-> Milan 136 08.01.23 19:04:29: Teď v sobotu je prej nějaká Vrábelpárty na náměstí, tak prej jdou všichni ze ségry manžela strany. Takže i brácha, máma, táta, babi a nevím kdo další ještě..
Jsem říkal, že Vrábel je hroznej debil a dezinformátor. Ale na to konto jsem se dozvěděl, že říká pravdu jak to je a jaká je naše vláda. Plus že Vrábel podporuje Rusko ve válce, kterou vyprovokovala Ukrajina.
-> palinator: Za tuhle dobu? Reálně možná někde u Hodonína. :-D
Když cesta na Václavák trvala AČR asi 4 dny a cestou jim z toho stihli ukrást i zadní světla a jedna civilní fábie dokázala vyřadit z provozu několik Pandurů na několik let...
-> David29 04.01.23 21:20:32: Ano, je to naprosto učebnicový příklad toho, jak může mít někdo technicky vzato pravdu a přitom být po právu za úplnýho debila
-> palinator 02.01.23 08:03:06: Totalni vygum. V Praze je pul mio Ukrajincu a proto tiche maminky s placicimi decky cekaji na pohovostech 8 hodin na osetreni
-> Milan 136 27.12.22 19:49:03: Jo, já to vzal od něj z profilu, jen jsem doufal že je to třeba nějakej neofiko parodickej, ale tak daleko to Volný asi ještě nedotáhl
-> Syny: Já na rozdíl od některých tady se zkoumání podobných zjevů snažím vyhýbat, ale když měla letos nějakou svojí chvilku slávy, kde vznikla tahle -> Jirik_Tuňák1983 26.12.22 15:25:19: fotka, tak jsem se dovzdělal A ano, asi bych se bez toho i obešel
-> Milan 136: To je hrozná kráva, se nedivím že zůstala sama. Už jenom jak ječí ve mě vzbuzuje touhu ji přetáhnout aspoň židlí nebo zahodit do Vltavy...
-> King 25.12.22 16:17:41: Tak to je ovšem pěkný Já pokud budu mít štěstí a ještě dlouho nic nepodědím, tak to na podobný režim ještě dlouho nevypadá...
-> dragon_cb_cz 25.12.22 13:36:03: Nejspis bych to zvladnul, vzor mam v kolegovi, kterej uz na polovicni uvazek presel, a jeste zvlada stavet chalupu v Krnapu na stari.
-> King 25.12.22 08:24:32: Já to myslel ve vztahu k tomu polovičnímu úvazku - že asi spíš dáš jedno, nebo druhé, ne? Pokud jsi v pozici, že bys zvládl oboje, tak gratulki...
Jinak do tří výplat jsem se s autem vlezl pokaždé taky, skoro bych řekl, že i do dvou. Snad jen SX4 byla lehce přes... a nějak na tom nemám v úmyslu nic moc měnit (pokud se nerozhoupám k nějaké grandiózní pitomosti z Apeninského poloostrova).
-> dragon_cb_cz 24.12.22 22:11:34: Tak do důchodu mi v optimistickým výhledu zbejvá asi 15 let a průběžnou rekonstrukci baráku už děláme, a bez půjček, takže snad i na ty koupelny a hajzly zbyde. A za "nový " auto jsem nikdy víc jak 3 měsíční platy nevyhodil
-> King 24.12.22 21:37:16: Tak tam je ještě ten momemt, že než se ta důchodová kapitola uzavře, že nejspíš ty koupelny a auto budou chtít nějakou obměnu, ale předpokládám, že i to máš v té kalkulaci započítaný
-> dragon_cb_cz: Me treba soucasna chvili po nastehovani koupila v Hornbachu novou misu na hajzl, pac byla hrozne spatna z kadeni na mise s heliportem. Navic tam byla blbe napojena nadobka a ten malej proud vody z ni to hovno z plosinky nebyl casto schopnej splachnout...
-> palinator 24.12.22 16:33:22: Tohle je sympatickej pristup a vidim to stejne. Nekomu tyhle noze na krku v podobe astronomickejch hypotek a uveru asi vyhovujou, tak se honi jak vocas a musi se klepat, kdyz se firme/spolecnosti nedari. Mam sice osmdesatkovy hajzly a koupelny, 16 let stary auto, ale muzu si dovolit do duchodu fachcit nekde uz jenom na polovicni uvazek.