Na pobocce CPP mi nechteli u BAZe zrusit povinko, protoze jsem prisel mesic pred vyrocim smlouvy, podle urednika jsem mel prijit 6 tydnu pred vyrocim... vysvetloval jsem, ze vozidlo zaniklo k 30.6.2015 ze zakona z duvodu poloprevodu, urednik mi tvrdil, ze budu muset platit dal, ze ho tyto skutecnosti nezajimaji. No nastval jsem se a napsal jsem stiznost na vedeni CPP a dnes mi prisel dopis, ze smlouva zanika a ze mi vraceji nespotrebovane povinko od 30.6.2015 a to 324,-kc - mel jsem sezonni povinko. To teda koukam...
![5](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/5.gif)
a na pobocce mi vzdy rikali, ze je nezajima, kdy jsem dal vozidlo do depozitu, ale kdy jim prisla vypoved.
![7](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/7.gif)
takze jsem temer pokazde platil jeste mesic, kdy uz auto bylo v depozitu, clovek aby dneska porad s necim nesouhlasil a porad si stezoval, hrozna doba
![8](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/8.gif)
kdo se nechá, toho to semele... pritelkyne rika, ze ja uz se zacinam ucit, ale treba moje sestra ta si vse necha libit, je mi ji lito a nevim, jak ji pomoci, vlastne ji kvuli tomu i zemrela dcera, ze je jaka je, je to smutne ta dnesni doba
![8](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/8.gif)