skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> tominooo: když už to z nouze dělat takhle bezdemontažně tak je lepší to kolo sundat odpustit a oblepit 

-> Kaprof 31.07.10 13:12:10: trosku
-> tominooo: i "gumičky" koukám 

-> Petrson: různej, 30-cca 45 cm?
Ryhlej dotaz kolik má průměr volant z Kolínské nástrojárny
-> Gryzly: Ano .
-> alpin: česky předpokládám, že to je důlčík.
Tak jsem dospěl k rozhodnutí že dotáhnu dalšího Rapida-spotřebáka.
Dostal sem nabídku na 130tku na otvírákách...má jít našrot aje mi ho kluka nák líto..
Tak se našrot pošle jiná kastle a auto jako celek zustane a do budoucna se uvidí
Dostal sem nabídku na 130tku na otvírákách...má jít našrot aje mi ho kluka nák líto..
Tak se našrot pošle jiná kastle a auto jako celek zustane a do budoucna se uvidí

-> Matthes, záškodník z TechWebu: mozno na slimaky :D inak je to jamkovac
-> alpin: Kul na upiry?
-> Gryzly: barva bohužel neni origo tahle -to bude alchymie trefovat barvu na rozstriky-modr blankytna je jina tohle je svetlejši malinko... :o(
-> Kaprof: Ve stejné barvě tu občas vidím mikrobus a má vzadu udělaný záclonky a má je sepnutý ke sloupku, vypadá to dobře.
Já dnes začal opravování šrámu a oprejsklin nic extra ještě to prijde zjemnit a udelat zastriky stejnou barvou..znouzectnost pred korozi ...

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Jojo jsem rád že aspon na šedy kecám vlastně už červeny :o)) mi zustanou KOD
kdo tyhle novy formaty vymejšlel byl debil...

-> Kaprof: no hnus největší, zlatý starý formáty KH, pro tebe teda KO

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: SM- Sado Maso :o)))
-> Stepan FUN: no snad se povede nějaká "hezčí" znáš mě

-> Stepan FUN: tak díky, kucíí, jako ty blatníky jsou nalakovaný fakt krásně, pán říkal že maximálně 3 měsíce, zadny pomeranč, prostě luxusní
-> Vojtisek: Je to celkem běžná cenovka... Pod litr za díl to dělat je "sebevražda". Jelikož je to v podstatě bez přípravy (jestli jsou pěkně nalakovaný už jednou), tak by se to za litr nechalo udělat, ale běžná cena v lakovnách je od 2,5tis vejš, takže tohle opravdu odpovídá...
-> Vojtisek: normal
-> VeTeV: se vším
-> Vojtisek: za 300 to nidko neudela - s barvou praci a nebo jen rpace?
já dneska koupil čersvtě nalakovaný blatníky na Favorita, ale zelený a dostal jsem nabídku na přelakování (na moji modrou) 1500 Kč/ks, je to adekvátní cenofka?

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Konečně jednou auto, na kterým budeš mít normální značku. :-D I když, jak Tě znám... ;-)
včera evidenčku na feldě, trochu se technik zarazil nad kolama, ale pak nad tim mávnul rukou, v pondělí si jdu vyfasovat new RZ, pěkně hnusný SI, nebo SM

Udělal technickou, pár chybiček našel, ale nic závažnýho.

-> Danster: Ale prd, natural voni, tohle cerveny smrdi.
-> afro100: To každopádně taky jsem měl tu čest ho nedobrovolně ochutnat 

-> Danster: ale chuti o dost horsie

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ale prd natural smrdí Speciál ještě pěkně voní 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
Nj... ale vyputil jsem to z nadrze, je to nejaky special. Hrozne smrdi a strasne stipe na rukou, to sem nezral
Zlatej natural...

-> Max: jj,je od kelly
-> Matthes, záškodník z TechWebu: koukám používáš značkový benzín 

-> venni: Možná pokud blbě lambda určí bohatost směsi vynechá potom zapalování (cukne) a na to reaguje chyba 17589.
Nemusí být vadná Lambda sonda ale dráty k ní nebo konektory. Někde mezi ŘJ a lambdou.
Nemusí být vadná Lambda sonda ale dráty k ní nebo konektory. Někde mezi ŘJ a lambdou.
Tak nejak doladeno, ale neco dole chybi

-> venni: to umi VIS elektronicka prirucka
Tak jsem konečně zase poskládal sundané věci které šly dolu kuli technické kontrole
pořád se mi seká to zadní kolo

-> Syny: tu jsem vyměnil,ale chyba zustala.Ted jsem zajel do bloku naměřených hodnot a taky vše ok.Nejspíš to vidím a nějakej zkrat na tom vedení...ale spíš čumím i na to že to píše kontrolu zapalovacích kabelů 

-> Nwkt: Takze zkratka lambda pred katem kaput?
-> jarda.u1: zvedák od kelly ? 

-> Nwkt: kdes to vzal šéfe?odkaz do SZ dík :)
Napadla mě myšlenka,že by nebylo od věci tady někde (jiné značky) založit new vlákno a tam by byli popsané chyby co nám hlásí diagnostika.(Vag) Pár lidí už jí tady má a vzhledem k tomu že to pouze napíše číslo závady a stručný popisek tak jsem tak krapet v řiti :)
Pár lidí tady dělá v servisech a mohlo by vědět.
Momentálně mi fabia AUB píše toto:
17 604 rada1 sonda1,Topný okruh elektrická závada
17 589 lambdasonda/refernční napětí přerušeno
Sorry za zasírání,ale jestli někdo víte odkud začít tak poraďtě.První lambda to není tu jsem zkoušel.Napadlo mě vyhřívání lambdy,ale nee.Auto jakoby ráno pár metrů zaškube ,ale jinak jede normál.Dik všem za nápad
Pár lidí tady dělá v servisech a mohlo by vědět.
Momentálně mi fabia AUB píše toto:
17 604 rada1 sonda1,Topný okruh elektrická závada
17 589 lambdasonda/refernční napětí přerušeno
Sorry za zasírání,ale jestli někdo víte odkud začít tak poraďtě.První lambda to není tu jsem zkoušel.Napadlo mě vyhřívání lambdy,ale nee.Auto jakoby ráno pár metrů zaškube ,ale jinak jede normál.Dik všem za nápad
-> Klubko_: dnes večer sa jej mam ozvať či je všetko v poriadku
-> castrol: a kdy jdes s martinou na kafe? 

-> poldy: klubo.rajce.idnes.cz/2009
.05.03_-_vitkov_I vcetne odtahu asi 60km domu, kdyse chladicovka utrhla 2 krizovatky pred domovem