-> myschaak: -> Pavel P.: Česká pojišťovna a.s. je firma se kterou už nechci nikdy nic mít..Jsou to zloději a chovaj se pořád jako kdyby byli jediná pojišťovna tady..To jak se mnou jednali po 13 letech co jsem jim jen platil a nezaplatili za mne ani halíř..

A to se jednalo o údajný dluh na pojistném ve výši 34,- Kč+náklady na vymáhání dluhu ve výši 9,-Kč,celkem tedy 43,-Kč..Nakonec se ukázalo,že to byl jejich omyl,že jsem žadný 34,-Kč+9,-Kč nedlužil..Ale i tak jsem je zaplatil,mne taková "sums"fakt nepoloží,asi na rozdíl od ČP..Ale to jim nestačilo,protože pár dní na to mi přišel dopis se složenkou,kde stálo že z důvodu neplacení pojistného mi byla vypovězena smlouva..Oznámili mi to asi s měsíčnim zpožděnim.A ctěli doplatit jakýsi "dluh ke stornu".mezi tím ale dostali další ctvrtletní zplátku krom těch 43,-Kč a to v době,kdy už jsem nebyl jejich klient,aniž bych to věděl že už nejsem..to mi oznámili až po měsici..Měsíc jsem nevědomky jezdil s nepojištěnyn autem..Takže kdo jste ještě u České pojišťovny,tak to radši zvažte jestli je to ta nejvhodnější..