skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Tommy017: tempo 

-> Tomaso435: Používám od Tempa dobře se sním leští ,voskem to tak nevyleštíš já jsem to prvně přeleštil leštěnkou a pak voskem a to je potom lesk jako blesk

-> suri: nie, všetko na svoje náklady, stena chladiča, blatníky aj zadný, piate dvere, kapota, maska, nárazník, a ešte sa robily zadné lavé dvere dvere, +ten chladič, a nejaké palsty a všetko naokolo...
-> 14filip07: chlap to nemal poistené? čo všetko je nové?
chladičová stena , chladič , kapota , blatníky predné , blatník zadný , piate dvere?
chladičová stena , chladič , kapota , blatníky predné , blatník zadný , piate dvere?
-> suri: a ešte všetko sú to originál diele, ale nevime prečo si to ten chalan dal robit u nás, ja som feldu robil po 3rokoch, nám tam všetko chodí len cez poistku.... a nové
-> suri: celý predok a zadné dvere z blatníkom

-> haso: Jé to je ale dětská formulka. 

-> Tommy017: jakej vosk používáš? přemejšlim že místo obyč leštěnek začnu taky voskovat.......
-> Tommyk: skor by som povedal ze vypada ako keby sa mu tam stala nejaka neprijemnost 

-> haso: vypadáš tak na 6

-> haso: super foto

-> 14filip07: čo sa na tom robilo za také peniaze?
tak som sa dneska citil jak male dieta
chalani zas v skole prezentovali tu skolsku formulu, motor 500ka motorka, maximalka okolo 150km/h, 6stupnova prevodovka...cena okolo 15tis euro
ale pocit sediet vtom parada

ale pocit sediet vtom parada

Za túto opravu dá chalan cez 3000e, za to by mal aj novú,a le mne to neprekážalo, aspon som mal robotu

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : díky 

-> Tommyk: Musíš s tím na evidenčku, kde ti napíšou potvrzení pro zapsání do TP a pak na úřad. Budeš potřebovat myslím i TP toho auta, ze kterého ze tažné sundané aby ho tam vyškrtli a tobě zapsali. Takže evidenčka asi 200,- a zapsání asi 50,-. Jestli je to jinak, tak mě opravte.
-> Jarda/felda: a na STK je to jak? jakoze budu platit cely STKcko?

-> krup: sak v pohode, ja bych knim asi taky nesel, ale mam navic 40% slevu jakozto zamestnanec na veskera pojištění co Čp nabízí - a s uvedeným rozsahem financí jsem spokojen...
Tommyk 21.10.10 00:23:03 napsal:
kluci nevíte co stojí zapsání tažnýho zařízení do TP ? případně
co je k tomu potřeba? díky
nový s potvrzeným typovým listem od montážníků je za 50,- s použitým musíš na STK
kluci nevíte co stojí zapsání tažnýho zařízení do TP ? případně
co je k tomu potřeba? díky

nový s potvrzeným typovým listem od montážníků je za 50,- s použitým musíš na STK

Stepan FUN 20.10.10 20:43:50 napsal:
Máme plnič. :-) .....
Na tý fotce vypadá v tom skafandru jak atomovej fyzik chystaje se rozbít atom
, kvalitni, tu si schovám
Máme plnič. :-) .....
Na tý fotce vypadá v tom skafandru jak atomovej fyzik chystaje se rozbít atom

kluci nevíte co stojí zapsání tažnýho zařízení do TP ? případně co je k tomu potřeba? díky 

-> VeTeV 22:28:32: mě třeba čsob odtáhlo bez problémů :-) .. ale 6900 nebo 3600? :-)
-> Klubko_ 23:03:32: depak já, DZ Styl :-)
-> m8rinek 22:43:03: dzstyl.cz/ :-)
-> Klubko_ 23:03:32: depak já, DZ Styl :-)
-> m8rinek 22:43:03: dzstyl.cz/ :-)
-> m8rinek: kdyžtak u mne ve stodole se dá taky ledacos lakovat dělal jsem tu už 2 auta ale stejně nejraději lakuji med kolem huby

-> VeTeV: To mi ani neříkej
já převedl tátovu pojistku od AXA do csob a svoji jsem rusil u CPP aby nebyly 2 soubezne na jedno auto a CSOB nám tu vyšla nejvýhodněji a jeste za ni mám provizi za uzavření 

-> MOLSO: no pokud felde netece voda opacne, tak bych rekl, ze se s tim takle peknejch par let jezdilo. A me se zdalo, ze se to jaksi dlouho ohriva na provozni teplotu
takze je tam ode me novej a spravne otocenej 

-> Klubko_: aha
-> krup: bohužial... 255km je už trochu moc z ruky :(
-> krup: bohužial... 255km je už trochu moc z ruky :(
-> Klubko_: neni to nejake obracene ? 

vymenil na felde olej, fitr a kdyz jsem rozdelal domek termostatu, tak na me vykouklo tohle. To tak ale nema byt, ze ne
-> m8rinek: tam lakuje krup
-> krup: a tam je co? :D
-> krup: takovy vymozenosti nechci ani na citruse 
ja to uznavam ze je draha, ale nase vedeni to nechce slyset a kouka jen na ztratu trhu - a mele ze jim nejde o cenu, ale kvalitu sluzeb... kdyz jim reknes, ze cechum ale jde hlavne o tu cenu, tak delaj ze neslysej...
je ale pravda, ze jsem uz tech storek pri reseni pripadneho problemu se slaviema, edirectama apod slysel dost a dost... dokonce kamaradovi odmitli odtahnout jeho auto, nebot byl vinikem nehody - tusim CSOB... me odvezli vemblouda bez mrknuti oka

ja to uznavam ze je draha, ale nase vedeni to nechce slyset a kouka jen na ztratu trhu - a mele ze jim nejde o cenu, ale kvalitu sluzeb... kdyz jim reknes, ze cechum ale jde hlavne o tu cenu, tak delaj ze neslysej...
je ale pravda, ze jsem uz tech storek pri reseni pripadneho problemu se slaviema, edirectama apod slysel dost a dost... dokonce kamaradovi odmitli odtahnout jeho auto, nebot byl vinikem nehody - tusim CSOB... me odvezli vemblouda bez mrknuti oka
-> VeTeV 19.10.10 16:31:47: já mám u kooperativy moji feldu povinko 70/70, havárko all_risk a nejaky asistenčky, zavazadla, skla .. za 3600,- .. takže ano, česká je drahá :-)
-> m8rinek: nebo přijeď k Prostějovu :-)
-> m8rinek: nebo přijeď k Prostějovu :-)
-> Stepan FUN 20.10.10 20:43:50: Já jen čumím,jací jste "dříčové" ....

-> Stepan FUN: jo jo, jestli neseženu lakýru tady, taky se na Vás obrátim...
Máme plnič. :-) Apple je úžasně šikovnej. :-) Více u auta skoda-virt.cz/cz/.../741 4-stepan-fun-forman/
Dnes jsem vyrobil ližinu na stovárnu a namontoval jí zrovna zítra proběhnou poslední přípravy na sobotu

Dneska probíhá " večerní " čistění zakoupených sedaček...
Pěkně vysát,a propláchnout vodou a vytepovat a opět vymýt-to vše v domácích koupelnových podmínkách...
Upřímně-teče z toho strašnej bordel(ani nechtějte vidět co si člověk vozí pod sebou)

Pěkně vysát,a propláchnout vodou a vytepovat a opět vymýt-to vše v domácích koupelnových podmínkách...
Upřímně-teče z toho strašnej bordel(ani nechtějte vidět co si člověk vozí pod sebou)

-> Bucin: mělo by jich být méně - dělali se dost zásadní úpravy
ale nerušit, přicházet - pak nás rušej 

-> petr s: robi ciaru, obluk robi z ciary kitovy objektiv na fotaku
je to lacny laser a bodku rozlame opticky na ciaru, ale na take domace nastevnie staci...je to presne tento: www.dealextreme.com/detai
ls.dx/sku.5928

-> darabos: Co je to za laser že to dělá oblouky?
-> krtik: dik, odkukal som to od tychto, ale nehodlam za to vysypat 2500 USD: www.advantagewheelalignme
nt.com/Lazer_Align.html 

-> darabos: dobrý nápad s tím laserem. Ať se povede 

-> aceboss: sikula, aspon mas co robis, este ze to nebola tereska...
Letící kamínek nikdy nemine plochu čelního skla

dnes som skusal laser na domacu geometriu, snad za par tyzdnov bude hotova 

Vojťas 20.10.10 14:57:43 napsal:
→ dna69 – „zde je místo pro Vaši reklamu“ :) : vim
vim, ale prachy jsou a v garazi kupa prace
ideální stav...?
→ dna69 – „zde je místo pro Vaši reklamu“ :) : vim
vim, ale prachy jsou a v garazi kupa prace

ideální stav...?

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : vim vim, ale prachy jsou a v garazi kupa prace