-> Milan 136 11.10.24 18:31:37: Mě vždycky u tohohle zajímal důvod. Dělaji na golfech technici druhé kategorie, nebo prostě se to automaticky bere že když má někdo lepší auto tak se nechá líp obrat? Tohle třeba praktikoval bývalý kolega, ladil někomu nový dveře na felicii a účtoval za to 500 na hodinu, pak to samý na superbu a účtoval 5000 na hodinu. Paradoxně si myslím že ta feliciie mu před dílnou stojí doted, protože ten majitel na to ani tak neměl

Pak mu to samozřejmě houby vynášelo, protože tam ladil různý škopky napůl zdarma zatím co slušnější auta lidi dávali raději jinam.
To samý je neskutečná píčovina když někdo dělá brzdy nebo olej za 5000/h a pak dělá hledání závad v elektrie za úplný hovno, protože tam není marže, pak takový osery samozřejmě nikdo dělat nechce a každej by jen měnil rozvody, olej brzdy a spojky. Třeba těsnění pod hlavou tě prakticky každý hned pošle do prdele, protože je z toho hovno. Já tohle asi nikdy nepochopím, můj čas má pořád stejnou cenu, at dělám felicii nebo nový arteon, at dělám brzdy, nebo hledám závadu v kabeláži bez marži na dílech. Snad jediná výjimka je zařizování STK, to beru jako že oddychovou činnost