skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Stepan FUN: Tak toto vyzeá dosť dobre.Asi to skusim dať do dielne kde nemám elektriku a zapojiť to na staru bateriu z auta

jo díky.. ty led trubice jsou drahé no .. budu to muset přepočítat
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: www.aliexpress.com/item/.
../931543325.html já kupoval něco takovýho..
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: Místo trubic prodávaj přímo trubice. ;-) Ale vyjde to docela balík. A musíš ty zářivky předělat. Jinak spotřeba jak jsem psal - 14W/1m (asi maximum co se dělá).
Ale vzhledem k ceně, nutnosti zdroje (a jeho účinnosti) bych v led páscích neviděl moc velkou úsporu oproti zářivce. 2X36W (120cm trubice) si myslím že svítí hodně podobně jako ty ledky...
Jinak kupoval jsem na Aukru. aukro.cz/vodeodolny-led-p asek-5050-5m-300-diod-kone ktor-i4749925115.html
Ale vzhledem k ceně, nutnosti zdroje (a jeho účinnosti) bych v led páscích neviděl moc velkou úsporu oproti zářivce. 2X36W (120cm trubice) si myslím že svítí hodně podobně jako ty ledky...
Jinak kupoval jsem na Aukru. aukro.cz/vodeodolny-led-p asek-5050-5m-300-diod-kone ktor-i4749925115.html
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček 02.11.14 18:39:02: zrovna ho teď taky objednávám na ebayi www.ebay.com/itm/38103534
9973?var=650357...
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: na nejaku malu garaz urcite ano
-> Stepan FUN: -> Tomaso435: hoši kde objednat? šlo by to použít na osvícení garáží místo neon trubic? co spotřeba
?

-> Tomaso435: Tohle by mělo bejt 5050, 14W/m... Kupovaný v ČR, cena 350,- i s dobírkou... Ještě přemejšlím, že upravím na ovládání z více míst a přidám časovač pro vypnutí po určitý době. Ale to je zatím jenom vize. Takhle to zatím stačí a funguje.
-> Stepan FUN: twl dobře ty, je to pěkný

-> Stepan FUN: takhle nějak si představuju světlo v autě. ted sem koupil 5m led pásku ale teplá bílá za 106kč s poštou zdarma z číny. svítí to jak kráva :D
Spáchal jsem osvětlení ve služebáku a trochu to přehnal... :-D Aleb 5m LED pásku a je tam jako ve dne. :-D
Omluvte kvalitu. Pro foťák jsem byl línej jít, takže to je focený kalkulačkou. :-)
Omluvte kvalitu. Pro foťák jsem byl línej jít, takže to je focený kalkulačkou. :-)
-> Pavel P..: no,,,, potřeboval bych taky vyměnit komplet rovnou z gruntu všecky jazýčky, ta harmonika dost charismaticky kašle protože ty jazýčky sou prostě v hajzlu :)) vím že ty nejhorší jsem měnil z rejstříků jiný rozbitý harmoniky ale tam už jsou zásoby funkčních jazýčků na nule
ale skládat to celý "doma" si nedovedu představit, ta moje teda sice byla rozložená na prvočinitele tehdá před deseti lety když jsem ji "dostal" ,, takový obří puzzle,, bylo potřeba spoustu věcí tam z něčeho vyrobit , jak na klavíru tak na basech ,, měch jsem musel lepit, hejblata vyrábět,, teď se mi tam zasekávalo na basech béčko, protože tam upadl takovej kousek čehosi který vymezoval chod toho hejbrdlata.. a ještě jsem náhradní metodou nahrazoval dva upadlý damprlíky aby byly všecky akordy "komplet"
ale na to moje umtata je to prostě zlato, má to tu "patinu" těch oděrek, upadlejch ozdobnejch prvků a to kašlání :)
p.s. ta klaviatura není zahnojená, to je odřený ,,
ale skládat to celý "doma" si nedovedu představit, ta moje teda sice byla rozložená na prvočinitele tehdá před deseti lety když jsem ji "dostal" ,, takový obří puzzle,, bylo potřeba spoustu věcí tam z něčeho vyrobit , jak na klavíru tak na basech ,, měch jsem musel lepit, hejblata vyrábět,, teď se mi tam zasekávalo na basech béčko, protože tam upadl takovej kousek čehosi který vymezoval chod toho hejbrdlata.. a ještě jsem náhradní metodou nahrazoval dva upadlý damprlíky aby byly všecky akordy "komplet"
ale na to moje umtata je to prostě zlato, má to tu "patinu" těch oděrek, upadlejch ozdobnejch prvků a to kašlání :)
p.s. ta klaviatura není zahnojená, to je odřený ,,
-> Strašlivý Píďa (aka PeťaKlíč): tohodle mám na baráku plnou skříňku... děda si začal vyrábět harmoniku vlastnoručně ale už to nedokončil.... nemohl tehdá sehnat nějaké hlasy do toho, tak to tam leží rozdělaný už 40let.
-> krup: A čemu ti tam vadí ten kanál? Pokud ty prkna nejsou na propadnutí, tak můžou stát auta i tam, ne?
-> castrol: no dobře, máš bludišťáka, ale jen malýho, protože na tý fotce sou vidět ty čudle
-> Strašlivý Píďa (aka PeťaKlíč): harmoniku
no schválně kdo uhodne, co jsem to opravil dneska ,,,
-> šadesa: 

ráno se vrátil z noční 12ky a za chvíli jdu zase
bohužel nedobrovolně 

-> šadesa: M62.. to uz radsej motor vybrat z auta a urobit to tak
Dneska projížďka, at to jen nestojí.... ten Tlumex Plast Plus, kterym sem natřel podběhy ještě není suchej a pořád lepí, to to trvá

-> dna69 : vlastě jsem se posunul o "o tři vrata vlevo. :)
80 vs 150 metrů + dvoje plnohodnotná vrata namísto 1a3/4. Míní sem budiž ten kanál, protoźe díky němu nedokážu maximálně vytěžit skladovací kapacitu .. V pondělí eště zmiznou ty fošny a musím nahotovo domyslet zasedací pořádek :)
80 vs 150 metrů + dvoje plnohodnotná vrata namísto 1a3/4. Míní sem budiž ten kanál, protoźe díky němu nedokážu maximálně vytěžit skladovací kapacitu .. V pondělí eště zmiznou ty fošny a musím nahotovo domyslet zasedací pořádek :)
-> krup: A původní prostory jsi musel opustit nebo rozšiřuješ? Tamto předtím mi přišlo manipulativně výhodnější (na vyjíždění a tak).
-> dragon_cb_cz: Jo, ještě tam musím namačkat angličana, žigo a Amálku .. je to malý, je to malý, je to malý :/
.. a to jsem si prapůvodně řikal, že by nebylo marny bydlet tam i plato pěkně pod střechou
.. a to jsem si prapůvodně řikal, že by nebylo marny bydlet tam i plato pěkně pod střechou

-> krup: Vypadá na fajn akcičku 

-> Klubko_: jj to byla evoluce tohoto roku.. dodělat zámkovku a usadit zvedák, víš jak..někdo má funkční okap někdo raději zvedák
sehnal sem ho za víc než luxusní cenu jinak by tam ani nebyl

-> Milan 136: Ten sem neviděl, tohle je asi 3. díl na kterej koukám a myslim že stačí, zlatý blbý nápady tady na virtu. 

-> stepan: včera asi 10 minut když řezali střechu. a stačilo
Kouká někdo teď na "Motory Detroitu"? Dělaj pěkný převařáky a vůbec všechno, jak kdyby utekli z ústavu. 

-> Lukyn Fakír:
-> francomk: no to by som sa mohol ale...

-> francomk: 

-> Lukyn Fakír: Nebolo by na škodu!
a castrol, ty by si tiež mohol dojst

a castrol, ty by si tiež mohol dojst

-> castrol: třeba někdy v budoucnu se pojedem podívat na CS sraz
ale to je ve hvězdách

-> Lukyn Fakír: ale prd ,aspoň prevetras facko

-> castrol: dík ale seš daleko 

-> Lukyn Fakír: keď tak mám este foliu ,môžeme potiahnut

-> castrol: je to přelakovaný, ale tak uvidíme
-> Lukyn Fakír: keď je to prelakovane tak by malo dlho ,ale folia odoláva
-> castrol: ale váhám zda tam nechat žlutý mlhovky 

-> EDoZoNe: tak tak přesně řečeno, ale kdo ví jak dlouho to vydrží přes zimu

-> Lukyn Fakír: to je spravne ze si to neojebkal ako ja 

-> Lukyn Fakír: "přiznám se není to folie" Tak to je právěže dobře, ne? Však v tom spočívá podstata stickerbombingu, že to je z jednotlivejch samolepek a ne folie 

-> castrol: přiznám se není to folie jsou to samotný samlepky jsou zalakovaný, tak uvidim jak dlouho to vydrží

-> Lukyn Fakír: masku schvalujem