Posli prosim vsem svym kontaktum zpravu, ze nemaji do sveho Contact listu v ICQ prijimat uzivatele pod nickem CHROBAK. Je to virus, ktery se siri hlavne po ICQ. Prvni odesle tvoje osobni informace a dokumenty na internet a pak ti zformatuje disk. Kdyz ho ma jeden z tvych kontaktnich osob, udela to same i tobe každejch 5 sekund a navíc z nebe sjede ohromná ruka a dloubne do tebe. A jestli to nepošleš aspon 241 lidem do 7 sekund, tak se ti v uchu objeví malá mrtvá holcicka a mikrovlnkou ti oholí chlupy na nohou a všichni buzeranti ti pak pohladej rozkrok. Jedna pani tuhle zprávu odeslala pouze 18 lidem a v uchu se jí místo holcicky objevil. Hurvínek, ale ten tam nemel co delat a tak zas zmizel. (Ale zkus mít pul metru velkou drevenou loutku v uchu...) Jeden chlap to poslal dokonce 581 cloveku a místo toho, aby se mu nic nestalo, ho prejel nákladák plnej rozzurenejch uživatelu ICQ za to, že jim zaspamoval kanál. A je to vážný, takže jestli si z toho budeš delat srandu, tak te automatickej skript (velice chytre zakódovanej a nesmazatelnej) napráská na Microsoft a vbehne k tobe policejní komando a zabaví ti komp. A když už né tohle, tak aspon u vás zazvoní opilej žebrák a bude chtít peníze. At už mu je dáš nebo ne, stejne ti ukáže své prirození nakažené kapavkou. A myslim to velice, VELICE, MOC VELICE vážne.
Chtěl bych poděkovat všem, co mi po celý rok 2007 posílali ty vyjebaný řetězáky. Už jsem měl byt 500 krát zamilovan, 290 krát nešťastný a 170 mrtvý. Dále jsem měl zaplatit půl milionu za placené ICQ. A to jen kvůli tomu, že jsem vzkaz neposlal 15ti lidem. A přísahám, že pokud tuto zprávu nepošleš do 10 sekund aspoň 7500 lidem, tak zítra v 18:30 přijde k tobě domů modrý dinosaurus a voprcá tě
Pošli tuto zprávu 20 lidem a dostaneš zadarmo chleba s paštikou, potom vyjdi na ulici před dům, dej si dolů kalhoty, jebni si ten chleba o čelo a zakrič: "Jsem totální kokot, protože věřím na takovou pičovinu jako je řetězová pošta! Mám asi v hlavě nasráno a proto to posílam i dalším lidem !
dnes mi to poslala kamaratka, schuti som sa zasmial,
ak to tu uz bolo tak sa ospravedlnujem a rovnako aj za necenzurovane sproste slova ak to niekomu vadi