skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Tommy017: Co je videt to je lesklí a na zbytek se sere co 

-> MOLSO:
nechcel by som to auto any zadarmo velka kopa nestastia

-> castrol: sak to poznas ne ? majitel fiatu sa tesi len 2x
ked ho kupuje a ked ho predava

ked ho kupuje a ked ho predava

ja som dnes opravoval fiat brava a uz nikdy viac 

-> jarda.u1: iba povrchova hrdza jak to stalo v garazi 5rokov
staci to natriet hrdzistopom prebrusit a moze sa natriet

-> Placko:

jarda.u1 28.07.10 17:15:11 napsal:
→ alpin: RAT-styl uz i na vratech?predbehol si ma

→ alpin: RAT-styl uz i na vratech?predbehol si ma

-> alpin: RAT-styl uz i na vratech?
-> ShadeKK: hehe áno dom už máme hotový a v oknách muškáty

-> Tuner#2: když jinej motor tak jedině nějakej boxer
-> venni: JJ Černý ho jezdí na webrech.
Nojo vono to bylo bourany a pravej podbeh je trochu hnutej. Vyklepat by ho bylo pekne narocny, zas sundat blatnik a vymlatit to do spravnyho tvaru, to vyresim metodou ZAVES.
-> Tuner#2: já mám 00 a do toho 02 stály za prd.Hele ale tobě to muže být jedno ne?Jsem měl za to že černý jezdí 45tky webři.Tenhle motor má slušnej potenciál do žlutky :)
-> Viliam: hmm tak je vo veľmi slušnom stave
, pozeram že dedo ma už dom hotovy 

-> Viliam: aha...
ale tak celkom okej fotky 

-> Placko:
Siemens S65 model 2005

-> Viliam: čím to fotíš ? .... ta foto vyzerá ako keby bola fotená veľmi dávno 

Nie dnes, ani včera pretože prší.. ale tento týzden po "sundání" blatníku na mňa čakalo veľmi milé prekvapenie len s povrchovou hrdzou bez akejkoľkovek diery či dierky.
-> RON: o tomhle motoru sem čet v oktávce, z prdele ho dali na brzdu a naměřili 115kw 

-> RON: tuším, že s touto motorizací jsem jel v Leonu a moc se mi to líbilo

-> jarda.u1: To je snad se vsim, dedkove proste neumi zachazet s motorem. U benzinu radi max ve 2000rpm, hlavne aby usetrili motor a palivo, ale ze to nejede a z motoru jdou rany jak jde ztezka to je jim jedno a spotreba taky naprd.
Ja bych ty Zetec-y zase tak nehanil.Je to celohlinikovej motor,celkem jednoduchej a necha si hodne libit.Otackovej motor to taky si myslim celkem je a v praxi: kdo ho nesetri,tomu jezdi daleko lip,nez nejakymu dedovi,kterej to porad jen zudla.
-> MATTESS: 1,4 TSi můžu jen doporučit, máme v golfu 90kW verzi a jak to jede je neuvěřitelný

-> Matthes, záškodník z TechWebu: 1,9 47 kW je lepší :o))
-> Syny: No nejlepsi je, kdyz nekdo chce cpat do skodovky 1,6 VW 55kW:-D
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ne vsechny litiny jsou tak tezky 

-> Tuner#2: No tezka... zas je to hlinikac, ne predpotopni litina VW
Ale asi tezsi bude, musel bys do kufru na zesik dat pytel cementu

-> Matthes, záškodník z TechWebu 27.07.10 23:44:52: Velká těžká mrcha, nahouby jízdní vlastnosti.
Matthes, záškodník z TechWebu 27.07.10 23:44:52 napsal:
→ Nwkt: Tak 140 ne, ale co 2,0 Zetec 96kW?
Hlinikac DOHC
Zrovna tenhle motor neni žádnej zázrak spíš by to chtělo nějaký 1,6 16V Vtec od Hondy
→ Nwkt: Tak 140 ne, ale co 2,0 Zetec 96kW?
Hlinikac DOHC
Zrovna tenhle motor neni žádnej zázrak spíš by to chtělo nějaký 1,6 16V Vtec od Hondy

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Třeba ze Subaru WRX STi 

-> Syny: Jako treba co? Jako ti blazni co dali do skodovky motor z motorky s velkym vykonem a pak se divili ze to je lemra? Ze nema kroutak?

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ale tak proc tam cpat naky obry, kdyz staci malej vykonnej :)
-> Syny: Do skodovky neni zadny motor moc velky.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Moc velky 

-> Nwkt: to by nemělo moc velkej efekt to by ho pak zvedaly alespoň na 160 to by bylo aby do toho si nerejply.
-> Nwkt: Tak 140 ne, ale co 2,0 Zetec 96kW? Hlinikac DOHC
-> Tuner#2: Proč ne nějakej lehkej motor co má už 140 poníků v sérii?

-> Nwkt: Je nový těsnění, to teď musí držet
-> jarda.u1: Díky za info. Já bych se toho nebál, je to lehkej motor, bez větších investic se dá 120 - 130HP a to vše při hodně slušné životnosti a navíc je to točivý motor. Mě se líbí a třeba Černýmu to funguje nádherně.

-> jarda.u1: Díky za info. Já bych se toho nebál, je to lehkej motor, bez větších investic se dá 120 - 130HP a to vše při hodně slušné životnosti a navíc je to točivý motor. Mě se líbí a třeba Černýmu to funguje nádherně.
-> Tuner#2 27.07.10 22:56:16: co jsem tak slysel,tak do roku 2002 urcite nebrat.Kdyz uz bych se s tim upravoval na jiny motor,tak bych ale asi po tomhle nesahl.

-> Tuner#2: Už loni ti vybublal nějakej bordel ne 

-> Nwkt 27.07.10 23:18:27: To mě přeješ hezký věci... ale je pravda že v Mostě člověk nikdy neví. 

-> Pavel P..: Počkej, tomu na podzim v Mostě naloží a domů pojede na laně 

-> Tuner#2: až ty budeš dávat jinej motor, tak fabie bude stát v expozici Národního technickýho muzea jako odstrašující případ temného období českého automobilismu

-> MATTESS: Pravda, je třeba sledovat problémy na garančkách už teď