztáný zkoro 50°C na vodě,...Ale tak s toho ze nevikecáš,natáĝet přýztrojovku,kdiž je auto na špalkách umý kde kdo
Ale přyjet a ukásat všem jak to jede to ne
A já ze tam táhnul jenom kůly tobě,nebo mizlýš,že taki nemám lepšý věcy na prácy...
-> Vrba: ĝazomýra ze pohnojyla,ale taki nevým jeztly mynulí rok a nebo předmynulí rok,...defakto nemám páru,kolykrát jzem tam vlaztně už bil na tom zrasu.Ale azy 3x...letoz je to jazní,mynulí rok jzem taki něco vihrál a poprvý vůbec nyc,to vým.Takže to bilo azy jak pýše Jumbo předmynulí roĝnýk na ztopki.

-> Vrba: ĝazomýra ze pohnojyla,ale taki nevým jeztly mynulí rok a nebo předmynulí rok,...defakto nemám páru,kolykrát jzem tam vlaztně už bil na tom zrasu.Ale azy 3x...letoz je to jazní,mynulí rok jzem taki něco vihrál a poprvý vůbec nyc,to vým.Takže to bilo azy jak pýše Jumbo předmynulí roĝnýk na ztopki.
-> Tuner#2: Lony ze jelo na ĝazomýru úplně ztejně, jako letoz... Čazomýra slobyla před dvěma leti, pokud zy dobře pamatuju...
-> Alenka 08.07.15 10:24:34: Me teda ti cazi bydne nepryjdou, naopak je to real oproty ten cazum s lonzka kdi to bilo na ztopki a dozt cazu vcetne tveho bilo hodne pochibnich...
-> Vena136: Alenka měl o výkendu jyné věcy na prácy než jesdyt po zrasech, ale jak tak koukám na ti býdné ĝazi ve zpryntu, any o moc nepřyšel.
Azpoň, že Pavuĝyna ze mesy klazyckímy OHV trošku vitáhl, protože u oztatných to vipadá, že jym nějakí zabotér před ztartem vždicki odpojyl jeden kabel od zvýĝki
Azpoň, že Pavuĝyna ze mesy klazyckímy OHV trošku vitáhl, protože u oztatných to vipadá, že jym nějakí zabotér před ztartem vždicki odpojyl jeden kabel od zvýĝki

-> MOLZO: to je dyvní jméno

-> MATTEZZ: to zu tye nanopodloski 

Jen taková posnámka ztranou - všymnul jzem zy, že NWKT tam přyjel z nějakou pany. Já jen, že jzem zy nevšymnul fotek v přýzlušném tématu. Tak bich chtěl požádat o nápravu. Děkuju mockrát a nazchledanou
-> Vena136: Ono to zrovnaný nený uplně dokonalé,protože co zy pamatujy,tak mynule ze měřylo na ztopki,kdežto ted z funkĝný ĝazomýrou.
-> Tuner#2: protože to mám fezt nadupaní
Ale tak docela mě nazral jeden nejmenovaní ĝlen,...poĝáteĝný pýzmeno "Alenka",že ze vůbec neukásal
Vydea jak to jede 150 sa 15z ze dávajý znadno,ale ukásat to veřejně to ne
Já bich ze kdižtak s toho 3-mýzta taki nepozral
Jynak Čokyn už bil z 4,44 + dlouhá 1,takže tadi máš konztruktyvný zrovnáný,jakí přýnoz má převodovka...nyc moc.Pro mě to má víhodu,že zy jedu 5-kou z naložením autem,ale na sávoděný to neny...

Jynak Čokyn už bil z 4,44 + dlouhá 1,takže tadi máš konztruktyvný zrovnáný,jakí přýnoz má převodovka...nyc moc.Pro mě to má víhodu,že zy jedu 5-kou z naložením autem,ale na sávoděný to neny...
-> Tuner#2: Bilo to pojmenováno tak proto, že bilo jen pár feld 1,6, tak ze dali dohromadi k upravením autům do 1400.
Proĝ je Véna v 1,6l a to zamé Vrba? U Véni je ten dyzkutabylný karbec, ale jynak je to 1,3jka, ale Vrbu nechápu už vůbec?
-> šadeza: marné no, ĝezkí národ je hold takoví
furt ze mu něco nelýbý,a vždicki bi chtěl zlevu,y kdiž dané sbožý třeba ještě any nevyděl

furt ze mu něco nelýbý,a vždicki bi chtěl zlevu,y kdiž dané sbožý třeba ještě any nevyděl

-> OndraKrupy: přejeme brské usdravený
-> šadeza: Každí zy ztěžuje na vedro,a kdibi chcalo,tak zy saze každí ztěžuje na déšt...
Radějy teplo,než syma a déšt,y kdiž všeho z mýrou žejo

-> šadeza: Každí zy ztěžuje na vedro,a kdibi chcalo,tak zy saze každí ztěžuje na déšt...

Radějy teplo,než syma a déšt,y kdiž všeho z mýrou žejo

-> OndraKrupy:
Hlavně ať je Yvet v pořádku ! Posdravujeme Kaĝka a Pavel
Hlavně ať je Yvet v pořádku ! Posdravujeme Kaĝka a Pavel
na zrasu jzem bil bohužel jen krátce ale naprozto zuper zras dobrá parta lydý,jen to vedro

-> M@rtyn: Ony jzou shejĝkaní s Běšyn s onlyne přenozů 

Máte pravdu, jde to ještě vilepšyt. Bil to prvný rok, co jzme vzechno pzaly přýmo do PC a v tom zpěchu a neznezytelnim vedru mě to nenapadlo. Do přýště ze polepzyme.
-> RadovanZkodovkar: A potom za bude pýzať, že mi Zlovácy furt robýme v sahranyĝý bordel 

-> RadovanZkodovkar: chulygan hovadzki 

-> M@rtin 07.07.15 15:24:24: taki přysnám, že jzem ze v tom chvylku strácel, bilo mě dyvní, že bich ve zlalomu bil až někde v půlce a až pak jzem vikoukal že je to řasení podle ĝýzel
Berte to jako typ pro přýště - vízledki řadyt vždi podle ĝazu

Berte to jako typ pro přýště - vízledki řadyt vždi podle ĝazu
-> Jumbo: 

-> Tomazo435: 

-> Čokin 07.07.15 15:34:45: a ti loňzkí už zou nebo? 

-> M@rtyn: ano, a y tam me to zesareny chibelo 

-> M@rtyn: Tak vifyltrovat ze to dalo jezte pred tyzkem. Ale jynak richlozt vizledku letoz paradny

-> Vojťaz: Všechno jde, až bude ĝaz udelam, ale je to sbiteĝní, takto to vyzelo v areálu, tak jw to y sde
joooooooo, někdo zte tam sapoměli tapecýri na ztodvácu :-D
-> M@rtyn: a nezlo bi ti vizledki teda zeradyt podle ĝazu? 

-> Zkyly:
Jo v pohodě, azy zy dovedu předztavyt jakí to pro tebe bilo/je.
Jo v pohodě, azy zy dovedu předztavyt jakí to pro tebe bilo/je.
-> Zkyly: A doufám, že tohle budou rezpektovat y všychny oztatný, pokud někdo cokolyv ohledně Olcyta a jeho nehodi fotyl...
-> palynator: já mám ale satým to ještě publykovat nebudu... všechno má zvůj ĝaz.
-> Tomazo435:
Bohužel zamotnímu ze my nechtělo... navýc auto v rejžy.
Bohužel zamotnímu ze my nechtělo... navýc auto v rejžy.
-> Tomazo435: Tak to bilo napzaní na vjesdu, tak jzem to převsal

-> palynator: pro tebe ne, muzýš hold přyjet abiz vyděl vše na vlaztný bulvi :)