Dneska jsem si cvičně vyměnil hřídel LZ kola na 130LPG, abych poté zjistil, že jsem to dělal zbytečně - kopání bubnu neměla na svědomí hřídel (ani bych ji nepodezříval, nebýt toho, že jsem několikrát měnil unašeč, naposledy jsem tam dal nově stočený), ale právě unašeč (jak jinak)
Asi ty unašeče soustružník blbě upnul, takže je sice srovnal, ale nikoli dle osy
Z asi osmi unašečů, které jsem vyštrachal, jen jeden jediný je jakžtakž rovný, takže už mi bubny kopou v mezích slušnosti
Pak jsem měnil brzdovku a rozhýbával pístky, což mělo za následek to, že to brzdí o něco hůř, než před zásahem...
Při té příležitosti jsem nasadil novou sadu letňáků (no, oproti těm 9 let starým zimákům jsou moc měkké pro můj styl jízdy - snad nějakou dobu vydrží)...
...nakonec jsem vyluxoval interiér a sjednotil sedačky (místo Rapidí jsem k řidiči dal sedanovou) - to taky byl blbej nápad - sice to líp vypadá a nebude dřít spodek pásu o boční plast sedačky, ale už když jsem nasedal, lekl jsem se, jaké je to želé...
...a při zkušební jízdě jsem byl rád, že jsem se neumlátil o sloupek
Asi se budu muset naučit zase jezdit míň ostře - toto sedadlo je tak pro kochací jízdu, nebo pro pohodičku na dálnici a ne na serpentýny na okreskách a kličkování mezi pomalu jedoucími vozidly na pražských obchvatech...