-> dragon_cb_cz: Dej mi prosím kontakt na toho, kdo to opravuje, dík :)
Jinak páté kolo by se hodilo na rezervu...
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
meteory
prohledat
74 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 12.05.2008 do 18.04.2016, založil/a Matty110L - zrušená registrace
-> Bukaj 16.04.16 15:45:17: Tomuhle říkáš orvanej lem jo?
Jsi z toho dělal takový drámo... tohle je nic, pokud to jiný kolo neseženeš za tři stovky tak bych se nenamáhal... a stejně i to sehnaný kolo bude mít nejspíš lem na opravu, i když třeba trošku menší. Nech si od Tuxíka poslat fotky co mu Drásta opravoval na Apollech tuším - proti tomu je tohle škrábanec od větvičky...

Ten falc sa opravit da.
Zrazit zodrene hrany.
Vrch prebrusit.
Skrabance a ryhy co zostanu pretmelit.
Plnic a lak.
Sice vyska falcu nebude presne taka ako ma ae to si nikto an nevsimne.
Druha moznost
Rozbrusit na cisty hlinik. /kartac/
Jemne nadvarit falc.
Presustruzit.
Opravoval som podobne poskodenia.
Aj prvou aj druhou variantou.
Zrazit zodrene hrany.
Vrch prebrusit.
Skrabance a ryhy co zostanu pretmelit.
Plnic a lak.
Sice vyska falcu nebude presne taka ako ma ae to si nikto an nevsimne.
Druha moznost
Rozbrusit na cisty hlinik. /kartac/
Jemne nadvarit falc.
Presustruzit.
Opravoval som podobne poskodenia.
Aj prvou aj druhou variantou.
-> bnjaro - bnzima 17.04.16 07:31:13: Díky to jsem přesně chtěl vědět a asi ještě jsou menší otvory v těch paprscích oproti MKII.
A něco k mým dotazům?
-> rapido: pozri sa napr na diery pre matky...
-> rapido: no já teda znalec meteorů nejsem ani náhodou, ale že Mk.I vypadá úplně jinak než Mk.II je vidět celkem dostatečně...
-> Bukaj 16.04.16 17:02:05: Co si mám z obrázku přečíst, jedině vidět, popsaný rozdíl tam není uveden, neznalec by řekl kolo jako kolo, tak jsem to chtěl od někoho slyšet... Nic ve zlém...
Když už je to znovuotevřené téma jaký je rozdíl mezi Meteory MK I a MK II, kdo mi to tady řekne. Dík za info...
...a ještě bych potřeboval radu, zda se takto poškozený lem kola vyplatí opravovat, nebo vyjde levněji sehnat nepoškozené kolo - mám jen 4 kola a jedno je takto orvané

Exhumuji toto téma s dotazem - jaké byly originální barevné varianty Meteor II? Na dobových fotkách a videích jsem našel jen celostříbrné, ale líbily by se mi víc v kombinaci černostříbrné/černoleštěn
é, jako byly třebas Apolla.
Zase jednodušší by pro mne bylo jednobarevné (komaxit a nazout), než komaxit, soustruh, leštit, nazout...
Momentálně kola vypadají takto:
(asi dvouvrstvý komaxit - stříbrný a přes to bezbarvý, který se loupe - je to silná tuhá vrstva - jako PVC, nebo PET a přes to v zákoutích zastříknuto asi černým matným sprejem...)
Zase jednodušší by pro mne bylo jednobarevné (komaxit a nazout), než komaxit, soustruh, leštit, nazout...

Momentálně kola vypadají takto:
(asi dvouvrstvý komaxit - stříbrný a přes to bezbarvý, který se loupe - je to silná tuhá vrstva - jako PVC, nebo PET a přes to v zákoutích zastříknuto asi černým matným sprejem...)
-> Gryzly: vidíš to :-) ...budu si pamatovat...kdysi dávno sem to našel na netu a je to fakt poučný
-> ondie 20.05.08 16:49:36: Já moje fotka, těch jsem si před lety náhodou všimnul na jednom autě. Docela raritka.
at mas kola treba pozlaceny,tak se stejne okoukaj a je jen otazka casu,kdy budes chtit zmenu.proto neni od veci mit vic sad a menit to.samozrejme se vyvarovat prasarnam jako meteory na 100/uzovku apod....teda respektujes-li neco jako dobovou shodu
-> Matty110L: a videl si to zive na slunicku? :)
tmavsi jsou, ale to jsem k te oranzove vzdycky chtel.. uz tenkrat jsem premyslel nad cernyma jupikama..
tmavsi jsou, ale to jsem k te oranzove vzdycky chtel.. uz tenkrat jsem premyslel nad cernyma jupikama..
-> Matty110L:

-> Majkl: no popravdě sem se lek,že by si na ni dal meteory...jen mě to nový jepíky připadaj moc tmavý nemužu si pomoc....no

Matty110L 21.05.08 20:29:13 napsal: -> J3STER: kušuj...
No FUJ takové škaredé slovo. STYĎ SE

No FUJ takové škaredé slovo. STYĎ SE

-> Matty110L: to je tvuj nazor, dle me hezci kola nejsou... a meteory na princeznu nikdy nedam, ty budou na Rapidu..
-> J3STER: kušuj...

-> Yogi55: Taky moc nemusím kola nalakované na bílo ála rally

-> Majkl: no moh by si i dřív ty jupíky co tam máš teď jí moc neslušej,,,
-> J3STER: tak takýto je pekný, ale keď vidím nejaký nastriekaný na bielo, tak mi to strašne pripomína to lego
-> Syny: odsekává se blbě no a na MK1 asi ještě blbějc 

-> Matty110L: taktak,neni moje práce..
-> Matty110L: lesteny na aute ti ukazu tak za 3 roky 

na meteorech je na prd kdyz se zvejkne matka 

Mne sa meteory pacia na Mkach a Rapidoch

-> ondie: zajímalo by mě jak vypadaj ty leštěný na autě..fotku kompletu náhodou nemáš co?
-> targa 2: Zajímalo by mě jaké to máš matky k meteorům

meteory podle mě jen na eMka, na jiných nevypadají hezky
mam meteory na sedanu a myslim si ze naněm vypadaji nejlepe, pak jeste ronaly, ale ty nejsou povolene
-> J3STER:

-> Pavel P.: Jistě, známe .......a dalším pivem hrdlo křtí

-> J3STER:
radši si otevřu lahváče

-> Pavel P.: Měl bys za spásu jeho duše zapálit kadidlo

-> Yogi55: budiž ti odpuštěno

-> Pavel P.: 4x za sebou som ho hovoril, stačí to?
-> petřík: To je debata.. tim slovem "hnusný" sem měl namysli olezlí, voprejskaný..
-> Gryzly: no jasný ale vejš zase píše že kopretiny sou s jupiterama nejhezčí kola takže to já nechápu proč v jednom řádku sou hnusný a v druhym sou to ty nejhezčí kola

-> huztej: Nebejt to takovej člun tak je to super 

-> petřík: Tys ho nepochopil. Musíš si to " hnusný kopretiny" dosadit do věty: Myslel sem to tak, že furt lepší než orezlí kopretiny anebo plecháče. Místo slov " orezlý kopretiny"
-> David29: tak se mi zdá že v tom máš docela zmatek ... tady si psal tohle " Hoši nechytejte mě za slovo...napíšu to jinak - hnusný kopretiny "
a teď zase píšeš jak sou krásný... no nic nebudu to tady už víc zasírat ale dohle mě docela zarazilo...
a teď zase píšeš jak sou krásný... no nic nebudu to tady už víc zasírat ale dohle mě docela zarazilo...
-> petřík: To nevim co meleš... kopretiny spolu s jupiterama sou nejhezší (škodovácký) kola.. sám je mám....
-> David29: měl sem na mysli tu hlášku o hnusnejch kopretinách a mluv slušně nikdo neni na tvuj slovník zvědavej..