-> Syny: všechno je možný, co ty víš .... hele, máme tady jednu skvelou kapelu - desmod - a ta ma pisnicku kde se zpiva "zhorí všetko čo mám..." asi ted gaboooova oblibena
-> Nwkt: ...mal nasebe len kratasi .. bez trika... Z toho usuzuju, ze kdyz sis vosmahnul kulky, ze si je mel na zadech a nebo te couhali z tech trenek ven?
-> Nwkt: si na to kápnul, rejpal brambory na vostro,aby kdyby sla kolem naka ofce nebo koza, aby byl pripravenej,samantus ma konkurenci a vidime vsichni jaky mu zustali nasledky
kurňa, ale je to tvrďas, musí se uznat - šrotovysko, vrakovysko
jem mi z vas na ryhanie vlastne zo vsetkeho je mi na ryhanie neska som ryhal 5x a cely den mam teplotu... a este som takto isiel na srotovysko a na vrakovysko hladat si polosu ... kurna fix ... adobrovolne som nelezal na slnku-> bitmap: menil som na awte spojku a kedze jedno awticko mam v garazi druhe musim robit na dvore ... niet pomoci ...doobedu som ohraboval zemiaky u babky a poobede az do vecera awticko ... no hrozne a neska za sebou vsade taham jazyk lebo som vysuseny jak slivka *56* *55* *55* *55*
pravdepodobne som dostal upal .. neska cely den zvracam mam teploty .. do riti .. horsie to uz ani byt nemozeeeeeee.... + vcerajsie syndromi ... kua sa s toho poserem
-> překlad pro česky mluvící virťáky :: Gabi (10:05 odp) : .. a dnes tady sedím, jak takovej vul,s hlavou skloněnou k zemi, a nemužu ani pořádně sedět,protože mám kromě jiného od slunce spálené koule... všechno mě pálí a nemužu se tešit ani z tý nejmenší maličkosti, akorád že ještě žiju
Gabi (10:05 odp) : a neska tu sedim jak jeden vol z olavou nasmerovanou k zemi a nemozem ani poriadne sedet lebo mam od slnka spalene este aj gule ... všetko ma stipe a nemozem sa tesit ani s tej najmensej maličkosti ... akurat s toho ze sete zijem...