skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Brňáci .....
od pondělka 18. budu taky pracovně v Brně, jak jsem tady psal, cca 3 týdny - měsíc, nejspíš budu bydlet ve Šlapanicích, ale to ještě není jisté. Pokud teda někam chodíte tak se můžeme domluvit, co vy na to?
-> Dušan: aha 

-> OndraKrupi-TenČtvrtý: nezvyk a lenost 

-> Dušan: no ale tak proč něco nenapíšete?
Brecite na spatnym hrobe. Nam holt nesedi cas v dobe kdy to planujete. Brnaci jako takovy se schazeji prubezne a ne jen v jedno datum jednou za cas, ale v podstate se vidime porad behem tydne. Mivame hospodu kolikrat spis necekanou a dokazeme se behem 2h domluvit.
-> M@rtin: no já asi otevřu Gambáč
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: NO tak jsem po firemní večeři udělal pár nočních fotek a dal si plechovkový

-> M@rtin: to jo stojí to za hovno. tady se nedá domluvit na ničem.
No to je ale banda ty Brňáci

-> 1560: diky bohu konecne niekto bachol do stola. suhlasim a podavam zaveznu prihlasku

-> darklord:
OK, tak co sobota 16.1.2009 v 18:00 v Modré Růži?
S dovolením se vložím do organizace.
OK, tak co sobota 16.1.2009 v 18:00 v Modré Růži?
S dovolením se vložím do organizace.
-> 1560: v pondelok mam rannu, dneska som cakal do deviatej ci sa niekto ozve a nic. tak som nacal lahvace...
ta dalsia sobota by sla
ta dalsia sobota by sla
Příští sobota?
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: 

-> 1560: v neděli bohužel nemůžu
Taky s Váma je domluva, každej tady básníte, ale nejste schopni se domluvit
Tak zjevně nic nebylo? Co zítra?
hello 

Tak co panove? Co bude? Kde bude?
Jak je to s pivkem? od šesti do cca osmi mám firemní večeři, pak mám jít kam?
-> darklord: no a máte teda něco nebo jak?
-> darklord: No to je celkem jedno, na pívo rád skočím. a Lékárník určitě taky
Kam se zejtra jde na pívo?

-> 1560: no ja som zistil ze byvam zrovna v tej "krizovej zone" jak sedim dve minuty, podriemem a zrazu som na lisni a to uz je zle...
-> darklord:
Já naštěstí bydlím od konečné cca 10 min chůze z kopce, takže to není tak hrozné, ale že bych usnul v rozjezdu vyloženě alkoholickým opojením, to se mi stalo jen jednou. To už spíše usnu z nudy...
Já naštěstí bydlím od konečné cca 10 min chůze z kopce, takže to není tak hrozné, ale že bych usnul v rozjezdu vyloženě alkoholickým opojením, to se mi stalo jen jednou. To už spíše usnu z nudy...
-> 1560: a chodnik ta nenakopol do nosu? mne sa v poslednej dobe stava taka specialita: tri roky som byval na koleji na konecnej rozjezdu = niekto ma posadil, niekto ma vyhodil z busu a bol som doma, ale teraz je pruser ze nebyvam na konecnej, tak uz som parkrat stepoval v marianskom udoli o stvrtej rano cakajuc kedy pojde 99 zase nazad do mesta 

-> darklord:
Spíše na mne pak v koupelně tekla voda ze stropu.
Spíše na mne pak v koupelně tekla voda ze stropu.
-> 1560: pokial sa ti z pravitka nestalo krivitko a z tuzky stetec

-> darklord:
Tak já bych šel na první a poslední. Ty mezi tím snad radši ani nepočítat? Posledně jich bylo tak 7, nakropen jsem byl slušně, ale ještě jsem doma stihl narýsovat úkol do geometrie - kupodivu zcela správně a dobře
Tak já bych šel na první a poslední. Ty mezi tím snad radši ani nepočítat? Posledně jich bylo tak 7, nakropen jsem byl slušně, ale ještě jsem doma stihl narýsovat úkol do geometrie - kupodivu zcela správně a dobře

-> OndraKrupi-TenČtvrtý: to bolo len ako ilustracia.... :D tri budu len na zizen, 4 na chut a ostatne podla srajtofle 

-> darklord: mě snad taky. ale tak 3 je málo ne?
-> 1560: mne taktiez vyhovuje len sobota... to budem po nocnej takze myslim ze nebude problem fungovat

Pokud by to byla sobota, tak klidně můžu kdykoliv a kamkoliv. Jiný den tento týden bohužel asi těžko.
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: nemam problem tam zavolat zajtra a spravit rezervaciu, len sa musime dohodnut najskorej viaceri... pripadne vymyslet plan B
-> darklord: no ale co jsem četl ty komentáře tak je tam dobrá rezervace předem, takže je otázka jestli tam bude místo
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: tak ja si dam radsej holbu 11°
plzen bumbam len vynimocne (a taktiez mame vysoke datum, ze?
)

-> darklord: no prazdroj za 30,- takže nějak nevim co chceš ušetřit
ale jinak mě to nevadí

-> OndraKrupi-TenČtvrtý: uz som tu (a nie sam) parkrat zminoval
www.hospodyvbrne.cz/mod ra-ruze je to kusok od moravaku na Kounicove (hned vedla Sporitelny)
www.hospodyvbrne.cz/mod ra-ruze je to kusok od moravaku na Kounicove (hned vedla Sporitelny)
-> darklord: IV cenová se tam teda nevede, ale tak navrhni nějakou jinou hospodu kde bude cena dobrá a pivo taky....
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: no tak ak je tam len plzen tak nemoze byt zle pivo... mna len desi ta cena
som zvyknuty tak na polovicne

-> darklord: je to možný nevim teď kolik stála topinka, ale pivo bylo moc dobrý
toz u mamuta som nebol, len ma trochu desi to ze je tam len plzen za 33... je to pravda? pac to by som velmi rychlo prepil limit

-> OndraKrupi-TenČtvrtý:
Je taky možné, že se změnila obsluha, já tam už tak 3 roky nebyl.
Je taky možné, že se změnila obsluha, já tam už tak 3 roky nebyl.
-> 1560: no v pohodě. nebyl problém. ono taky záleží jak si natočíš to pivo :-)
U Mamuta bacha na okrádání - byl jsem tam 2x ve více lidech a 2x nás okradli o pěkných pár korun. Ale pokud si to člověk hlídá (nebo neplatí poslední), tak není problém.
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: jj pivko dobrý, obsluha příjemná .... já jsem pro

-> M@rtin:
tak to je dobře že nebyla nabídka ne?*3no hele asi musíme někoho přemluvit, a rezervujem místo a pujdem chlastat

-> OndraKrupi-TenČtvrtý: No v podchodu byl jen jeden. Pak mařena v šalině neměla lístky, tak cesta na Komárov zadara, pak jsem ten kilák a půl došel pěšky. Nabídka k sexu za "čista" od nějaké bezdomovkyně se neopakovala 

-> M@rtin: teď jde o to překecat i ostatní. Co cesta na ubytovnu? nějakej bezďák po cestě?