skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdo nespamuje s námy ...... :d
já v icq za tihle kraviny dávám ignore list už mě to sere

Chtěl bych poděkovat všem, co mi po celý rok 2007 posílali ty vyjebaný řetězáky. Už jsem měl byt 500 krát zamilovan, 290 krát nešťastný a 170 mrtvý. Dále jsem měl zaplatit půl milionu za placené ICQ. A to jen kvůli tomu, že jsem vzkaz neposlal 15ti lidem. A přísahám, že pokud tuto zprávu nepošleš do 10 sekund aspoň 7500 lidem, tak zítra v 18:30 přijde k tobě domů modrý dinosaurus a voprcá tě
Pošli tuto zprávu 20 lidem a dostaneš zadarmo chleba s paštikou, potom vyjdi na ulici před dům, dej si dolů kalhoty, jebni si ten chleba o čelo a zakrič: "Jsem totální kokot, protože věřím na takovou pičovinu jako je řetězová pošta! Mám asi v hlavě nasráno a proto to posílam i dalším lidem !
Pošli tuto zprávu 20 lidem a dostaneš zadarmo chleba s paštikou, potom vyjdi na ulici před dům, dej si dolů kalhoty, jebni si ten chleba o čelo a zakrič: "Jsem totální kokot, protože věřím na takovou pičovinu jako je řetězová pošta! Mám asi v hlavě nasráno a proto to posílam i dalším lidem !
na toto tu uz bolo jedno super tema take s proti retazovkovou temou
tak na tom sa dalo fakt zasmiat

Já sem v klidu jsem na to moc starej

no super teda a zozere ma velky ruzovy dinosaurus

To jsou kraviny..

1) pičovina
2) máš IQ zmrzlé makrely - i průměrně inteligentní člověk umí napsat slova "s námi"
2) máš IQ zmrzlé makrely - i průměrně inteligentní člověk umí napsat slova "s námi"
Malý andílek, pozor!Jestli to budeš ignorovat bude te tvá láska nenávidet a ty budeš mít 4000dní smulu. Ve ctyrech dnech od nekoho uslyšíš,že te opravdu miluje!!! Když prerušíš tenhle retez budeš mít navždy smulu takže to pošli 20ti- lidem a me zpet jestli jsem tvuj kamarad

Kdo nespamuje snámi spamuje proti nám a proto
ahoj dam ti test, je urceny od 10 do 18 roku. Ted si v duchu rekni jmeno
kluka,holky,kterou máš tak rád a tolik ji miluješ...do měsíce se do tebe zamiluje.Mas 5 minut na to,abys toto poslal 15 lidem.Kdyz to neudelas,budes mit 5
roků smůlu v lásce a flirtu*TIRED*.dnes ve 22:00 ti
zapipa SMS od vysněné lasky kdyz toto posles p.s.(zatím se vše vyplnilo,tak neváhej!!!)
ahoj dam ti test, je urceny od 10 do 18 roku. Ted si v duchu rekni jmeno
kluka,holky,kterou máš tak rád a tolik ji miluješ...do měsíce se do tebe zamiluje.Mas 5 minut na to,abys toto poslal 15 lidem.Kdyz to neudelas,budes mit 5
roků smůlu v lásce a flirtu*TIRED*.dnes ve 22:00 ti
zapipa SMS od vysněné lasky kdyz toto posles p.s.(zatím se vše vyplnilo,tak neváhej!!!)