-> Bukaj 05.01.25 18:36:02: Taky nepíšu chudí, ale z chudých regionů
-> Bukaj 05.01.25 18:34:40: telefon stojí cca 7000, vydrží tak 3 roky, internet v mobilu s neomezeným voláním stojí 297 takže náklady budou určitě vyšší jak u 3310. Nicméně loni mi jen KB vyplatila na odměnách 5000, ČSOB 1500, Airbanka 1800 bez započtených slevových kuponů např na foodoru, zásilkovna tam je to hlavně o čase kdy to vyzvednu i odesílám ze zboxu bez čekání na skurvený poště, to ostatní ted z hlavy nevím ale taky to nebude úplně málo, v lidlu tak často nekupuju, tak možná tu tisícovku ročně to hodilo, nějaký kupony na alegro dali dohromady tak 10t určitě, spoustu věcí si už asi ani nepamatuju, nicméně to hlavní je, že mi to ušetří čas, nedokážu to takhle odhadnout kolik to je ale jestli můžu střelit úplně od boku tak chytrej telefon s internetem mi přináší včetně toho času tak 150t ročně, ale ber to rezervou je to fakt jen hodně hrubej odhad.
-> Bukaj 05.01.25 18:29:58: Viz zbytek odpovědi, to fakt není jen lidl, ale i různý vratka na karty atd, a to mi věř že já v tomhle moc neumím chodit, jsou lidi co točí prachy na kreditkách posílají si je dobírkou zpátky a sosají z toho bonusy to je úplně jiný level než nějaká sleva v lidlu
![4](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)