-> StepaNoFUN:
Ok, dík za tip. Vterinak tu nemám žádnej, tak to budu muset nějak vykoumat.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
suri
prohledat
488 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 03.10.2009 do 11.03.2021, založil/a gabo000000 - zrušená registrace
-> Mr._Nosferatu 07.03.21 19:19:34: No zrovna příjímání karet na poště je dost novinka, to bych úplně nezmiňoval
A celkově nemám problém ani s kurýry.
-> palinator: Na ty drobný věci co jdou poslat jako dopis je to dobrý. Na větší už moc ne.

-> palinator: Na ty drobný věci co jdou poslat jako dopis je to dobrý. Na větší už moc ne.
-> palinator: PBT vyztužený 20% skla... Mělo by to jít vteřiňákem. Samozřejmě bych to nezkoušel tím za 5,50 z trafiky...
-> dragon_cb_cz:
Teď jsem posílal brzdovou páčku za 55 Kč. A protože s ženskou na přepážce byla řeč a byla ochotná, nechal jsem jí bůro dýško.
Teď jsem posílal brzdovou páčku za 55 Kč. A protože s ženskou na přepážce byla řeč a byla ochotná, nechal jsem jí bůro dýško.

-> StepaNoFUN:
Píšou tam PBT GF 20.
Píšou tam PBT GF 20.
-> Tomaso435: -> dragon_cb_cz: Navíc u pošty víš kde je, na rozdíl od parcelshopů různých kurýrů, který jsou každou chvíli v jiný trafice/cukrárně/obchodě a neberou kreditky...
Ještě se mi nestalo, že by kurýr dovezl balíček na jinou adresu, buď budu doma, nebo si ho mám vyzvednou v parcelshopu...
Ještě se mi nestalo, že by kurýr dovezl balíček na jinou adresu, buď budu doma, nebo si ho mám vyzvednou v parcelshopu...
-> Tomaso435: Zrovna na drobný zásilky je pošta pořád asi nejlevnější.
-> palinator: názor pyčo. Zbytecnej podnik..
-> palinator: Co to je za plast? Bude to na tom napsaný.
-> Tomaso435:
Ježiš to je zase výblitek.
Ježiš to je zase výblitek.
Z toho bude jen nedostatečné zabalení.. jesi to nebylo posláno jako křehke tak je to zbytečný se s tim zabejvat... Já poštu uz nepoužívám roky. Kurýr za poloviční cenu si to vyzvedne kdekoliv kam ho pro to pošlu... A když mi něco veze, zaveze to i do práce nebo kamkoliv si zrovna řeknu.... Pošta by se měla zrušit, je to jen podnik obirajici stát zákazníky i zaměstnance o nemalé peníze.
-> Nwkt:
Reklamace čeho? Doručení? To mi prej neuznaj protože jsem nezkontroloval obsah zásilky při převzetí a krabici nic nebylo.
Reklamace čeho? Doručení? To mi prej neuznaj protože jsem nezkontroloval obsah zásilky při převzetí a krabici nic nebylo.
-> palinator: Tak reklamace, zásilky jsou pojištěný
-> palinator: No tak to nepotěší 

-> dragon_cb_cz:
Pošta nejspíš. Buď naše nebo SK. Ono když s tím jebneš tak ten vnitřek přece jenom něco váží.
Pošta nejspíš. Buď naše nebo SK. Ono když s tím jebneš tak ten vnitřek přece jenom něco váží.
-> palinator: No tvl. Jak se to povedlo?
-> dragon_cb_cz:
Jenže háček je v tom, že tohle je to nový světlo
Jenže háček je v tom, že tohle je to nový světlo

-> palinator: Tak alespoň máš ty nový teď
Co přesně jsi urval?

-> dragon_cb_cz:
Jo
Jo
-> palinator: To je na těch xenonech?
-> suri: to hej -> Mr._Nosferatu: ma ale len pred face, po uz to ma takto dvojdielne
-> castrol: jsem myslel že to má monte pres celý nárazník v základu
-> suri 25.07.19 10:25:21: Kéž by..
-> castrol: tolik penez a takova blbost
-> suri: 

-> castrol: vyzerá to ako pežot
-> suri: sak ani ja som nemenil silno ale dosla lepsia financna ponuka a pracujem unas v dedine
-> castrol 12.10.16 20:43:52: Ja zase silno mocno nebudem za každú cenu niečo meniť . Všade je to lepšie aj horšie ...
-> suri: tak ja uz som zmenil a zamna dobre ,vrelo odporucam
-> castrol 12.10.16 20:19:23: ako stále, načase zmeniť flek
-> suri: co v skodovke bieda
?

-> MATTESS 12.10.16 13:02:59: To mám ako bokovku :D
-> suri: omluv kvalitu, je to mobilem a ještě za šera, musel jsem tomu pomoct kapesní svítilnou 

-> suri: Ok, dík 

-> Bukaj 26.10.13 13:03:50: osobne by som skorej písal saskynovi , ten by mohol vedieť , ja som OI riešil pár krát a vždy bolo to čo tam patrí , inak tie klby podľa etky sú k rôznym motorom iné , ale čo je zámenné ti nepoviem
-> suri: Klouby se tedy liší pro různé motorizace, nebo dle modelového roku?
Nejde mi ani tak o vrakáč - tam bych si vybral, ale spíš o inzeráty...
Nejde mi ani tak o vrakáč - tam bych si vybral, ale spíš o inzeráty...

-> Bukaj 22.10.13 06:39:15: líšia sa klby , treba to fyzicky porovnať čo by tam mohlo pasovať , ale na serioznom vrakaci ti daju čo tam pasne
-> suri: Mám dotaz na vzdělaného odborníka
- lišily se nějak poloosy na jedničkové Octavii mezi jednotlivými motorizacemi? Asi budu shánět poloosu na tátovu Octavii (1,8, 20V 1997) a to auto nemám po ruce, tak abych věděl, z jakých modelů (a případně ročníků) shánět, nebo jestli každá motorizace měla jiný poloosy...?
Díky předem za odpověď

Díky předem za odpověď

www.sauto.cz/osobni/.../1
4083832?goFrom=lis... bral by som
-> alpin 10.09.13 15:02:01: klasika
-> suri: takéto som vtedy vytiahol aj z tej feldy z TO , po výmene to išlo hneď lepšie