skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Fén: šikovnej klučina
Projel prvních 50 km s užovkou po čerstvé STK a dokončených převodech s novými papíry a zcela novou povinnou výbavou.
Tudíž domů do garáže hezky přes centrum metropole a kolem kontroly PČR pěkně s úsměvem.
Přítelkyně co za mnou cestovala Oktávkou díky neznalosti terénu trošku nestíhala, doma jsem dostal vynadáno, že jsem jel jako prase. Nevím co bude povídat, až se dočkám dodělání Rapida.
Odpoledne následovala očista, rozleštění laku a navoskování. Poté ubytování auta v novém domově.
Tudíž domů do garáže hezky přes centrum metropole a kolem kontroly PČR pěkně s úsměvem.
Přítelkyně co za mnou cestovala Oktávkou díky neznalosti terénu trošku nestíhala, doma jsem dostal vynadáno, že jsem jel jako prase. Nevím co bude povídat, až se dočkám dodělání Rapida.

Odpoledne následovala očista, rozleštění laku a navoskování. Poté ubytování auta v novém domově.
-> VeTeV:

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Já je mám na jedněch repasovanejch sedačkách s užovky bez opěrek
Jestli někdo dělal jako repas..netušim maj i nový pojezdy..

-> stika87: Luxusní potahy. Karosa 4ever!!! 

rozjel sem k dnešnímu dni prodej pneumatik,autobaterií a lékárniček a vod středy nebo čtvrtka by měl bejt pneuservis
ještě zaplatit doménu na pneumatiky a je to hotový

-> haso: jen potahy muzou pripominat ;-) jinak to jsou vyvozni ;-)
-> stika87: to vyzera jak sedacky z karosy 

-> VeTeV:
veru, veru

-> Matthes, záškodník z TechWebu: jenže ten jezdí 50km/hod max na pátý rychlostní - tomu by zdechnul i motor 

-> VeTeV: Paja na OR34 jezdi bez problemu 

-> ŠKODA 120 GLS: to máš z těch střelbo jízd na OR34 

Dneska jsem málem zavinil bouračku
naštěstí jsem to ubrzdil a nepodíval se čumákem renoultu do kufru.

-> johaning: hmm,vypada to,ze je to opiskovano pekne jemne.Jinak dneska jsem videl tvoje auto v te ulici jak stavas na Kladne.
Nalil do škodofky fridex, projel se s ní a dal na Pežota provozuchopný gumy 

-> Jarda/felda: Vole rikam ze je mi to divny 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: myslíš že by valivý zvládali 150 - 200 tisíc otáček ?

Konečně sehnal člověka s COčkem, aby mi zavařil na spotřebáku vejfuk a pak hurá na STK. Jo a koupil jsem si kabel, kterej propojuje mobil s rádiem a tak můžu koukat na filmy při cestování
Je to sice malinký, ale itak se mi to líbí 

Tak sem si dneska vyzvedl kola z pískovny,a o výku se bude lakovat
-> Matthes, záškodník z TechWebu: EGR byl ještě čistej až za nim to bylo noo ted sundat hlavu a uvidí se

-> Bohyn: No pres EGR ventil... Ale jen do 3. to je divny. Ja prave myslel, ze by to valiva loziska nevydrzela... Ovsem nejsem odbornik.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: já nevim ale právě jsem se dozvěděl, že by mohly bejt piliny z válce a nějakým způsobem se dostaly zpět do sání
A je pravda že jsou jen na třetím válci

-> Bohyn: Turbo ma valiva loziska? Ja myslel, ze kluzna a tlakove mazana, aby se vymezily vule 

hmmm, taky dobry, my mame doma deset bananu, no nekup to kdyz je to tak levny
Od rána jsem se štoural ve 320d abych objevil proč jsou piliny v sání a odešel vstřik.....po vyndání turba jsem zjistil, že lopatky jsou všechny jen se vůbec netočí, takže snad už jedině se kouslo ložisko a piliny jsou z něj.Ale zase piliny nejsou magnetické, takže se pravděpodobně kouslo a točilo se jako celek a vymlelo hliníkové tělo turbíny

tak dnes som skušobne nahodil lobra a vyhodil trypoidy ktore maly neskutočne vôle, myslim že to určite neni tými prudkými akceleraciami 

-> Matthes, záškodník z TechWebu:
ked mas sancu troska si prilepsit tak preco ne

-> Norton: Dalsi prekupnik, omg 

Biznis
keby niekto chcel… tak ma to 11,5 kg a davam to za 20 eur

Biznis
keby niekto chcel.... tak ma to 11,5 kg a davam to za 20 eur

-> darklord: to uz by som mohol jebat
uz nikdy by to nebolo take ako toto a JA SA CHCEM UZ KONECNE VOZIT !! nie len urt opravovat
holt si este pockam do jari

-> MOLSO: si mal predat a postavit si druhe
a este by ti mohlo ostat na dom, otazka je ci by to za tu cenu kupil

bol som natankovat a kedze som mal makke gumy a na mojom sotjane bol aj fúkač tak som si zadné prefúkol so zámerom odparkovať za benzínkou a vypustiť na požadovaný tlak. Hned ako som vystupil ma oslovil taky pan s WW bora alebo čím že či to nepredám
reku ani za svet ... pokecali sme on mal vraj rapida 136 a jazdil ako besný a tak
keby ste niekto chceli 136 GO sadu + šály za 60 euro dajte vedieť

keby ste niekto chceli 136 GO sadu + šály za 60 euro dajte vedieť

Ten motor by mel hodne malej zdvih 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Tak vis ja jsem to delal by oko.... nic jsem nemeril...pouze dle moji predstavy. :)

-> Jindas: Tyjo ty ojnicni cepy sou jak z lodniho motoru 

Dneska se delalo trosku na motoru :) pouze virtualne :) ale berte to prosim s rezervou :) dekuji.
Klika,setrvak.
Klika,setrvak.
-> minno 22.10.10 13:35:43: 

-> Tuner#2 22.10.10 13:01:36: to mi pripomenulo vtip: "Pri ženách mi o sex nejde, hľadám len vnútornú krásu....keď som vo vnútri - krááása" 

-> Matthes, záškodník z TechWebu 22.10.10 12:18:31: Já se havlíka nebojím
vždyť je to v jádru hodnej a citlivej chlapec

-> Matthes, záškodník z TechWebu 22.10.10 12:18:31: sviečku zahádzanú olejom na teba!

-> Matthes, záškodník z TechWebu: -> Pavel P..:
-> Tuner#2:

-> Tuner#2:

-> havlik: Sem to napsal nejasne... Moje vina, nech Honzu :-D
No co se tyka dlata, tak osobne bych si ho nabrousil z boku. Kdyz to kopne, tak ti to propruzi v ruce. Ale prestama proti paprskum to je dmnc.
-> Tuner#2: Matthes, záškodník z TechWebu 22.10.10 11:22:08 napsal:
→ Tuner#2: Me se hlavne libi (ironicky) jak na tom videu ten
borec jde nastrojem proti smeru otaceni…
→ Tuner#2: Me se hlavne libi (ironicky) jak na tom videu ten
borec jde nastrojem proti smeru otaceni…
-> havlik 22.10.10 11:55:38: Jak blik? Já reagoval na ty prsty co tu zmínil Matthes na nic jiného. Ten žádný dláto nezmínil a je jasné, že dlátem po směru to šmrdlat nebudeš. Nemám čas si pouště kdejaké video. 

-> Pavel P..: