skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Lubes: Tak vse pekne vyhazej do kontaku a nech si jen ty 4 pulky brzdicu, zbytek dej novy.
-> minno: hahahaha, ze by favo davalo ne jednotke 80? no ak malo motor v takom stave ako karoseriu, tak sa ani nedivm,ze nevladalo.... Proste auto po smrti, tak preco sa vliect za nim
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): ....a potom ten vo fave hodil dvojku a už ho nebolo

-> haso: Jasne ze jazdi, chyta paradne, len je nejaky moc nizky volnobeh (okolo 400?) a ventily sialene klepu.... budem sa s tym musiet este pohrat :-)
Ked som ju vydrazdil do zlteho a cerveneho na otackomeri, tak to bola jazda paradna, dlhy kopec, trojka, 90 na tachu a chlapik vo fave cumel ako puk, ked som ho predbiehal :-)
Ked som ju vydrazdil do zlteho a cerveneho na otackomeri, tak to bola jazda paradna, dlhy kopec, trojka, 90 na tachu a chlapik vo fave cumel ako puk, ked som ho predbiehal :-)
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): neveriiim, ono to jazdiii

cez vikend sme poskladali zavodnu fabiu a implantovali do Favorita
A po prevetrani zase pekne pod plachtu odpocivat.
Po dlhom case som z garaze vytiahol Erku, oplachol od prachu a povozil sa po okrese. Super pocit
A trosku aj pozovala na chate...

A trosku aj pozovala na chate...
Ja prave kolo svoje nemam... Sem ho v 16ti rozmlatil pri mensi nehode a od ty doby sem bez nej a take na nem nesedel :) A ted si hovoda hned vzpomenu, ze si vyjedu na Radyni (zdejsi zricenina hradu). Sem sed na kolo v pul devaty vecer za necelou hodku sem tam dojel skrz les a kdyz se zacalo serit, tak mi doslo, ze na tom nemam ani jedno svetlo, takze zpatky po ulici sem to zamit, tak sem jel zase tim lesem zpatky s tim, ze sem videl skoro uplny ho*no :D No proste prdel...
Jen mam pocit, ze sem neplodnej 

-> Syny: Auto je auto:D od doby co mám auto jsem na kole mockrát neseděl. A to jsem ve druháku jezdil do školy na kole

-> Syny:
ja som zase asi po 4 rokoch zobral bycikel a išiej sa previesť večer :D.....urobili sme nejakých 15 Km :D..a ja si zase necitim kolenáá :D.....je to zajuímave prechádzať s pruhu do pruhu ked je úúplne práádzna cesta

Ja dneska po 7mi letech sedl na kolo a jel se projet :D Hned sem s slehnul trasu asi 10km s 200m prevysenim po lesni ceste. Necejtim nohy a ani prdel :D A jizda lesem v pul desaty vecer bez svetel taky stala za to
Mam na dalsich 7let pokoj :D Jeste ze mam auto :D

Tak byť na stáži nebyl výjezd, tak ted jsem se vrátil s výjezdu... požár objektu 20x50m... Konečně po dlouhý době taky smrdim kouřem 

-> woody121: viac foto na tej stranke co je nalepena :D ale tie pribudnu az o par dni aj s vysledkami a casovych rozpisou :)
-> steyr: Gratulacia !! len tak ďalej viacej foto nemaš?

-> myschaak AZNP K.Hora: To je maclit od Premacu
-> Radek Retro eLeSo: -> Mr_Kubas: mě zas pro jistotu nejde vůbec 

Radek Retro eLeSo 01.08.10 21:56:15 napsal:
občas zlobí ciklovač na první stupeň To mi dělá felda taky
občas zlobí ciklovač na první stupeň To mi dělá felda taky

něco málo k feldě po dovče,najeto cca 1500km(jižní čechy,rakousko,severní čechy a německo)posrali se tři žárovky,občas zlobí ciklovač na první stupeň a zaseklý levý brzdič,jinak myslím že v poho

-> filcek: chladenie, zvlast pokial to neni seria, je o laborovani, musis skusat ...
-> filcek: Seka vodu a necerpa.
-> afro100: jj dobře tak já dám velkou řemenici a širokou vrtulku
-> filcek: cim viac motor toci, tym menej sa viri voda, teda pokial je motor tociaci tak je lepsia vacsia remenica
-> vhml: čemu to vadí?
a jinak jsme vyndali termostat bylo nám doporučeno kvůli přehřívání a stejně nepomohlo
-> mishom: rychlejší točení vodního čerpadla není moc velká výhra
-> mishom: jo máš pravdu a jinak ta vrtulka u tý širší je dvakrát širší, a nebude vadit když dám malou řemenici s tlustou vrtulkou?
-> filcek: ale ked ma mensiu remenicu tak sa toci rychlejsie
-> vhml: ta na levo tam byla a má menší vrtulku a menší řemenici a nestíhalo to chladit dopředu
-> filcek: co tomu kde chybí?
-> Kaprof: asi jo

-> myschaak AZNP K.Hora: koukámn že tech Staropramenu bylo víc než dva dle písma 

vsadim se, že i kdyby to bylo rovný, tak mu stejně řeknete že to má uplně křivý

-> Jirik_Tuňák: nevies jak sa meni na sceniku ?
-> Kaprof: drž hubu,byl si tu moc brzo....teď jsem tu míchačkuz dobděšlal
-> myschaak AZNP K.Hora: nechci bejt pí*a ale je to krivy jako kráva:o))
-> myschaak AZNP K.Hora: nějaký veselý UKčko

-> myschaak AZNP K.Hora: pokial si staval tak ako pises tak tomu rovnemu moc neverim :D
přijel jsem v půl šestý z práce a šel jsem dělat slouýpky....pár piv a šlo to sdamo...snad to bude rovný)))
-> Shader: vypada pekne a este ktomu bronzova zlt 2166
klucky von alebo dnu ?

Byli jsme projet stovárnu s novým motorem a vařily tak jsme přijeli a vyndali pumpu a zjistily proč jsme nechladily
zde vidíte proč

Předem se omlouvám za kvalitu (mizerný foťák v mobilu
) , ale že nekecám jako
. Auto mám teď na rampě, takže špatný přístup na focení.

-> Tomáššš: Konkrétní plány zatím nejsou, foto bohužel nemám, ale časem snad dodám
. Budoucnost auta je nejistá, jelikož mám vyhlídnutou ještě jednu takovou v perfektním stavu

-> petr s: nie nehovoria mi ... ale ak to tu uz je tak to zmazem 
zmazane ...

zmazane ...
-> Tomáššš: Neříkají ti blesk? už to tady dávno je
-> Shader: ake su plany ? :) foto ?

Dneska jsem domu dotáhl škodu 110 LS
. Potřebovala trochu oprášit, ale šlape jako hodinky.