-> rsvancara: Já právě koukal že tam vybrání je a lekl jsem se, že jsem ty jistící kroužky někam zahodil. Díky, docela jsem si oddechl, protože jsem se díval různě na eshopy a nikde jistící kroužek nebyl - už vím proč
Je poloosa v suché převodovce zajištěna pojistným kroužkem, nebo tam kroužek není (mám poloosy rozdělané a nevím, zda jsem pojistné kroužky měl nebo ne - jelikož je nemůžu najít).
Tu pise ze ma 5q aj 4,22 aj 3,9. Podla mojich inf. je 4,22 s pridanym 5 stupnom a 3,9 plnokrvny 5q ktory je aj v Rapidoch 136. Ja chcem ten 3,9 ale on pise ze aj ten je mokry ale ja mam vlecku (sucha). Podla mna sa vobec mokra 3,9 nerobila.
nejde vzdyt ti to pisu.. proste bud mokry a kejvackovou prevodovku a nebo suchy a vleckovou(uhlovou) prevodovku, prevodovky sou stejny lisej se jen v diferakach takze klidne muzes mit suchy a kejvackvou prevodovku ale musis v ni prehodit diferak za vleckovej a tim padem ti vznikne vleckova.. a uz se v tom motame-)
-> itchy: co ty potřebuješ udělat? Jestli jsem to dobře pochopil, tak máš úhlovou nápravu, ale převodovku máš ze š125 s rozvodem 4,22 -na poloosy a potřebuješ to dát dohromady.