skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> suri: za 20-30 seženeš např xantia X1 break 1.8i v rozumnym stavu a výbavě:-) Tak proč kupovat pidi tvrdou felinu:-) Najezdil jsem mnoho km v 130, felině, 405 a teď xantii (krátky a přecházím na komb) a musím říct, že jakmile si člověk zvykne na prostor, nechce malý auto:-)
-> VeTeV: Moje řeč:-) Jak to nemá 4.5 metru na dýlku a pořádnej kufr bez omezení prostoru pro VŠECHNY pasažéry, tak to není auto:-)
-> castrol: do teba?
dnes zase svedkom dopravnej nehody, nebúral som ja ale staršia dvojica v seate
-> Syny 04.08.10 20:41:36: cože cože?
já to tu tak moc nečtu, spíš prohlížím obrázky... je fakt, že teď tu dlouho žádný nejsou 

suri 04.08.10 10:49:13 napsal: → minno: a stým hnitím Felicia vs . škodovka si dosť drsný , felicia po 12 rokoch a 350 000 km na konte , má dva fliačky na leme a piatych dverách a nič nebolo robené , jazdila jar leto jeseň zima po soli a nikto sa o to nestaral , na škodovke bez starania po 7 rokoch dedko menil kasňu z ktorej vypadol motor , a tá tvoja tiež nebola v bohvie akom stave nato že ste sa o to starali a každý rok si robil nátery a opravy podvozku , ak o niečom neviem nekomentujem , prvé felicie boli aké boli ale novšie sa držia slušnetaky je ale hromada felicií který maj nalítaný skoro ani né 200 tis a sou děravý jak cedník
řek bych že je to spíš kus od kusu a o tom jak se ktomu kdo chová 

-> suri: Uz mi psalo dost lidi (verejne i v dnesnim nakupu) at se hlida trochu vic ta podstata temat. Kdyz sem tam nekdo zacne resit neco jinyho, tak to neresim, ale dohadovat se tady stranu a pul o feliciich bez vidiny konce debaty, to je z drobet moc bych rekl... 

-> Danster: vyměníme?

-> Syny: tak ako tu bola nedávno stranová hádka z olejmi a keby idem hlbšie tak aj z inými vecami a nikomu to nevadilo ...
-> suri: To ze se tu zasrala cela stranka o nicem...
zarabal tazke prachy
v podobe 12stok
mam toho dost .... dva tyzdne v kuse dvanastky ... a este do nedele och ...
prevetral stovocku

prevetral stovocku

-> Syny: ma zaujíma čo som porušil okrem toho že v tejto téme sa riešia aj iné blbosti okrem zadaného názvu
-> Tomas120Ls: ty jo nevim

-> Lubes: pekna nuda :) inak ten predok som uz niekde videl nejaka svetlomodra uzovka to mala takto spravene a tusim ze som to videl tu ...
inak super vytvor :)

A dost... Hadku o feliciich si reste pres SZ. Jakykoliv dalsi OT mazu...
-> maca: to je filter zn alco ?alebo tak nejak ...
-> Mantrabeach: Nápodobně mě by se zase ještě líbila ouža ve stylu co máš žlutou

-> Danster 03.08.10 22:02:29: sakra děláš mi s ním chutě,už aby něco takovýho bylo doma

-> Syny: no jasne zamkni hlavne vlakno virtu
ale ne fakt to myslim zamkni !!!
-> Matulo: bude musiet

ale ne fakt to myslim zamkni !!!
-> Matulo: bude musiet

Asi to tady zamkneme ne? :)
-> MOLSO: No nevim... Je to dost picovske auto sak vis...

Já myslím, že stačilo, ne?
-> Matulo:
hadam to daky rok pojazdí 

Predane Molsovi za 50euri...

-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: Suri kupi! Za 2ku...

Matulo 04.08.10 13:33:18 napsal:
Kua tu sa clovek podozveda veci!!! No hned to idem teda predat ked je to take
na picu auto!!!
A kupim si fabiu HTP
len či by hned niekto kupil

Kua tu sa clovek podozveda veci!!! No hned to idem teda predat ked je to take
na picu auto!!!
A kupim si fabiu HTP

-> Matulo: dám 50 euri

-> MOLSO:

-> Matulo:

Kua tu sa clovek podozveda veci!!! No hned to idem teda predat ked je to take na picu auto!!!
A kupim si fabiu HTP

A kupim si fabiu HTP

-> Placko: hej hej tá znížená strecha tomu dodala ten výzor corrada :-)
-> Vojtisek: dakujem ,vieš ako,photoshop toho veľa znesie :-)
-> Vojtisek: dakujem ,vieš ako,photoshop toho veľa znesie :-)
nechcete se přesunout do hádek ?
docela legrace to tady číst
jde o to, že felicie je momentálne to nejdostupnejší a nejlevnejší auto, vraky se prodávají za pár penez a lidi to kupují na doježdeni, až se to rozsype, koupí za 10tis kč další ...
na slovensku to samý, hromada felicii za 400-500-600eur ale z 90% vraky ...
byl sem se dívat na felicie kolem 1300eur a taky žádné auta v top stavu, dojetý vraky, vytečený tlumiče, vybité čepy, sjeté brzdy, atd ..
bohužel to mají pak vetšinou na dojetí socky, které krome tankování nedelaj s autem nic, podle toho to pak vypadá ... uplne stejne na tom budou fabie kolem 50-60tis kč ... ojetina bez investic neexistuje ..
docela legrace to tady číst

jde o to, že felicie je momentálne to nejdostupnejší a nejlevnejší auto, vraky se prodávají za pár penez a lidi to kupují na doježdeni, až se to rozsype, koupí za 10tis kč další ...
na slovensku to samý, hromada felicii za 400-500-600eur ale z 90% vraky ...
byl sem se dívat na felicie kolem 1300eur a taky žádné auta v top stavu, dojetý vraky, vytečený tlumiče, vybité čepy, sjeté brzdy, atd ..
bohužel to mají pak vetšinou na dojetí socky, které krome tankování nedelaj s autem nic, podle toho to pak vypadá ... uplne stejne na tom budou fabie kolem 50-60tis kč ... ojetina bez investic neexistuje ..
-> Lubes: veľmi mi to pripomína VW Corrado
inač celkom pekné 

-> Lubes: kříženeč Rapida a Golfa II? JInak nevypadá špatně

-> suri: pre dochodcov lepsie jako cokolvek ine -diely zozenu za pollitra,vnutri to huci takze nemusia pocuvat svoju staru a do kufra sa mesti torta na vnucknine narodky a bakula ked sa ide k doktorovi

-> Kaprof: a to že je zo starej školy je pre mňa dobre , u vás je situácia akú nemôžeš chápať u nás sa felicie po 60 000 bežne kupujú a ľudia s tým jazdia pretože sú to držiaky , nie každý potrebuje introš v koži , sedačky pneumatické z vyhrievaním alebo auto celé v elektrike a 200 koňový motor , toto ich lacno odvezie z A do B , spotreba prijateľná , diely lacné , nepotrebuje zvláštnu údržbu
-> suri: Ja neprovokuju pouze konstatuju že tohle auto je ještě ze staré školy jak s plusy tak minusy tod vše nic proti felinám nemám ale představa že by to bylo první rodinné vozidlo je hloupost -konec konců jsme ji v onom roce 98 měli...Jenže ty opět přecházíš do své tradiční opozice ..Škoda slov bereš to opět až moc vážně ...
-> alpin: aj ja som pár vecí výhodne predal
-> suri: ono ja som predal sierru kde smykala spojka motor mal nalietanych 380 000 , v podlahe boli diery na pest a lemy boli zakvitnu zeby floru vyhrali a predal som to za 600 eur... som si myslel ze za 250 mi to nikdo nezoberie a predsa sa niekto nasiel
-> Kaprof: toto už nie je oponovanie , iba provokácia a prechádza to k urážkam , ja sa nemontujem do vašich spotrebákov o ktorých diskutujete , tiež si viem naštudovať pár skúseností z vozmi aké máte vy a potom to tu z plnej huby prezentovať , je mi jedno čo si kto o felicii myslí , mne to auto stačí ...
-> alpin: jj ľudia sú blbý , s tým by som to uzavrel
-> suri: Zas si někdo dovolil oponovat tvému názoru...odpust
....

-> VeTeV: lebo sa chce kazdy predajca napalit aj ked je len sprostretkovatel kupi a ludia su na tolko blbi ze to furt kupuju...
-> VeTeV: tak máte tam aj za 20-30 lenže čo od toho čakať , tu idú Lx bez výbavy a nie nejaké zázračné za toľko , takže sa oplatí priplatiť ... ale to už je jedno , nejdem tu prezentovať svoje názory
-> suri: prostě jak říkám nemám proti tomu autu nic, ale ceny jsou dle mě napálený nesmyslně, kdyby se to prodávalo kolem 20 max 30tis tak neřeknu, ale takhle nevím nevím...
holt ty ceny u Vás jsou šílený, jen pořád nevím proč
holt ty ceny u Vás jsou šílený, jen pořád nevím proč
-> Kaprof: raritu z toho robíte vy, myslíš že o aute sa prídem radiť sem ? mňa nezaujíma aké máš a chceš mať auto ty , ja viem čo mi stačí a vyhovuje , a za tie peniaze? za také peniaze u nás nekúpiš nič moc lepšie , všetko len vraky z dovozu ...
-> VeTeV: tak ja mám 185 a tiež som nadrozmerný a problém nemám , to je každého osobná vec , kombik ten prevezie všetko , rozumný motor je pre mňa starý dobrý OHV 1,3 z drobnou úpravou
-> suri: Proč ne? pro mě je to s obyč pick -upem jedina felda ktera by měla nakej smysl.. a furt je to obyčejna felicie byt z toho nekdo děla užasnou raritu