skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
Idem si na felde a predo mnou škodovka ktorá išla ocivydne rýchlejšie ako ja a tam ostra zákruta a škodovka zrazu v šmiku preletela z jednej strany na druhu az sa napokon zastavila. Pridem tam a zrazu sa dve baby pokušaju vyliezť von,vystúpim z auta a pomáham im ako najlepšie viem všetko dobre dopadlo babám nic nieje.Pre istotu som aj tak zavolal záchranku.Jedna z bab Martina sa vola mi dala tel cislo a potom to uz bolo len na doktoroch
-> Tommy017: čo to je za hlava?
-> Klubko_: nemas foto ako vypadala po tej nehode ?
-> jarda.u1: krasny zvedak na kolik prisel?
Tak sem prave nasypal snad vsecky skodvacky videjka co mam na Stream, takze pokud me tam nekdo budete hledat tak tam vystupuju pod svym jmenem vasek.synac
Je tam defakto to same co na youtube s tim, ze tam nikdo neprudi za hudbu :)

-> jarda.u1: na kolik tě ta hračka vyšla ?? taky o ni dost přemejšlím.

-> jarda.u1: Luxus 

-> RoCoMi: no jooo, Noufik to tam ponekud prehnal a rozsekal, ale uz zase jezdi 

-> jarda.u1: aha to jsem si jaksi neuvedomil
moje chyba

-> Arnold: bez papiru tezko,leda ze by ti zaznam z stk napsali na zada

-> jarda.u1: aha no a STK by jeste slo udelat nn??
-> Arnold: nn,je odhlasena.
-> jarda.u1: jasny a s papirama ji mas jeste?? 

-> Arnold: to jeste nevim,zatim je cela a pojizdna.
-> jarda.u1: a to pujde cela nebo po dilech?? 

-> Arnold: kdyz sezenu neco jineho,tak asi ano
-> jarda.u1: aha takze asi pujde do sveta??

-> Arnold: asi uz ne,byl to muj wintercar.
-> jarda.u1: mas s ni neco v planu?? 

-> Arnold: jj,to je ona.
-> jarda.u1: neni to ta druha skodovka co ti stala na dvorku?

-> Tommy017: nechceme :D
dne oprava peugeotu 306 a potom na svojej felicii oprava hrdze nad piatimi dverami
-> aceboss: Není, byl předem otestován. :o))
Tak večeře je hotová a jdu zas k Litřence..ono je to lepší bez chlapa pak se perem o nářadí
tak třebas ještě nějaké foto přihodím pokud nechcíépně foťák:o)

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Jo tak to si byli s panem Javorským v mnohém podobní 

-> bibendum30: za málo

-> Nwkt: Nebavi, ale bude to 100x lepis nez to bylo... Uvazuju zeto same udelam na druhej strane
Ale jako ten mel ma uplne jinej tvar nez mel zase tne prah... Si to lisujou jak se jim zachce

-> Pavel P..: Stěrače stříkají,ostřikovače stříkají....
Tímto ti ještě jednou moc děkuju za ten originální český motůrek ostřikovačů

Dolakoval konečně kapky ;) Lepší foto později v kartě....
-> Syny: Když tě to baví 

Uriznul sem si kus novyho prahu 

-> Lady_Dark: Nojo no
Tady ve vedlejsi vesnici borci strikali favo na cerveno taky nastrojeny. Kdyz ho dostrikali, vzali hadry, utreli okna a jeli

-> Gryzly: ano je to econ
nejen nápravy potřebujou výztuhy
aneb špachtle na lepenku vyztužená
.za měsíc by jinak byla ohlá jak luk tak sem ji takhle hezky vysmrk.je to rychlovka tak nekontrolujte čistotu svárů

-> Gryzly: econ myslim
-> Gryzly: Svítí OFF, tak bude vyplá 

Nevíte čím se vypíná klima na koncernu kolem roku 2002 ? Je to auotmatická klima a má tento panel. Je to jedním z těch tlačítek? Kamarádka minulej týden koupila a furt chladí. Prej aby se jí nevypotřebovalo chladivo.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ježiš kdybys viděl tu moji...já když ji viděla, měla sem podezření že exmajitel je buzík
pak když sem ji začla odstrojovat jímala mě hrůza..on to auto totiž stříkal nastrojený a jen to co bylo vidět...měl nastříkanej i motorek od stěračů....

-> Lady_Dark: Jo to jsem mel taky. Nikdo se neobtezoval odstranit starou barvu a nastrikal to nanovo...
-> havlik: No ale písek je na ně zbytečnej, budou se předělávat. Navíc tady najít někoho kdo pískuje dobře je docela umění...jeden chlapík tady dělá veterány tak se zeptám jeho kdo mu to pískuje. Ten co ho znám je pěknej jouda a zkazí na co šáhne
-> Matthes, záškodník z TechWebu: tak potom len vyliať
-> Matthes, záškodník z TechWebu: To jsou všechny:o) zkoušela sem dva, ale tomuhle se nechce brát ta kita no:( ale tak je aspoň dobrý, že sem brousila jen ty ušiska.Jinak to vzalo barvy i asfalt...a že tam těch barev bylo:o)
-> suri: A ma to vyznam, kdyz se nic moc nikam nedostanu?
Zas to neni moje auto tak to nemusi byt dokonale. Ta vana je z takovyho plechu, ze nez zrezne, tak to auto by se 2x rozsypalo

-> Matthes, záškodník z TechWebu: aspoň cez tie diery to vydrb kefou
-> suri: Ja se toho odrezovace furt nejak bojim, zvenku kyselinu omeju, ale zevnitr ne. V tom odrezovaci je mimo jine stejna kyselina jakou jsem to delal zvenku... Nechtel jsem, aby tam zustala.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: dnu si mal vydrbať koľko ide a vyliať odhrdzovačom a rezistinom