skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Želiv 19.9.2015
prohledat
267 příspěvků (zobrazeno 251 až 267) od 26.08.2011 do 17.09.2015, založil/a Joey 120 LS
hmm když to doskládám tak se pokusim přijet...
když se nic nepokazí tak bych mohl přiject.ještě musím sehnat levně pneu nemáte někdo navíc 4ks? 155/80 R14 

-> Nepér: že by jsme se sešli na podzim v želivy?
-> myschaak AZNP K.Hora: Jsem stár a leniv, zavolám asi paní provozní.
Klika že Katlov je na půl cesty, Jeníček se Štěpánkem budou Yellow angels, kdyby náhodou ouža měla potíže, ačkoliv těch kratičkých 100 km trénujeme každou druhou neděli.
Kromě prasklé podložky pod AC pumpou u spodního (na ouže zbytečného šroubu) to vypadá zatím dobře a kvůli pár kapičkám oleje čerstvou náplň měnit nebudu.

Kromě prasklé podložky pod AC pumpou u spodního (na ouže zbytečného šroubu) to vypadá zatím dobře a kvůli pár kapičkám oleje čerstvou náplň měnit nebudu.
-> Hurdis: nemám,většinou když mě někdo doprovodí tak se dostanu spát do auta

Nějaká zkušenost s pronájmem chatky?
Na skok neznačkovým autem asi jo, viděl bych to na sobotu odpo.
když nebudu mudet hákovat tak určo jedu...
Když to klapne, chtěl bych jet.
-> Tuner#2: nějak to na mě nezapůsobilo,že bych tam musel jet znovu.. Program jako celkem dobrý,ale ti lidi.. Každý tam byl v nějaké skupince svých lidí a když sem se s někým začal bavit,tak většinou pár vět a pak se bavili ve skupince dál jen mezi sebou.. Já radši pojedu na jihomoravák,kde si s těma lidma rozumím,je tam přátelská atmosféra... Přece jen,jezdím na srazy kvůli těm lidem a ne jen kvůli tomu,abych tam auto vystavil a pak tam chodil a neměl s kým hodit řeč... Prostě mě to nenadchlo,asi jsem od toho čekal víc,když jsem si četl všechnu tu chválu..
Já jedu určitě. :-) Pravděpodobně kilem, pokud ukecám mladou aby to odřídila, tak i Formanem. :-)
-> Joey 120 LS: snad jo, pokud bude auto 

-> dakar.cz 27.08.11 09:33:14: Důvod?
Já podle času a počasí tohle je moooc daleko
Já podle času a počasí tohle je moooc daleko

Já byl na jaře v Chabrech, takže na podzim Želiv no
chtěl bych s novým motorem zkusit sprinty.

Po tom,co jsme tam byli na jaře už ne:-(