-> Borderer 25.01.18 17:18:39: jsem asi tu 1.6 prechvalil, tak si predstav, ze jsem tomu prkne slapnul na krizovatce a asi 4500/min. problikla kontrolka mazani, pri takovejch otackach
![9](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/9.gif)
pekne jsem se leknul, jeste nikdy neblikla ani kdyz je to prohrate na volnobeh.... hned jsem zastavil vypnul jsem motor, zkontroloval olej, po 7500km od naliti byl po dolni rysku, nic jsem nezjistil, radeji jsem do tepleho motoru studenej olej nelil, nastartoval jsem bez problemu, nechal jsem to chvili na volnobeh, kontrolka neblikala, tak jsem jel uz opatrne :), kdyz to vychladlo, tak jsem dolil olej, ale zmizela mi chladici kapalina :/, mel jsem mezi ryskama, no napodzim jsem prechazel ze zelene na cervenou G12, ale bylo videt, ze neco vylitalo kolem vicka expanzky no a neco asi dokonce kolem cidla teploty a tece to na prevodovku
![7](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/7.gif)
Tak nevim jestli to netlaci do vody?
![8](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/8.gif)
I docela bile kouri, ale to u LPG neni az tak neobvykle a navic to prisuzuji i poslednimu dilu ladene soiety, kde muze byt vlhkost nahromadena v te skelne vate nebo co tam je... Ale stejne to vidim, ze s rozvodama udelam i hlavu a tesneni pod ni, rozvody uz pretahuju o par desitek tisic km, hvizda mi nejaka kladka, nevim jestli na klinaku nebo na rozvodaku, to kdyby se kouslo tak by to taky nebylo dobre.... doufam, ze to vydrzi do jara, az budu moct jezdit rapidem, nivou se mi jezdit fakt nechce... na to jsem uz moc zhyckanej :) s tou dam 17tis. km na jednu cestu, ale ne ji pouzivat k dennimu jezdeni a navic naklady ma vysoke - jak ta nase naftova octavka.
![7](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/7.gif)