skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> maca: dík
-> tonek.favo: máš to v mailu

-> maca: tatru

-> tonek.favo: tatru nebo škůdku?-> GRED-Činpokomon :D: také ji tu občas potkávám,tušim že majitel je pan Milan Horka

-> maca: ty vole,tuhle tatru potkávám dost často v radotíně, stopro je to ta samá,už podle toho kačera na tom rámu

Dělal na Zelený a rozhod jsem se, že pude nejspíš na vrakáč....
-> maca: tak to je nádhera šlo by na email prosím je v ID 

-> maca: takto si predstavujem dokonalu fotku
moc pekna 

-> Pipo26: po roce? chudak auto :) ale je paradni
-> myschaak AZNP K.Hora: sa vtom vrtas pomaly viac nez v GLSe

-> Tomaso435:jo jo
a ještě jsem dolil vodu
a ještě jsem dolil vodu
-> šrek: To nekde uhnil kus plechu a upad?

-> šrek: to byl trojuhelnik?
-> šrek: zahodit
a dneska jsem udělal náš první společnej schůdek s mladou k baráčku

tak se spotřebák vrátil od doktora,nový těsnění pod hlavou,kousek obalu termostatu,svíčky,filtry,
silentbloky a já doma ještě dodělal kotouče na stočení,destičky,spojovač
ky stabíku,olej a pošteloval ručku...jo a pohejbal světlem po ťukanci co měla mladá....ještě se začíná ozývat pp ložisko a jinak už snad bude klid
-> Tomáššš: myslim ze to je ta jeho 1,6 co sa pozrela ojnica von ... ;)
-> Mantrabeach: to je dalsie tvoje auto ?
blazon :)
neber to zle

neber to zle

Ja dneska po roce rozjel nejakou starou sekacku na travu
Motor FIAT
Se divim ze jede. Ale chytil pekne... Tak sem mu dal novy oil, vycistil filter a svicku a uvidim jesi vydrzi neco posekat a nezere oil... Sic se to nemuze rovnat nasemu B&S ale postaci...

tak já se dnes pustil trochu do feliny,zvuk motoru je luxusní a toho vychcanýho oleje

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Vůbec ne, neboj. Znám velmi dobře příslušné hranice i jejich překročení.
-> U-Geen: Horší to nebude, i provizorní opravy děláme o 300% lépe než SÚS, natož ty trvalé.

-> Hurdis: jasny tomu rozumim... akorat ted bude silnicka trochu drncat
-> Hurdis: To radsi moc neroztrubuj... zda se, ze se pohybujes na hrane a tady to cte kdokoli 

-> U-Geen: Tak nejsou naše, mám to najaté, ale bez nálezu alespoň jedné, ty 2 km vodovodu za 5 dní neuděláme. Mám rozdělaných dalších 20 km, není čas ztrácet čas. A kopání ve II. stojí peníze a čas co není, o legislativě se vůbec raději zmiňovat nebudu. Díky bohu za konexe široko daleko.
-> Hurdis: a to se vyplati :-)
-> U-Geen: Dvě vrtací hlavy se sondou řízeného protlaku k jednotce Vermeer + několik vodících tyčí.
-> U-Geen: asi jehlu v kupce asfaltu

-> Hurdis: co se ti probuh ztratilo? :)
-> Pavel P..: S ohledem na cenu ztracené věci, nejen pořizovací, ale okamžité užitné a "obratové" to lépe vystihnout nelze. Já su tak nasraté.
-> Pavel P..: Já na té fotce žádný vlek nevidím. Jen půlku rikši.
-> Hurdis: taky hledáš poklad?

-> Matthes, záškodník z TechWebu: v 80ti to se mnou tak házelo a škubalo že jsem čekal že brzo skončim ve škarpě. a nejsem magor abych letěl s naloženym vozejkem co to dá...
Dnes vyrobil menší výtluky o rozměrech 2,5 x 2,5 x 3m uprostřed silnice II. třídy. Vzhledem ke kvalitě povrchu vozovky nedošlo k výraznému poškození. Požadovaný obsah však nebyl na žádném dně nalezen, pokračování zítra.
-> Pavel P..: No zbytecne honit... tak snad cejtis jak to motor zvlada. A nerikej zes nemoh jet vic jak 30
Nic, na to srat 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: já to nehodlám zbytečně honit kvůli tomu aby nějakej smradlavej aviatik neměl šanci... navíc je to tam samá díra a pak to s autem škube a mává do všech stran ten vozejk.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: třeba má jako správnej dobovej šofér špalík pod pedálem, aby to nežralo

-> Pavel P..: Tyjo to neni mozny, ja ty 130 moc nemusim, ale nerikej ze te predjede avie do kopce, to musi fakt bejt v ridici 

-> bibendum30: už nebudu... tohle bylo za láci, likvidujou tu rákosácký tržiště tak vyprodávaj matroš a dávaj palivový dříví za odvoz.

-> Pavel P..: Až zas budeš potřebovat dřevotřísku nebo jiné stavební materiály tak se ozvi
a takhle vypadalo čelní sklo,když jsme odjížděli - vůbec se dneska neprášilo

-> Matthes, záškodník z TechWebu: to se zdá, bylo to přibližně v v půlce ale víc k autu aby se to nepropadlo dovnitř..
jinak jsem ještě vezl otce a nějakej bordel takže jsem byl solidně vytížen. a aviatik byl už nějakej veterán.... v kopci na to šlápnul, vysypal na mě fůru briket a zmizel v oblaku čmoudu

Byl jsem na pitbike moravia cup ve Vranově u Brna. A škodověnka poprvé jela semnou jako servisní vůz

-> Syny: krása co? tak to má bejt

-> Pavel P..: Tyvole jak si to nakladal smarja? Teziste ma byt nad napravou vleku a ne na oji
Jinak vykon nic mot teda, byla to aspon nova avie s turbem? 
A nebo si zase jel jako duchodce? Ja kdyz 120 motorem vezl 600kg vlek pisku tak sem do kopce predjel tatru s piskem

A nebo si zase jel jako duchodce? Ja kdyz 120 motorem vezl 600kg vlek pisku tak sem do kopce predjel tatru s piskem