já dycky brno objížděl přes přehradu ---- od jihu jsem přijel přes treoubsko, po hitletově dálnici k přehradě, po přehradě směr kníničky, jiráčovice, kuřim a šup na svitavy sice pár minut navíc, ale bez stresování se v kolonách
Hele, Brňáci, dá se to teď nějak v pohodě projet? kudy? Potřebuju zítra od Svitav na Klobouky u Brna.... ze zacatku tydne sem zkusil asi tri cesty a vsechny byly nahovno
-> Peťa Klíč: na vrakac, kupit celu prevodovku a brat synchrony z vyssich stupnov, keby si nemal cas, nejake ojetiny v OK stave mam v garazi nasyslene. Blato z Turecka alebo Cinska nema zmysel kupovat a originaly uz nikde niesu (s vynimkou burz, atd, ale je to tovar ktory ma cenu zlata v rovnakej hmotnosti)
-> Peťa Klíč: tam toho moc nevymyslis, ta prevodovka je ojeta za mez svojej teoretickej zivotnosti, poskladaj to tak ako to je, ono to nejak fungovat bude
je tu někdo, kdo rozumí převodovkám ( = má úspěšnou zkušenost se skládánímm, nebo neúspěšnou, ale ví, proč) a měl by chvilku se (nejlépe) zítra (29.6.) zastavit (bohunice)?
leží mi tu převodovka, fungovala bez problémů (*), pouze jde o přetěsnění, ale než ji namažu tmelem a zase poskládám, nevadilo by mi, kdyby na to někdo kouk a řek jestli je ok nebo je tam něco zralé na opravu / výměnu
-> Milan 136: no nevim jestli jsou budejice lepsi zensky dost stejny a tipicti budejovicti tipci s prestizkama, na kole a s batuzkem. No mozna radsi ty metrosexualy
-> Milan 136: tohoto problému jsem si byl vědom, nicméně až tvoje výpočty mě přiměly si to přepočítat a FAKT !!
jako když jsme šli z píva a kolem dvě fifleny na jehlách,, a jedna se přerazila,, a já zahlásil KUP SI BOTY VE KTERECH SE DÁ CHODIT načež fiflena odsekla MOJE BOTY STÁLY VÍC NEŽ VŠECKY TVOJE HADRY načež s sebou řízla opakovaně, což jsem opětoval hláškou JO ALE V MEJCH BOTÁCH SE DÁ CHODIT a kočka s sebou řízla potřetí.
vysvětlení hledej v southparku v dílech SOUTHPARK JE TEPLEJ a VIDEOSET MALÉ ROZMAZLENÉ KURVY.
Díky za tipy. Něco jsme prolezli, v klidu poseděli, pojedli a vydali se na koncert. ten byl mimochodem super!
Jinak všiml jsem si nečeho, co tady v ČB nemáme. Tak 95% holek chodí chůzí modelek po molu s nosánkem nahoru a 99% chlapů vypadají a projevují se jako homosexuálové
-> OndraKrupi: ten origo nebo lidový krok zpět, hlava doleva a nahoru a podívat se na hodiny na Jakubovi Stejně nejlepší je, že ten Onderkův pyj vypouští každý den to kovové sperma a lidi se z toho můžou posrat