David29 08.08.10 00:00:31 napsal: Tak nějak zjištuju, že naše Liazka neni vidět… nebejt podtlakovky, tak snad okolní auta ani neuhnou… No, už aby bylo Iveco
Z bláta do louže :o))
-> Syny: 99 procent je prehnanych některé se dočkali pěti možných výbrusů:o)) a dost tahačů mají motory americky s těma problem moc není..
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> David29: to není tím, že by nebyla vidět, jen to je spoustě lidí prostě buřt, že jedou nějaký hasiči, když oni spěchají za "byznysem" což je přece důležitější. 

-> Syny: Motor je právě dobrej, jede krásně
I když čoudí jako prase po dlouhym volnoběhu - což nevadí, vejfuk je vzádu 

-> David29: Pokud to ma vylitanej motor jako 99% Liazek, tak se nediv, ze neni videt 

Tak nějak zjištuju, že naše Liazka neni vidět... nebejt podtlakovky, tak snad okolní auta ani neuhnou.... No, už aby bylo Iveco
-> Nwkt: -> petr s: Nene... Je tam z5 plech. Nicméně minimálně o 5kg lehčí. ;-) Ještě zbývá dovařit (je to zatím jenom nabodovaný) a pak nastříkat...
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: JJ počasí pěkně na prd, to je nemilé s tím altíkem 

-> bibendum30: jj tie...a nič viac netreba meniť?
-> Nwkt: igelitovou hliník je těžkej
-> Bery: Hliníkovou aspoň?
v 5 odpo to bylo ještě kabrio,ted už máme zase střechu.Děkujeme Katlov Garage MOTORSPORT!
-> Jožynek : Pokud máš hranatý,čili tzv. sdružený budíky...musíš přehodit náhon tachometru do vedlejší(vetšinou zaslepené) průchodky kastlí

-> Pavel P..: Doobrý
myslím že k tomu 3-vstvýmu barevnýmu pozadí budíků to bude pasovat
asi to tam zejtra naimplantuju.Jestli ale ty svý máš komplet-klidně tě jich zbavím

-> Pavel P..: Tak sa to chystám spraviť aj ja do LR, akurát že sú tam tie hranté a ešte som nepozeral či tam treba niečo upraviť a ak áno, tak čo...
-> bibendum30: kdysi jsem to měl uplně stejně na rapida...
našel jsme fotku ještě nedodělaných... pořád je mám doma ale v rámci originality je tam nechci dávat.
jinak jsou po komplet renovaci.. vše vyčištěný, vyleštěný a odzkoušený

našel jsme fotku ještě nedodělaných... pořád je mám doma ale v rámci originality je tam nechci dávat.
jinak jsou po komplet renovaci.. vše vyčištěný, vyleštěný a odzkoušený
Proběhla změna vzhledu sériových rámečků budíků na „rádoby GLS“
Už to mám dole všechno,tak jsem je vyzkoušel jen tak v rámečku co jsem doma vyhrabal
Docela blbinka,ale myslím si že to nevypadá vůbec špatně

Už to mám dole všechno,tak jsem je vyzkoušel jen tak v rámečku co jsem doma vyhrabal

-> Tommyk: ja mam tolko dodacích listou a ucteniek od auta co som tam kupoval viac ako záznamu v zdravotnej karte
-> castrol: nepočítej to..
kámoš mi taky říkal ať to nepočítám, ale pro zajímavost jsem si to spočítal, to na co jsem si vzpomněl nebo na to mám doklad.. a jako zajímavý no :D
ale nelituju toho
vím že mám auto v cajku, jezdí tak jak má, líbí se mi.. tak co :)
kdybych si koupil toho passata, tak bych do něj stejně ještě 20narval.. :D ono je to jedno..
si nevybereš

ale nelituju toho

kdybych si koupil toho passata, tak bych do něj stejně ještě 20narval.. :D ono je to jedno..
si nevybereš

-> Tommyk: tak to je pekne,ja sa to bojim aj spocitat aby ma to nepolozilo na aro

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: to už byl BIG?sakra ani nevím.musím se tam taky někdy zajet podívat
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: já včera potkal kámoše ze školy a taky řikal že tam jede.... koupil si nedávno bawo místo felcky

-> Tommyk: vela ci malo ? passat b5 neni zas tak drahy
edit : ,)
edit : ,)
-> OndraST: taky sem byl dneska na celorepublikovym srazu BMW, počasí toal KO, navic mi tam odešel altík, tak i cesta domu na mžourající parkovačky byla žůžo

Tommyk 07.08.10 21:12:04 napsal:
→ castrol: passata B4 bych za to pořídil..
ouuu 
→ castrol: passata B4 bych za to pořídil..

-> castrol: passata B5 bych za to pořídil.. 
EDIT: B5 ( se v tom nevyznám :D ale modelová řada jako je 97)

EDIT: B5 ( se v tom nevyznám :D ale modelová řada jako je 97)
-> Tommyk: a na kolko ta vysli ivesticie ?
-> Tommyk: no jo pomaly sa to nazbiera
ale až potom ked si to spočítaš

-> Placko: spíš nechápu kde jsem to sebral 

-> Tommyk: stáále málo co

Tak jsem si spočítal investici do auta pro zajímavost...
... a zůstal jsem čumět ...
... a zůstal jsem čumět ...

Tak tady je něco z fotek, doufám, že to někomu nebude vadit vložím to tady nemá asi cenu dělat fotogalerii.
tak jsem zpátky z hub,našel jsem tři babky,jeden suchohříbek,jednoho masáka,pár lahváčů,dvě plechovky,jedno ho*vno a jeli jsme domů

-> Matthes, záškodník z TechWebu: dyt nepisu ze sem vse delal sam :D no troubi si to kdy chce....spatny lucasy asi
-> Zeke-ten šestý: Jak netroubi, troubi to naopak furt
Hlavne kdyz prasknes dverma... a nerikej ze jsi to zvladl vse sam

-> OndraST: nadhera 

vyměněna AC pumpa + nova hadicka od pumpy ke karburatoru, zabudovan prerusovac svetel z felicie, zprovoznena elektrika, zapojen plovák, vymenena predni maska, to vse na cerveny a uz to i jede blika ale netroubi :D
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Já chodím v civilu, kvůli lepší identifikaci hodnosti. Díky tomu zničím víc oblečení a podporuji tržní ekonomiku.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : asi víš prd co znamená pracovat)...já teď byl 11 dní v tahu)
-> Hurdis: víš jak se hraje na debily?
Oblíkneš si firemní hadry a jde se o víkendu (nebo ještě lépe ve svátek) do práce.
Oblíkneš si firemní hadry a jde se o víkendu (nebo ještě lépe ve svátek) do práce.

-> myschaak AZNP K.Hora: No tak zase peníze jsou příjemná věc, o tom žádná, ale dlouhodobě se absence odpočinku projeví na zdraví. Pár let se to ale dá.
-> Hurdis: to znám moc dobře,mě jí ale převedli takže jsem byl vysmátej,o možnostech vybrání to ale bylo složitější)
-> myschaak AZNP K.Hora: Jo, rozhodně. Proto si to pokud vím v týdnu ještě několikrát zopakuji. No někdo jezdí k moři, někdo na Sázavu, já do práce. Kdyby se to nemusel "škrtat", měl bych ještě asi dost nevybraných dní i z r.2007.
-> Hurdis 07.08.10 15:32:12: a to se cení)
-> OndraST: jasný, i tak to byla určitě krása