-> Syny: Co kde? Jestli se ptas na vostudu, tak Havl. Brode, pak taky par slusnych ostud na soukromych akcich, ale tam byva uzavrena spolecnost. Horsi, je ze ty fotky becek pak zna okoli do 10 km od naseho baraku ...
-> Syny: Takže jsi celej večer žbrndal limonadu? Styď se, my kdzž měli rozlučku s kolegyní, která byla taková hodne pěkná slušňačka, tak sem tam uděklal takovej bordel, že na to dodneška nezapoměla ... V dobrym...
koukam ze nejen u nas na morave se nasava .ale my sme tu typicti sklipkani .Ja zhruba pred rokem lecil sekec mazec depku dvema litrama bilyho (pred tim samozrejme nejaka ta domaci stiplava )behem asi hodinky,mnooooo do koupelny sem nejak dosel pak uz sem se jen rano vzbudil a jet 25km rapouskem bylo hrozny,taaaak me bolel kvetak.ale pomohlo to uz me to sralo daleko min
-> charon: před dvouma rokama na vánočním večírku v hospodě, jeden ožralej kolega se po asi sedmi pivech postavil a povídá, dámy co je na stole to je vaše. a třísknul do desky stolu ztopořeným bimbasem. Jinak osazenstvo bylo asi pět chlapů a 25 bab.
-> Syny: To neni k smichu, ale ja myslim, ze kazdymu se vobcas stane ze ma vokno jak vykladni skrin a netusi ani jak se dostal domu. Kuprikladu po poslednim firemnim vecirku jsem u nas v praci velice popularni a nikdo mi nechce rict proc ...
Ale abysme mluvili k tematu, ja budu muset zkusit ukecat nejakou kamosku, aby ulozila, az ji zas budu po prichodu z restauracniho zarizeni prudit pres ICQ. To se muzna buduete divit a ja nejvic
-> Syny: Dobra tak za malej peniz a rychle. Muj rekord je opice jako krava za 80 KC behem 20ti minut. V hospode, doma by to bylo tak za polovic, ale to bylo vo sazku. Kamosuv rekord je pet minut - na ex pulitr vina a dvojka rumu. Vono jwestli se opijes ze tri desitek, tak potom neni moc o cem mluvit, ja uz sem velkej kluk, ja uz toho potrebuju malicko vic. A zalezi na tom, co myslis pojmem opiju se, Nekdo to bere jako kdyz je trosku prdlej, nekdo ze uz nemuze ani sedet ...
-> Syny: Proto ti rikam abys zacal trenovat. Vsak ja taky piju jen obcas, jen kazdej patek vetsinu sobot a o dovolene v lete na cundru teda kazdy den ... Kvalitnim treninkem ziskas mnoho zkusenosti a pak zvladnes veci jako se opit za malinkej peniz, pokud je to potreba a nebo zas vydrzet vyrazne vic nez je normalni ... Ja uz sem obe situace nekolikrat vyuzil.