skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
-> dna69: hele vonavka, moc pekny... i kdyz nejsem zastancem tehle masek, tak se k tomu hodi
-> Tuner#2: Ještě dej ovály a bude to tip top 

-> Tuner#2: nevidim rozdiel
inac vazne ..mne sa pacili viac bile smerovky

inac vazne ..mne sa pacili viac bile smerovky

Stal 05.06.08 22:37:04 napsal:
-> tomo227: Tak to hybaj zachranit. rad by som to zachranil to mi mozes verit
ale ked som to obzrel tak je ako syto
pojde na vecne casy
aspon niekde jej bude dobre :-)
-> tomo227: Tak to hybaj zachranit. rad by som to zachranil to mi mozes verit

-> Stal: -> suri: 

-> Tuner#2: mas to krasne ale aj predtym bola celkom pekna

Tahle zadní světla byla jednou z prvních věcí co jsem na autě změnil... hned to vypadalo o mnoho lépe a k té barvě se myslím krásně hodí 

A tady již konečně první evoluce (EVO I) vývoje tohoto auta - vnější styling 

Oko pozorného virťáka nepřehlédne omlácené přední rohy předních blatníků, zamlžené (tím že je prasklé) přední světlo a širokou škálu barev potahů v interiéru (vínová, šedá a tygr :)
Tak já bych s dovolením taky... tohle je fotka ještě před koupí, než jsem na to "kývnul" 

původní stav mimo kol a kulatejch světel viděl,tak mu to bylo jasný že ne všechno se dá sundat.
jináč všechno funguje jak má,tak přehlídnul,asi.

-> myschaak: tož ještě se bude pokračovat

-> Z.Korky: nebyli jim tam napadany ty pretazeny blinkry?? ;-)
-> tomo227: Tak to hybaj zachranit.
-> Gryzly: no to je možný
..spíš to byla parodie na závodění
..chtěl sem si to jen zkusit...

-> Evž@: Tebe jsem viděl závodit v Olomouci.
-> Pavel P.:
je to znát!není série jako série

-> Milos: no
....to ses lekl zbytečně 

po EVO1 taky taková seriovka ale další evoluce bude trošku odvážnější snad jestli někdy bude
-> Evž@: a ja som sa zlakol ze co tam dal majkl za kolesa

tak aj ja nieco pridam v case najvecej slavy nasej stovocky ale je to naopak :-(
PRED

PRED

i kdyz pochopitelne ty podstatny rozdily na podvozku, motoru...videt z fotky nejsou
a po. Na kamosovejch kolech teda, ale rozdil snad patrnej je 

-> U-Geen:
o to nejde, ale na týchto dvoch mikro fotkách kde tie auto sa navzájom prekrývajú a stoja v polotieni naozaj nič iné ako iné kolesá skoro nevidno

-> minno: no jo, ja zapomel ze ty ses na ten styling co je hodne videt...
-> U-Geen: kludne pokracuj... co tam vidis vylestene? lak? tak na takych malych fotkach prd vidno, ci je to vylestene, alebo nie. A keby aj, vylestenie nepovazujem za zmenu :) A znizenie? Par cm hore dole vo fuge blatnika :)
-> minno: snizeno, vylesteno... mam pokracovat? :-)
-> Syny: no tak ja zase take detaily ako koncovka vyfuku, tazne, (asi) folie, hmlovky a biele blinkre v blatnikoch neratam....
-> U-Geen: 

-> minno: ja bych naopak tvrdi, ze stejny sou tam akorat narazniky a zadni svetla 

-> minno: tak si promni oci :-)
-> Bohyn: iný rozdiel ako v kolesách akosi nevidno
akorát já jí kupoval na 14'' ale jinak úplně ve stejném stavu
dneska jsem se blesknul s touhle sériovkou-také je to před a po v mém případě je to rozdíl něco málo přes rok
-> Nwkt: čo dodať, si to úplne rozflákal, ten rapid si takého majiteľa nezaslúžil

-> minno: jenže to bych musel pořád opravovat ty polorozpadlý šroty
.Se koukni na fáčko.mám ho od února a už je tam jinej motor,nový brzdy,čepy komplet a další kraviny