skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: ja by som chcel všetko, lenže mať 500 áut je nezmysel :/
-> minno: aj ty by si chcel eR-ko ?

-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: si sa mal s tým zastaviť v NO by si šiel do KE už odľahčený :)
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: ahá 

-> minno: -> MOLSO: nie, išli sme to kúpiť do BA a viezli sme to záujemcovi do KE .. a projekt - kompletne vyvarený skelet na erko ..
-> minno: to predal niekomu a viezol mu to 

-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: fíha. Si bol dať pieskovať v BA? Čo to za projekt? :)
včera transport KE - BA - Košice
900km

-> Max: jo jo takovou práci z boxu jsem si teď přivezl, bejt to lakovaný někde před panelákem supr práce, jinak je mi z toho k breku. I když za to nemůže box, nalitý to je hezky, ale přípravu pan lakýra zkurvil, odflákl, podělal a taky to pak tak dopadlo, nevim co s tim, ale zřejmě to nebude mít jednoduché ani jedna strana...
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: ani já nedisponuju boxem,takže se tomu neubráníš. Nicméně když občas vidim práci z boxu,tak je to jak z pouliční garáže. To že vidim svoje chyby znamená že pořád mám co zlepšovat. Zdaleka jsem toho nedělal tolik co ty ;o)
-> Max: to je taky pravda, nemám box, tak je tam vždy semtam smítko, ale s tim si umím poradit, jinak jak řikáš 100pro spokojenost snad bejt ani nemůže

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: jo...chápu..chápu. Já jsem nelakoval nic možná půl roku a trochu mi to chybí :o) Je to jak řikáš, když se to povede, je to radost. Na druhou stranu jsem ještě nenalakoval nic, kde bych si nenašel chybu 

začal rozdělávat spotřebáka,prohnal Feldu a prodal motor z rapida Kapříkovi..škoda že nebyl čas na větší pokec

-> Max: ani snad ne, pro mě je to relax od toto buzersystemu v práci, a když se to povede, tak z toho mám radost
-> havlik: pěkná práce..ještě lišty a je to :o)
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: hele je nějakej tejden v roce, kdy nic nelakuješ ?? :o)))) jinak to vypadá pěkně...jako vždy
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: hele je nějakej tejden v roce, kdy nic nelakuješ ?? :o)))) jinak to vypadá pěkně...jako vždy

-> suri: 6 drazek jsem myslel bez napinaci kladky. Ale to nevim, kde bych shanel remenicu na kliku a na vodni pumpu. No pevnosti se mi myslim podarilo docilit docela vysoke, visel jsem na tom celou vahou, kdyz jsem doladoval polohu a moc pohnout se tomu nechtelo. A to to bylo prisroubovany jen na tom drzaku k altiku, co skoro na fotkach neni videt. 

-> petr s: zase bych to neprehanel.... zatim
-> stika87: no to zitra nejak poresim:)

-> stika87: no to zitra nejak poresim:)
-> Klubko_: 6 drážkové remenice určite nie , ten držiak musí byť bohove pevný lebo inak to uhýna a hvízda a vymyslieť vodiacu kladku nejakú tam nie je na škodu
4 drážkový remeň utiahne v 1,3 aj servo a klímu v pohode a to je riadne dlhý remeň
4 drážkový remeň utiahne v 1,3 aj servo a klímu v pohode a to je riadne dlhý remeň
-> Tommyk: to muze za chvili zase vrzat. WDcko ma kratkodoby mazaci ucinek.
-> suri: dnes jsem jeste predelaval ten drzak, aby na kazdou remenicku vysla opravdu co nejvetsi plocha remene, protoze to na altiku trochu pohvizdovalo. V garazi to vypadalo ok, ale pak to za jizdy jeste hvizdlo, tak uvidime, jestli nebude potreba resit jeste nejakou kladku nebo 6ti drazkovy remenice. Klinak bych rekl, ze je dost napnutej.
-> suri: dnes jsem jeste predelaval ten drzak, aby na kazdou remenicku vysla opravdu co nejvetsi plocha remene, protoze to na altiku trochu pohvizdovalo. V garazi to vypadalo ok, ale pak to za jizdy jeste hvizdlo, tak uvidime, jestli nebude potreba resit jeste nejakou kladku nebo 6ti drazkovy remenice. Klinak bych rekl, ze je dost napnutej.
-> havlik: kazdej vyrobce to ma jinak ;-) netusim. doufej ze to nejsou zadny polaci :)
-> havlik: Vypadá to jako bys tam chtěl založit chov
-> petr s: ne mel bych?
-> havlik: Ty se chystáš na svatbu ?
-> stika87: podlaha samozrejme plovoucka:) lino letělo to tam bylo docela hezky:) a nevis priblizne cenu tech soucastek?
-> havlik: na ramu to neni problem to se prida jen jedna soucastka ale kridlo je problem tam by se musely vymenit tahla. tak jedine zkusit tu firmu co je tam davala. je to vymena na 10 min a da se to udelat v okne ;-) jinak podlaha supr lino nebo plovoucka ?
-> stika87: ne chtelo by to tam nejak udelat tu mikro ventilaci ale nemam tucha jak
-> havlik: a ty okna si nak resil ?
-> alpin: predpriprava 

-> castrol: chlapecku co tu delas ? jenom tady kminuju

-> Tomaso435: 

-> castrol: že bych si tam postavil vrátnici jo? 

-> Tomaso435: treba to ocesat este pred branou arealu 

-> castrol: no já vobkukuju jen tam, kde ty auta chvíli vydržej než dou na kupu,, jinde přijede auto a od brány ho chytne naběrač dá 4 rány vo zem a tu drť schrne na kupu takže,,, použitelný nebejvá vubec nic
-> Tomaso435: tak to mas zle treba niekam vybehnut
-> Zeke-ten šestý: ono to často bejvá prasklý, takže proto to tam asi zustalo ;)
Promazal jsem mámě vrzající ledničku WDčkem 

-> Tomaso435: uz to je sesrotovany, jen sem to tam videl :D
-> Zeke-ten šestý: no tak sem s tim ;)
-> castrol: tam kde vysírám já tak ne :-/
-> Tomaso435: tohle bylo i na vrakaci na fackach.....
-> Tomaso435: na vrakaci nemaju?
-> alpin: já též, ale nikdo ti ji neprodá ani za průměrný denní výdělek . . . . ale když mi dvě tři seženeš budu vděčný ;)
-> Tomaso435: ja to vydavam na kazdom piatom facku
-> Hurdis: Nevím co zoveš sockou milý ovčane, ale v první řadě živíš různé Kalousky atd., sorry, ale nemohl jsem jinak.
-> Klubko_: super škoda že to nebolo origo všetko pokope by som bral
-> Jumbo: jojo, staci mi posilovani pazi v praci, takze v aute si to klido odpustim
a taky pro moju pusinu ot bude pohodlnejsi. Uz jsem ji to dal vyzkouset a vzala za to, jak byla zvykla az jsem malem vycelil bocni okynko
klubo.rajce.net/2010.11.1 7_-_fedla_posilovac_rizeni

klubo.rajce.net/2010.11.1 7_-_fedla_posilovac_rizeni
-> Radek Retro eLeSo: divné ani nie pokiaľ to nie je stokrát rozoberané , hlavne na plusovej pri 1,6 v plnej polnej je všetko obsadené
však čo 600 za dva káble sa mi furt oplatia
stejne kupovať očká , káble svorky a robiť to tak to nikdy nezalisujem a nebude to ono ako origo
však čo 600 za dva káble sa mi furt oplatia
stejne kupovať očká , káble svorky a robiť to tak to nikdy nezalisujem a nebude to ono ako origo