skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
elektronický katalóg dielov
-> U-Geen: 

-> darklord 26.08.20 23:03:01: jeste, ze jsem ti ten email v aplikaci nemenil co? :-)
-> darklord: Vidíš kolik zábavy ti ten tvůj projekt ještě přinese 

Niekto dneska pridaval fotku k dielu: skoda-katalog.eu/ekatalog
-105-120/.../1889-venec-ve
ntilatoru
Fotku prikladam.... Ludom uz asi fakt musi jebat
Fotku prikladam.... Ludom uz asi fakt musi jebat

Takze rozhodnutie je take, ze pokial sa do konca hostingu (17.6.2016) nikto neprihasi, katalog rusim. Nemam na to cas, hosting len stoji prachy, atd...
Vzhladom na to ze budem odchadzat z CR, a vobec uz nemam cas dokoncit myslienku, pohravam sa s moznostou, ze katalog "pojde z domu". Pani z tym-motorsport mali zaujem, ale nejak sa odmlcali, takze predpokladam ze uz zaujem nemaju. Keby sa nasiel zaujemca tu, mozeme sa dohodnut na cene a podmienkach predania, jedna sa o komplet web, databaze, domenu, hosting. Statistiky navstevnosti na poziadanie.
-> U-Geen: nene obrazky ne (tie su snad vy brane z etky), ale uz na prvy pohlad pri nazvoch kategorii je jasne ze to je vybrakovane z mojho, kedze to sedi vsecko na bit presne.
-> m8rinek: je mi jasne ze ked som mu to zadarmo nedal tak sa nasla ina cesta. akurat som necakal ze to bude az take okate
-> m8rinek: je mi jasne ze ked som mu to zadarmo nedal tak sa nasla ina cesta. akurat som necakal ze to bude az take okate
-> darklord: Tak to prrr...
-> darklord: fakt mi neprijde ze by tohle
www.skodateam.cz/gfx_kata log/1001.jpg
vzniklo z tohodle
skoda-katalog.eu/ekatalog -105-120/.../01_01.jpg
www.skodateam.cz/gfx_kata log/1001.jpg
vzniklo z tohodle
skoda-katalog.eu/ekatalog -105-120/.../01_01.jpg
Tak zda sa ze bol katalog vcetne chyb komplet vykradnuty skodateamom, gratulujem 

Kto za poslednych 24 hodin nahraval fotky do katalogu? Niekto odtialto? Vidim ze sa niekto pokusal nahravat, ale ani jedna fotka na server nedorazila...
-> darklord: nie, len teraz na to nemám moc času.
-> minno: to bolo vsetko? 

-> minno: mam tam informacny system kde tie fotky vidim rovno aj s odkazom kam patria, takze len kliknem ze je OK a mam po starosti.
-> darklord: hej práve to pozerám že tie fotky sú už tam. Akým spôsobom to tam potom ty odobruješ? Ja len že keď ti tam naposielam milión fotiek, že či to tam nebudeš potom dávať dva týždne :) Ináč rád zapracujem na tomto projekte, popri práci aspoň využijem čas aj na niečo osožné :)
-> minno: no priletela tam nejaka prevodovka, tak uz je medzi ostatnymi fotkami. V klude mozes pridavat kolko len budes vladat.
-> darklord: kuknem na to, fotiek mám dosť všetkého :)
Tak uz nam zase funguje pridavanie fotiek k dielom, prosim mozte sa do toho pustit
A zistujem ze akosi prestal fungovat adfox takze bud zrusim reklamy uplne alebo najdem ineho sprostredkovatela.

-> Vojťas: no to bola chyba takze sa divim ze mi to predtym fungovalo a teraz som jasne videl ze to fungovat nemohlo
netreba sa hambit a bekat hned jak je nieco spatne

-> darklord: jj delalo to i vcera u vseho asi :) ale svadel sem to na ten text o aktualizaci databaze 

-> minno: dik za info, bola chyba v strankovani tak to davalo blby odkaz, refreshni povodnu stranku a uz by to malo ist.
-> darklord:
skoda-katalog.eu/ekatalog -105-120/.../51-diferencia l-p2
nefunguje link vleckovy diferencial stranka 2
skoda-katalog.eu/ekatalog -105-120/.../51-diferencia l-p2
nefunguje link vleckovy diferencial stranka 2
-> darklord: 

-> EVO-Liner: ziadne diki, posli desat eur na moj ucet, toto uz nieje normalne
-> darklord: diki
-> EVO-Liner: lmgtfy.com/?q=0+132+00...
-> darklord: myslim v etke, malo by to byt cislo nejakeho dielu
-> EVO-Liner: nieje to prvocislo, je delitelne bez zbytku tromi. Co to ako ma byt za cislo?
vedel by mi niekto zistit co je toto ca cislo?: 0 132 008 601 diki
-> rsvancara: je to fuc
-> darklord: pls smaž tuto položku (č. 64) :
skoda-katalog.eu/ekatalog -105-120/.../6772-???????? ???
Je to omyl a omlouvám se za mystifikaci :-)
skoda-katalog.eu/ekatalog -105-120/.../6772-???????? ???
Je to omyl a omlouvám se za mystifikaci :-)
-> darklord: a bude aj na felu 

-> darklord: jasne, ja jen rejpu 

-> Vojťas: to este zajtra solvnem, bude tam informacia ze sa dany katalog pripravuje.
-> darklord: Chyba 403: Přístup odmítnut

Tak, katalog ma za sebou vecsi update, dufam ze sa SEO podari a bude lepsie spolupracovat s googlom. Este doladit nejake drobnosti a mozem sa pustit do naplnenia dielov z verzie 1990.
Dalsie plany (tak ako ich mam v poradi)
- dokoncit katalog 1000MB
- skompletizovat katalogy na Favo s vsetkymi dodatkami a zdigitalizovat
- katalog S1203 s dodatkami
- katalog S1200
- katalog S100-110
PS: Nahodou nejaka dobra dusa co by mi pomohla s prekladom do EN/PL/HU/... ?
Dalsie plany (tak ako ich mam v poradi)
- dokoncit katalog 1000MB
- skompletizovat katalogy na Favo s vsetkymi dodatkami a zdigitalizovat
- katalog S1203 s dodatkami
- katalog S1200
- katalog S100-110
PS: Nahodou nejaka dobra dusa co by mi pomohla s prekladom do EN/PL/HU/... ?
-> petr s: jo to som menil zrovna, ale uz som to zase spojazdnil neh to presmeruje tam kde to ma byt, takto to uz bude naveky
-> afro100 23.10.10 17:05:03: tohle jsem zkoušel a nekecám
-> petr s: stale to ide
mozno akurat nesli stare linky

-> afro100: Už to jde
-> petr s: aj mne to facha
-> petr s: mne to ide normalne: skoda-katalog.eu/
-> darklord: Chyba 404 a pořád nejede
-> petr s: co nejede? skoda-katalog.eu funguje (musi, platim velke prachy za to) a cakam na ugeena az nahodi nove linky
-> darklord: zase ti nejede
-> 1560: nz
-> afro100:
díky ti :)
akorát mi nedošlo, že se to přesunulo, no :)
díky ti :)
akorát mi nedošlo, že se to přesunulo, no :)
-> 1560: skoda-katalog.eu/rapidka/
.../cs
-> Nwkt:
Aha. Tak nevím proč mám v hlavě pořád tuhle adresu... No to je jedno
Aha. Tak nevím proč mám v hlavě pořád tuhle adresu... No to je jedno