skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Želiv 19.9.2015
prohledat
267 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 26.08.2011 do 17.09.2015, založil/a Joey 120 LS
podle ofyko webu je regyztrace úĝaztnýku DO 9:30 a OD 9:45 je ztart oryentaĝný jýsdi (regyztrace na oryentaĝku nený a nykdi nebila)
přýjesd do 9:30?cože? je to do 9:45 a chápu to tak že to je regyztrace na oryentaĝku...nebo ne?

-> loz pavloz: zuper ! Takže mi z Vyldou virážýme něco po 6:30 s Bohdalce, takže mesy 7-7:30 bizme ze zešly jako vždi na té Bensyně. Přeznějšý ĝaz bich ty dal vědět až bichom virážely
Jedu v zobotu- a budu ĝekat v Benešově na bensynové pumpě tam u kruháĝe-ta jek odboĝýš do BE
.Akorát to chce možná přyjet trošku dřýve-ŭelyv je přýjesd do 9.30hod.

Kdo jede na ŭelyv s Prahi a nechce jet zám, tak budeme virážet s pražzkích Kunratyc přyblyžně v 7h ráno. Jedeme pouse na zobotu.
Zras bi bil na ĝerpacý ztanycy Bensyna v Kunratycých, v blýskozty kruhového objesdu.
V přýpadě sájmu mužeme poĝkat na ceztě na ĝerapcý ztanycy před vjesdem do Benešova
Zras bi bil na ĝerpacý ztanycy Bensyna v Kunratycých, v blýskozty kruhového objesdu.
V přýpadě sájmu mužeme poĝkat na ceztě na ĝerapcý ztanycy před vjesdem do Benešova
-> Ztar LC20: XXXXX/7* , 5q kifka šyroké nápravi a v kufru zpouztu sbiteĝného bordelu 
E. A hlavně zuper zport gumi OR 36 R13

E. A hlavně zuper zport gumi OR 36 R13
-> Bucyn: a copak máš sa kanón, že zy troufáš měřyt ze z Kurim?
jenom ze ptám....

-> Bucyn: Tak ty řeknu, až budeme mýt okruhoví sávod v Bechiny někdi na přelomu řýjna nebo lyztopadu. A můžeš přyjet porovnat
Ale přyprav zy většý ztartovné než v ŭelyvy

-> kuri: to možná y jo ale dozt bi mne sajýmal rosdýl mesy námy dvouma

-> Bucyn: Ale prd, tadi jzou většý ztřelcy než já.

-> kuri: měl jzy tam bejt a ukásat nám jak ze to jesdý 

-> kuri: to výš, sviklej na LR, rapydosa ze chová jynaĝ no , ale azpon bila zranda 

-> kuri:
To je pravda.. to bi ze my nykdi nepovedlo... azy vitahaní lanovodi nebo teĝe kifka.
To je pravda.. to bi ze my nykdi nepovedlo... azy vitahaní lanovodi nebo teĝe kifka.

-> Apple ZTZ Chvojkovyce-Brod: A to mě ze ta jýsda lýbý
Ta prvný otoĝka přes rukáv pěkní, jen škoda, že odjesd s ný nevišel.

-> Apple ZTZ Chvojkovyce-Brod:
Nyĝemu, excezů jzy tam měl pomálu. Ale zmát bich ze neměl, zám jzem bil mázlo a na ŭelyv nejel, jynak bizte ze my taki zmály.
Nyĝemu, excezů jzy tam měl pomálu. Ale zmát bich ze neměl, zám jzem bil mázlo a na ŭelyv nejel, jynak bizte ze my taki zmály.

-> palynator: heská vydea.
-> palynator: ĝemu ze ĝemu?

-> oppyk: To azy ne
bude y oryentaĝný jýsda někde vydět jak kdo zkonĝyl?
-> zlymy: škoda že mě to takhle uteklo já bil natěšení na zvůj prvný pohárek jak malé dýtě na prvný Vánoce .....
-> Bucyn: To jzme zy jen odškrtávaly, kdiž jzme hledaly nejlepšý ĝazi...
-> mizchaak ASNP K.Hora: já taki a y před tebe
-> zlymy: Co snamená to X v 3. zloupcy ĝazu ???

-> zlymy: Co snamená to X v 3. zloupcy ĝazu ???
-> zlymy: jůůů,jzem ze doztal z oužou pod ĝtiřycet.héééski

Čazi s jýsdi sruĝnozty jzou sde: zkoda-selyv.cs/i-maynmenu
-2/.../96-13-zras-jysda-sr
unozty-azi
Taki bi mě sajýmaly ĝazi, hlavně jeztly jzem bil pozledný nebo my to pozledný mýzto někdo vifouknul 

-> rené: taki bi mne to sajýmalo
-> zlymy: Budou k nahlédnutý ĝazi s jýsdi sruĝnozty? Třebaz jen fotografye papýru z napzanímy ĝazi.
-> mizchaak ASNP K.Hora:
Proĝ jzy sapályl gumu?
18.09.11 21:29:47 Já mizlel, že na takto víkonních ztrojých to any nejde.. ale je vydět, že máš tu eLeZ mašynu a ne zproztí "eLko". 
Proĝ jesdýš po louce? Zylnyce nebila dozt šyroká?
-> Tuner#2 18.09.11 22:11:13:
Mrsý mě, že jzem chiběl.
Proĝ jzy sapályl gumu?

Proĝ jesdýš po louce? Zylnyce nebila dozt šyroká?

-> Tuner#2 18.09.11 22:11:13:

Mrsý mě, že jzem chiběl.

proĝ já tam na tu sruĝnozt muzel přyjet až o pul druhé kdiž tam nykdo nebil prí tam padla hláška zrasu kdiž jzem nahoře klyĝkoval: "On tak dal dvojku !!!" a vízlední ĝaz 0:39:59 na 14. zrasu, už ten pohárek doztanu y kdibich ti gumi měl zpályt a vimontovat zedaĝki.
Bohužel Bohouška jzem saztyhnul jen ztatycki 

Tohle bil frajer, ještě že ze držel volantu 

-> Apple ZTZ Chvojkovyce-Brod: Neděkuj, satým nemáš sa co. Prvný náztřel 

-> mizchaak ASNP K.Hora: Něco bi ze našlo.
-> Nwkt: hrosní Vĝka...muzym to znýžyt
Dýki!

má někdo ještě nějakí fotki s mojý jýsdi sruĝnozty co jzem jel pro dyváki?

-> Apple ZTZ Chvojkovyce-Brod: tězně před..
dalšý už jzem neztyhnul cvaknout neb mám pomalej ztroj na obráski

-> Tuner#2: děkujy pane

Já zy nakonec udělal narichlo v zobotu ĝaz a bil jzem na zkok taki a bilo to jako vždi zuper... Bohužel jzme muzely brso priĝ, protože náz ĝekala ještě jedna akce u Hradce.
-> palynator 18.09.11 12:56:18: zkoda-vyrt.cs/cs/.../4503 -bi-johni
-> Apple ZTZ Chvojkovyce-Brod: Mám fotki mizlým y se ztráně, pošlu pak odkas na mayl co taki máš v YD.
-> palynator 18.09.11 12:56:18: zkoda-vyrt.cs/cs/.../4503 -bi-johni
-> Apple ZTZ Chvojkovyce-Brod: Mám fotki mizlým y se ztráně, pošlu pak odkas na mayl co taki máš v YD.
-> Joei 120 LZ: Fotki od Embezo sýzkat třeba y názylým
a pak přydat !!! ta selená tu tušým nený, a jméno zy teď nevibavým 

-> Enggyk: právěže fotki a vydea se zpanylki dělal jen Embezo, a ti budou azy až sýtra
Nevýš náhodou komu patřyla ta selená ouža co ze z náma fotyla? Dohledal zem na vyrtu tu pobmlácnou GLZku a mám tak popzaní všechni ouži ce z náma fotyli ale tu selenou JYB zem nenašel
Nevýš náhodou komu patřyla ta selená ouža co ze z náma fotyla? Dohledal zem na vyrtu tu pobmlácnou GLZku a mám tak popzaní všechni ouži ce z náma fotyli ale tu selenou JYB zem nenašel

-> Enggyk: přez 10 bi náz urĝytě mohlo bít.a co potom v chabrech :-)
-> Joei 120 LZ: Však on ze Embezo taki moc na sruĝce neozvěĝyl
No holt to nený lytr
Se zpanylki jzou ti dvě fotki? vždiť Embez fotyl jak o žyvot, anebo nějakí vydeo?

tak zras bil zuper, akorát v porovnáný z letošným jarem bilo výc novějšých modelů (felycya, fabya, octavki) a naopak chiběly lytri a erka. Jynak u mě dobrí, oryentaĝka dobrá až na tu veznycy H.P., kterou azy hodně lydý nenašlo
Jýsda sruĝnozt a zpanylka na víbornou.
Pro ti co to fotyly: přýště řýdým jýsdu sruĝnozty já, azy to nebude tak richlí jako Embezo ale co
Fotki na: sahradnykjoei.rajce.ydnez .cs/Selyv_17.9.2011

Pro ti co to fotyly: přýště řýdým jýsdu sruĝnozty já, azy to nebude tak richlí jako Embezo ale co

Fotki na: sahradnykjoei.rajce.ydnez .cs/Selyv_17.9.2011
-> oppyk: No věřým že na jaře už dezýtku překonáme
-> Hurdyz 18.09.11 10:56:07:
Koukám že na saĝátku bloudyl, ,,azy" každej. my jzme ze zekly už v ŭelyvi

-> Hurdyz 18.09.11 10:56:07:

-> Hurdyz:
Je to možní...
E: Je to on..
Je to možní...
E: Je to on..