skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co používáte za nářadí.
Tak u nás vítězí profi řada tony u goly, klíče máme asi tři sady očkoplochejch z toho dvě sou opět tona a jedna nějakej noname. Pak očkový vyhlý máme taky tona mno a pak nejuniverzálnější nářadí máme kladiva různých účinností od malinkatejch na opravy budíků po 15kg palici pro opravy plechů na škodofce:-D
-> Tampajs: ale aj tak stara tona je najlepsia ja mam 1/2 po repase a tie malu a strednu nove ale aj tak je to uz omnoho horsie oproti tej starej...
Klíče nepočítám těch mám při nejmenším víc než dost

ja mam 1/2 golu staru tonu aj s nastavcami komplet...potom novu tonu tu najmensiu a strednu ku kazdej nastavce..a plna spokojnost..potm ockoloche kluce tona a vyhnute ockove kluce 75stupnov tiez asi tona take stare ale nepouzivane po otcovi a este par chrom vanadiovych klucov promat su tenucke a dobre do ruky a dost vydrzia...a potom 2 sady srobovakov narex profi a narex elektro a samozrejme aj ine...
kupoval sem jakousi sadu se 1/4golou tatikovy k vanocum asi za 800kil, udajne taky chrome-vanadium, ale ma dozivotni zaruku tak snad vydrzi :-)
-> gabo00000: Máš dobrý,jsou tam i hvězdičky,dneska bez Goly na nákladáku nevyměníš ani žárovku v hlavním.

-> pinokio110: ja v aute zatial nemam nic pac auto je n epojazdne
ale tato gola postacuje môjmu namahaniu..som spokojny..

-> gabo00000: Doma pořádnej vercajk,v autě klído čínskej kufr za 300,skladný,a je tam to nejnutnější.
je to tato sada akurat rucky su inej farby
-> pinokio110: no ja som to za rok zatazil min 10 rocnym namahanim

-> gabo00000: za 20 let napiš,jak držej oříšky,at žijou Pečky

-> Tampajs: prekvapive :-)
pouzivam Tonu, 1/2 racnu sem nekde potratil takze mam ted TECO (Chrome-Vanadium :-) ale stejne neni nad poradny kladivo :-)
pouzivam Tonu, 1/2 racnu sem nekde potratil takze mam ted TECO (Chrome-Vanadium :-) ale stejne neni nad poradny kladivo :-)
-> petr s: no ja neviem presny pôvod ale je to dobra gola...fakt som spokojny
-> Tampajs: no jamam origo golu chrom vanadium a mam od nich este imbusaky a nejake nastavce..kluce a uz ani neviem co...ale na tu golu si nedam dopustit...masaker...mam ju rok a este som na nej nic nepolamal
-> gabo00000 25.01.08 23:27:14: To tam napíší i čínani
-> gabo00000: Hmm mám pocit že to je napsaný na všem včetně tý moji goly od FESTY

CHROM-VANADIUM ...parada

Já mám basičku a v ní všechno.... i gola sadu, mimochodem Lux Tolls a spokojenst-))
-> Tampajs: Ja mam golu od Tony a spokojenost