skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> itchy: nene vysokozdvizny vozik sa musel dokupit, ale mali sme grati zeriav na 5t co je hore, to bol prvy plan uviazat za kolesa a preplachtit, ale to som zamietol, take hovado az nejsom
-> MOLSO 07.12.14 11:18:17: sa máte s tým mojim zažltnutým motorom.
-> itchy: no pekne
to ste kupili aj s tym vysokozdviznym vozikom ? 

odtialto ju nikto ako celok skutocne neukradne, neni cesta nazad 

Nastastie nepodelali
- cesta - uloha dostat sa k tomu panacikovi vzadu
- cesta - uloha dostat sa k tomu panacikovi vzadu
-> dragon_cb_cz: To fakt nestojí za řeč....

Tak dneska až na pár drobností (co zítra zaberou max hodinku) přestěhováno... Bylo to náročný, nebejt několika dobrejch kamarádů co neuvěřitelně pomohli tak bych se z toho asi zbláznil. Místní je jen jeden, takže: -> Bukaj: díky, díky a ještě jednou DÍKY!
-> Vojťas: něco na ten způsob

-> Soptikmartin: to bude VB erko ? 

Nasadil jsem dveře,sedáky a pásy.Příští sezona začíná vypadat reálně 

-> castrol: Druhá strana je v pohodě,uhnije většinou ta řidičova.
-> castrol: Tam to ještě drží... 

-> Jumbo: este gurtnu na druhu stranu 

Tak jsem včera trochu uklízel na garáži, kdyby někdo něco chtěl, je to tady:
skoda-virt.cz/cz/.../1810 01-nahradni-dily-favorit-f orman-2
A jinak už mám opravené auto, můžu jezdit...
skoda-virt.cz/cz/.../1810 01-nahradni-dily-favorit-f orman-2
A jinak už mám opravené auto, můžu jezdit...

-> MOLSO: tak hadam cervena menit farbu nebude a cierna je zatial v pohode
a minno dal nekvalitnu farbu a podklad 

-> castrol: chod sa pozret minnovi jaky ho ma zazltnuty
jak keby mu ho ošťal volakto
hnus velebnosti

-> MOLSO: keby neoxiduje tak neriesim ale takto sa inac nedalo 

-> vhml: zname....cerpadlo serva na fabii trw. Nadobka normalne vybrousena s otrepama na stolni brusce...
napinak plochyho remenu z kelly od skf nebo ina. Ted nevim. Strejny jako origo a v miste cisla do kruhu vyfrezovany..
atd

napinak plochyho remenu z kelly od skf nebo ina. Ted nevim. Strejny jako origo a v miste cisla do kruhu vyfrezovany..
atd

-> castrol: a just neprestanem
sak je to hnus velebnosti mat motor zagebreny farbou .... keby to bol liatinak nepoviem ani fň.... ale malovat hlinikac ... 

-> MOLSO: prestan 

-> Tomáššš: to vies do tuxika sa rypat nesmie
ale aj tak to bude dalši gebroš boy

ale aj tak to bude dalši gebroš boy

-> Tuxik: zaujimave je,ze nerypu do teba :D
za mna otazka, videl som jeden opieskovany motor a ten bol vias strieborny nez sedy ako tvoj, cim ho pieskoval dotycny ?
za mna otazka, videl som jeden opieskovany motor a ten bol vias strieborny nez sedy ako tvoj, cim ho pieskoval dotycny ?
-> Stepan FUN: no ak to dá len 50t bude stačiť, len treba zohnať cerpadlo
-> Tuxik: Tak snad jo :)
-> Bukaj: Ten blok je prazdny, jen jsem na nej dal vanu, prsa, zadni viko, bocni viko, hlavu (ktera je stejne nepouzitelna) a horni viko ventilu, vse utesnil aby se dovnitr dostalo co nejmin pisku. Srouby jsou utazene jen zlehka, aby to slo rozebrat. Myslim ze s tim nebudou problemy 

-> Tuxik: Pískovat takhle v celku, to bych měl strach, že už z některých spojů písek nikdy nedostanu a že to bude zlobit při rozborce...
-> castrol: Ach ták. Ještě jeden rám přes. :-) Já ho čekal vnitřkem.
Kolik to bude tlačit? Podobně vypadá 50t lis. :-D
Kolik to bude tlačit? Podobně vypadá 50t lis. :-D
Celej den v praci, vecer radost v podobe privezeni opiskovaneho motoru 

-> Stepan FUN: slubene foto ako to bude fungovať ,len si to predstav že je to v rame
-> vhml: Kdysi jsem kupoval vodící lisšty na rozvody HTP. Bylo uvedeno "originální výrobce". Přišly lišty v pytlíčku Febi, origo čísla a slepice byly vyfrézovaný ruční stopkovou bruskou a nikdo se z toho ani nenamáhal ofouknout piliny. :-D
"Originální" díly mě nepřestanou bavit :-) Neoriginál je úplně ten samej kus, jen s vybroušenejma logama, který jsou tam ze slévárny odlitý...

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Jeste porad jo 

-> Tuxik: Tyvole ty zijes? :-D
Dnesek ve znameni cisteni prevodovky, 2x wapka a opiskovani, jen by to chtelo lepsi kompresor a pistoli, ale na to ze jsme to delali sami, celkem uspech :)
-> krup: To já si polepšil z nuly na jedno kryté stání, které požere spotřebák, abych nemusel přes zimu škrabat okna a přes léto nedávala žena děti do rozpáleného auta... ale i tak je to sakra pokrok
Ale draze zaplacenej teda...

-> dragon_cb_cz: mám podobnje příběh, já se přesouvám taky ve stejném domě, vzdušnou čarou asi o 35 metrů .. má to taky stání a navíc (čistě náhodou) hned vedle toho mého - koupěchtivé sousedy jsem sice musel odhánět klackama, ale ubráníl jsem :)) Výsledkem jsou dvě zastřešená hned vedle sebe, (a když na to přijde) kam "na zrcátka" namačkám tři auťáky 

-> tunerlada: tiez mam vs. kola minimalne 6j
-> tunerlada:

dodělal nákup z minulého týdne.. aneb na seriových 4,5J to fakt moc nedrželo
Mattig SSF 6J

-> Bukaj: kdepak, vzdusnou carou celych asi 15 metru 

-> dragon_cb_cz: Áha
Měl jsem dojem, že jsi zmiňoval nějakou vzdálenější variantu...

Měl jsem dojem, že jsi zmiňoval nějakou vzdálenější variantu...
-> Bukaj: nastehovany budeme v nedeli a v kolovratech budeme porad, pouze o patro vys 

Dnes som sa skoro dostal ku šrube od rozdeľovača vpadnutého do rozvodov, nebyť jednej zapečenej šruby na prsiach. 

-> Stepan FUN: ved aj je :)
vrchne platne su napevno a pohybovat sa budu dalsie dve po stranach ,casom bude foto
vrchne platne su napevno a pohybovat sa budu dalsie dve po stranach ,casom bude foto
-> castrol: Kuwa to vypadá jako opravdu "kus" poctivýho železí... ;-)
Jak budeš tu plotnu spouštět dolů, když je tam vidět ta rozpěrka? Nebo COčko a Flexa tvořej rozebíratelnej spoj a byl to jenom "montážní" přípravek? Nebo fail a to levý dvojitý účko mělo bejt navařený opačně? :-D
Jak budeš tu plotnu spouštět dolů, když je tam vidět ta rozpěrka? Nebo COčko a Flexa tvořej rozebíratelnej spoj a byl to jenom "montážní" přípravek? Nebo fail a to levý dvojitý účko mělo bejt navařený opačně? :-D
-> Matthes, záškodník z TechWebu: