-> Tommy:-): al ja mam fakt taketo stavy..ked napr mesiac nesoferujem tak mam nenormalne abstinencne priznaky...sedim za compom pri virte a pride do iby mama a mi vravi ze co hucim a ja ze co? ..ti sibe?...ticho som...a potom rozmyslam ...zeby :D... ale fakt take veci namna pridu...konec ..radsej to tu ani nepisem lebo to by nedopadlo dobre
jako ten borec s mustangem zavazel takle strejda uzovky do mototechny v kosmonosich, rozhodil za halou a bokem mezi betonovy skruze a pak rovnou na vydej. lidi co stali v rade se trosku vykrucovali
-> Zeke: jj to je ono inkriminovane nabite kafe To je vubec muj koutek... Stolni PC ma 25hodin denne zabrany bratr, tak ja sem v posteli s notebookem... mno mam tu vse 2+1, fotak, kafe, komp, net, perinky a postarky, jen zenskou ne
sem jednou jel s kamosem v nove koupenej skodovce ve meste a jednou sme jeli mestem asi kolem 7mej vecerni stahl sem okynku a rval na chodce uaaaaaaaaaa vsichni tu umreme a jeho bratr kdyz este nemel to auto na sebe prehlaseny rval kurwaaaaaa on nas ukradl aj s autem :D:D:
Tyvoe tak ja nevim ale to je moc Kluka bych zavrel do blazince, to jako kazdopadne... Ale je to mazec Na tom konci co dela jak ma tu hlavu pod tim trikem