skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Nwkt: jenzesemto nemel to mam po tej havarce
Dete do hajzlu, jeste me tu budou strasit... Ja na to ani nekoukal, ale je pravda, ze pricka motoru tam jde pekne na prd...
-> 105: Takovejch lidí je víc
zjistil sem ze mam hnutej celej podbeh i s torpedem :( kurva! za kolem je to povlneny :(
reparat z fyziky... z 5tky je 3jka

-> suri: mas pravdu
-> Gemini: pekna prace

-> Gemini: pekna prace

-> jarda.u1: hlavne kšefty nefoť , ľudia sú dnes svine , netreba o tom nikomu hovoriť
-> jarda.u1: taqk kdyz budu moct delat na svim 

-> Pavel P..:
-> VeTeV: ano vím,byl to příjemně strávený večer......s pohodovým človíčkem

-> maca: on má garáž plnou pěknejch aut
a k tomu 3-4 v dílech :-))

-> maca: zase nějakej dědek jel na nákup do Lidlu...

-> VeTeV: jj-> Nwkt: ano je nádherné....závidím

-> Nwkt: taky neco delej, nez budes mit kabro durch 

-> maca: Pásne mu to, jak zahrádka, tak kola
-> maca: z okoli berouna?

-> stika87: tak prijed,ja te zamestnam :-)
-> jarda.u1: ja ci taky takovou dilnu 

já jsem umyl karkuli aby nedelala ostudu zejtra az budu stat na miste vrchniho managementu 

-> Kuladmin: me se taky ta barva nelibi,ale je to kseft,tak je mi to burt 

-> bibendum30: To je fakt

Kkdo vymyslel tudle barvu na fabiii
uz na facku to byl hnus - vim to ma to otec 

Kkdo vymyslel tudle barvu na fabiii

-> jarda.u1: Na celý tý fotce je nejhezčí ta motorka
a ten sloupák...bych býval zapoměl

Motor do môjho pracovného auta....na foto druhá škodovka ktorá hneď putovala do šrotu
-> darklord: Tak blbá snad není a nandala si ji správně než jeli domů. Kdyby jí viděli rodiče, tak by měla průšvih... 

-> darklord: hovado
ne

-> darklord: 

-> haso: necumeli skorej preto ze kamaratka mala natiahnutu podprsenku cez triko? :D
-> Matthes, záškodník z TechWebu: -> suri: dik
-> Matthes, záškodník z TechWebu: tu ti tiež ponúknu tak maximálne AQ Vika čo nesedí poriadne ani na závity , alebo polský filtron ktorý už funguje ale niekedy má blbé rozmery zvlášť pri vzduchových a treba sa s ním srať , zlatý Mann a origo
-> suri: Tak ja dokud mel motor 120, ktery byl relativne zasrany a jezdil na huste hnoje, tak jsem filtry neresil, to nesteklo do vany nikdy
Ted jsem posledne byl v mototechne a nabizel mi nejaky polsky sunt a pak vyhrabal ten Purflux, prej Francouzsky, tak jsem zkusil a OK
Origo je origo, Semik si to kupuje na fobii a je to dobre.

Origo je origo, Semik si to kupuje na fobii a je to dobre.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: stejne s toho najlepšie vyjde origo filter alebo mann
-> mishom: To jako chces cucat hubou filtr a zkouset jestli tesni? Jinak to tezko zjistis v obchode
Ano mas pamatovat vyrobce, kterych se nemusis bat - namatkou: Mann, Purolator, Purflux, Champion

-> mishom: ak kúpiš mann , fram , otto , champion , bosch , hengst , fiaam , purolator , purflux , filtron a pod . nebudeš mať problém
bohužiaľ neviem čo ti dá teta predavačka , filtre som v mototechne nemal potrebu kupovať skoro nikdy pretože tam mávajú často len drahé šmejdy
bohužiaľ neviem čo ti dá teta predavačka , filtre som v mototechne nemal potrebu kupovať skoro nikdy pretože tam mávajú často len drahé šmejdy
-> mishom: no ja teda neviem ci ho budu mat v kazdej mototechni... pytam sa preto aby ked mi tetka da filter do ruky aby som vedel ci je ok.. nieje moj konicek poznat znacky dobrych filtrov naspamat
-> mishom: neuraz sa ale toto je na cez držku , kúp filter mann a máš pokoj
kedze ma nemoze napadnut nazov tema kde sa preberali smejdy tak to dam sem: Ako rozoznam oil filter so spetnym ventilkom a bez neho?
tak já zas po dloouhe době byl někde s rapidem..konkrétně u přítelkyně a naštěstí přežil bez úhony což mě těší a šlapal jak hodinky..bydlí totiž před panelákem a všude se pohybují různá individua..však jeden zdejší člen ví 

-> vhml 24.08.10 22:49:18: To sis dovolil dost teda 

-> Tuner#2: taky mám vyztužené rameno po celé délce a nemám předělanej doraz. Dostanu na holou? 

-> aceboss: tak vydržet by to mělo :-D
-> pulin: Není lepší udělat hned vše na poprvé?
....aneb dvakrát měř jednou řež..
Další věc je že tzv,provizorní řešení vydrží nejdéle

-> Tuner#2: to bude vklidu prozatím časem se to předělá až koupim protlumy a přední naprava je taky jenom prozatím časem přijdou jiná ramena až bude druhá přestavba 

-> havlik 24.08.10 21:57:10: Jo pravda, skleróza je hrozná věc. Už si vzpomínám na ty orezlé ramena.

-> pulin: Nic ve zlém,ale taky se mi to moc nezdá
viz-> Tuner#2: havně ten zadek

-> Tuner#2: to si vařil sám tu nápravu
-> pulin: Pár připomínek. Když pominu ty výztuhy po celém rameni, tak proč chybí výztuhy na držák tlumiče (tam se to rádo vytrhává) a proč nemáš předělaný doraz? Předpokládám, že jako každý budeš auto snižovat. Co se týče zadní nápravy, tak ta miska na pružinu taky nevypadá moc bytelně.
EDIT: Vidím, že to je navařený na držáky stavitelného tlumiče, koupil jsi špatný typ nápravy? Molčan totiž dělá oboje řešení.
EDIT: Vidím, že to je navařený na držáky stavitelného tlumiče, koupil jsi špatný typ nápravy? Molčan totiž dělá oboje řešení.