skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> sramot : Mě jdo to že máš v podstatě tyč mezi tlmiči, což je k ničemu, když potřebuješ aby se nekroutily boky, takže by měla být vevařená mezi podběhy
-> zralous: Tak nějak, zbylé detaily poskytne vývojové oddělení AZNP Kutná Hora 

-> Mr._Nosferatu: jasné funguje auto je. Vzadu cca8 cm hore v predu asi 4.a je to v pohode v zatackach to drží ok.ale dobre to drzi aj bez toho.takže to skôr funguje na oko.

-> dragon_cb_cz: myslíš plně automatizované natáčení zadní osy?
-> dragon_cb_cz:

-> zralous: Po minulém víkendu, kdy jsem dělal evidenčku na svém eRku, mám trochu jiný pohled na to co je to paštika 

-> sramot : Ta rozpěrka, to funguje ?
-> dragon_cb_cz:

-> Tony Outland: Kdyby to byla fakt paštika, tak jí takhle na bok neobrátíš ani vlnou svěcený vody....
-> Jarda/felda: Jsem vyměnil jen H4 žárovku - a taky tak..

vyměnil olej, a zase se mi zdá že to jede nějak líp 

-> francomk:
Na necyklopedii jsem viděl timhle psanej celej článek, ale vlastně vůbec nevim o čem byl. A nevim jak ho najít
Na necyklopedii jsem viděl timhle psanej celej článek, ale vlastně vůbec nevim o čem byl. A nevim jak ho najít

-> minno: 

-> castrol 19.03.15 16:54:52: viem, len sranda.
-> castrol: Oko neni pi*a, oko vidí 

-> francomk: jak to pozna 

-> palinator: -> castrol:
"BUDEM PSAT JAK KOKOTI"?
"BUDEM PSAT JAK KOKOTI"?

-> palinator: jak kotot viac nerozluskam 

-> castrol:
5U03M ?$47 J4K K0K07| ?
5U03M ?$47 J4K K0K07| ?

-> minno: R10 ako RIO
-> castrol: na fotke to vyzerá skôr ako R15, alebo aj viac

-> OTA-MTX 18.03.15 15:59:19: Jo otáčí se to v tom. Když mluvíš o nehodě, tak nemyslím dělat ty čepy.
Čepy odvrtat či uříznout, do díry udělat nějaký pouzdra-na to bohatě silon musí stačit a pak to sešroubovat pevnostníma šroubama...
v příopadě nehody se může vymáčknout to pouzdro, ale pořád je tam šroub
Čepy odvrtat či uříznout, do díry udělat nějaký pouzdra-na to bohatě silon musí stačit a pak to sešroubovat pevnostníma šroubama...
v příopadě nehody se může vymáčknout to pouzdro, ale pořád je tam šroub

-> Stepan FUN:
-> Sita: má to každá felda bez rádia

-> Sita: má to každá felda bez rádia
-> Sita: Bez problémů to koupíš. www.cc-autodily.cz/kapsa-
autoradia-cerna
Jenom ji namontuješ opačně. ;-)
Jenom ji namontuješ opačně. ;-)
-> Stepan FUN: Aha, tak v tom pripade bych to potreboval sehnat :| Nevis nahodou jestli se to da koupit? Nebo jedine obchazet vrakace a divat se do facek?
-> Sita: Je to otočenej nevyříznutej kaslík na rádio. Hloubka cca 15cm.
tomys: jak hluboka je ta schranka co mas misto radia?
-> Kilián 18.03.15 16:55:46: to je papierové autíčko v skutočnej veľkosti?

-> Kilián: tak, skodovky vidim aj u nas bezne, tak to som presiel len tak narychlo...ale ako, neurazilo...pozrel som si novu fabiu, supa a v ostatnych modeloch, som uz sedel, tak tie som obchadzal...
-> Majki 16.03.15 23:13:06: Ej boha...

-> haso: letos zrovna škodovka měla velmi atraktivní stánek, takže za mě spokojenost 

-> Kilián: aj ja som bol, v sobotu
sice ne dnes, ale minulý týden jsem byl půlku týdne a víkend v Ženevě a samozřejmě jsem nevynechal autosalon

-> Milan 136: proč bych to se šrouby nenastavil?
aha už to chápu, ono se to otáčí
...btw dural, na tož silon nejsou moc pevnostní v případě nehody:)
aha už to chápu, ono se to otáčí
...btw dural, na tož silon nejsou moc pevnostní v případě nehody:)
-> OTA-MTX: koukám, že je tam podobný futro jako ve fabii. když dáš šrouby a stáhneš to, tak už to výškově nenastavíš.
Na dvou fábiích jsem dal čepy do hajzlu, nechal vytočit teď už nevím jestli z duralu nebo silonu nový a sešrouboval
Na dvou fábiích jsem dal čepy do hajzlu, nechal vytočit teď už nevím jestli z duralu nebo silonu nový a sešrouboval
-> OTA-MTX: Pokud nseženeš nový čepy, nebo to nechceš vařit, tak nejjednodužší řešení
zjsitil jsme že řidiřova sedačka v audi je vyčochtana na čepech, který spojuji sedak s pojezdama, envi někdo co s tim? odvrtat a dat sroub s matkou?
-> Majki: 

-> Hurdis: Jo jo, pan prejtakypravičák Chalupa... chtělo by se říct "ještě že je pryč", ale vlak stejně jede dál a jestli má nebo nemá a jakýho má fýru je celkem jedno....
-> dragon_cb_cz: Vím, a Tomáš Chalupů je převedl do programu NZÚ.
-> Bukaj: Nemělo - převod v depozitu, 5 let zpátky skartovaný v Kolíně
A že si nechám vyrobit repliku jsem jí neukecal
-> Hurdis 16.03.15 21:36:30: Kupodivu to až tak zanedbatelný není - už je to dva roky, co byly na výpalném vybrané řádově stovky milionů korun...

-> Hurdis 16.03.15 21:36:30: Kupodivu to až tak zanedbatelný není - už je to dva roky, co byly na výpalném vybrané řádově stovky milionů korun...
-> Bukaj: Jj.,vím. "8001 - Nečekaná kari hněd s indickou plackou"