to voe, tohle přece neni možný... zezačátku jsem si řikal, jestli to neni předabovaný, ale když mluvila o emo paneláku a sněhu, tak jsem zjistil, že to asi předabovaný neni... ta je fakt marná... zajímalo by mě co na to rodiče a (ještě líp) prarodiče
jestli budu mít děti (a já v to pevně doufám) snad se moje dítě nebude inspirovat timhle stylem
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Emo girl
-> Evž@: 

-> Evž@: asi tak 

to je hruza....kdo to vymyslel to musel být trotl
ThY WoE ThEnHlE ThEn wIrTh yE PlNeY EmO ZoUfAlCuUu yEsHtHe zHe mAaAm rUuUzHoWoUcKyYy aUtHo aE ThO NeYsEm eMo tHoE BlByYy° 

-> myschaak AZNP K.Hora: no dyt

-> Kaprof-Los Koramos: hm,tak to můj život je jedna velká krize

-> myschaak AZNP K.Hora: ja radši nic nikdy
když mam krizi tak si radši koupim dalši škodovku

-> Kaprof-Los Koramos: jj,několikrát
ne ale už fakt dloUhO nIc

-> myschaak AZNP K.Hora:
dyt si rikal žes už prestal

ThOe w pRdElI =oD MrTe Te MuCiNkAaAm PiCzO!

koukám že marihuana se tu cElKeM rOzŠíŘiLa

BřEcLaVsKá pOlIcIe v pÁtEk pOdLe zJiŠtĚnÍ PrÁvA ObViNiLa čTvEřIcI MuŽů, KtEřÍ V SrPnU ZaÚtOčIlI V HuStOpEčÍcH Na pŘeDsEdU OdS MiRkA ToPoLáNkA. iNfOrMaCe pOtVrDiLa i oBhÁjKyNě cElÉ ČtVeŘiCe kLáRa sLáMoVá.
WrAj-SpRaVnA-eMaČkA-wOe-
^_^ MrTe Te MuCiNkAaAm PiCzO!
^.^ Toe WoDWazZz Woe!!!
NeMaAa NeKdO ZhIlEtKu?
FsHeCkY WaAaS LoWiIiSkUyU!
EmO StHyL RuLeZzZz :-/ Emo Ye BeSt!!!!! UmIiIrAaAm, ZhiWOT jE Na hOwNo!!! YsEm UpE DaAaRk A IiIwL!!! YaAa Se PoDrZiIiZnU!!! :((((
Asi už po osmdesátýsedmý, ale pořád se můžu potrhat(nebo podřezat?) 77.48.102.76/vypatlator

ty krávo zateplujou panelák a on je oranžovej, no to je v prdeli :-D

co sa smejete chuderke...asi sa len nema s kym porozpravat...
Bagrr- máma mele Emu 10.09.09 11:23:38 napsal: → OndraKrupi-TenČtvrtý: No ty vole… Ještě že si jedu svůj nekonvenční stajl:-D Nikam nezapadaám a k žádný komunitě se nehlásím:-D Ale ímo je fajn, fšechny vás lovískuju:-D Zhe… Nemáte něgdo zhileetkuu? 

lowískuješ nás jho? thy woe to je íííímo 
*3

-> OndraKrupi-TenČtvrtý: Ty vole .. dalsi adept primo k nam na psychinu .. se podelam ..

tie zebry to maju genialne vymyslene s tymi pruhmi 

-> Bagrr- máma mele Emu:

-> OndraKrupi-TenČtvrtý: No ty vole... Ještě že si jedu svůj nekonvenční stajl:-D Nikam nezapadaám a k žádný komunitě se nehlásím:-D Ale ímo je fajn, fšechny vás lovískuju:-D Zhe... Nemáte něgdo zhileetkuu?
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: ty vole v cesku je tolik pousti 

-> vlk: ta holka se asi zabije jestli ji zatepli jejich barak a namalujou ho jinou barvou 

www.stream.cz/video/.../5
0920-emo-vlog tady je druhej
-> Evž@: víš co příčesek kdyby foukal vírt jako na sahaře aby si neměl písek v očích

-> Evž@: víš co příčesek kdyby foukal vírt jako na sahaře aby si neměl písek v očích

-> Evž@: a co pricesek? 

Ty voe...tak ta holka je teda ztracená.....ale může to být drsný být Emo...asik to zkusim...ale mam kratky vlasy kua....takže budu vidět na obě oči a to pak neni ono 

jak někdo kdysi řekl - krása je pomíjivá, blbost je věčná
-> vlk: to je starý, ale mazec

Tak tuhle ubozacku by meli u nas na Psychine zavrit primo na 15-tku .. a emare bych vubec asi zacal strilet .. nebo ja nevim.
Ale jinak u tohodle videjka se vzdycky dost nasmeju.
Ubohost a hloupost nekterych lidi je bezmezna. 
Ale jinak u tohodle videjka se vzdycky dost nasmeju.

-> vlk: uz to tu bolo ale aj tak som sa znova zasmial