skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> darklord: Dyk nic nedelal
... ne cistil v benzinu no..

-> Zeke-ten šestý: nechce sa ti to robit este raz?
ja to cistenie neznasam

-> tunerlada:

-> castrol: jj tak nějak
sem už i pak v půlce dovči začal vymýšlet co na vaření a takový věci 

-> tunerlada: uz ti chýbala ta manuálna práca 

neska po týdnu odpočinku sem se vrh konečně na původní 130kovej karbec,rozdělán,vyčištěn zevnitř,zvenku,nový těsnění a gumky a složen..teď jen počkat až bude místo na dílně,nasadit a seřídit na paltestu 

-> Zeke-ten šestý: Tu z feldy jo, to vymysleli lepe nez tu zaklepavaci no...
-> Zeke-ten šestý: ja mam navarenej ten orech primo na silnym plochaci a zatim me jeste pri povolovani nebo utahovani poloosy nezklamal 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: ale jednu stranu povolil
-> Zeke-ten šestý: bude omacka s jehlickamaa kulickama ?
-> VeTeV: Semikuv starej skurvenej... mi rikal at si ho zavarim ze bude dobrej trhak, hm tak nic moc teda...

-> Zeke-ten šestý: ty vole todle blato z hyper super jako thak
toi jsou nápady

-> VeTeV: momentak byl KO, tak se nahore svaril ap ouzil jako trhak

-> Zeke-ten šestý: tak momentakem povolovat matku 

-> jarda.u1: bejvalej

-> Zeke-ten šestý 26.07.10 21:34:13: peknej momentak 

-> castrol: mno, ja mel na jedny strane samojistnou a na druhy ne.....muj forman je pekny skladacka :D to co se potrebovalo udelat se udelao :)
-> Zeke-ten šestý: a povoli si to ja ked som povoľoval tu matku tak som ohol kríž co je na golu ale povolil som to
hehe, vymena manzet a tuku na poloose....prava poloosa byla KO a tak se jela na vrakac koupit jina
vymena kotoucu na formanu, ty puvodni byly opravdu kraaasný

-> Jarda/felda: To by mě zajímalo s jakou? Asi nemluvíš o motoru Škoda koncepce OHV.
-> Syny: S tou vačkou tipuju spíš 6500, maximum právě kolem 7000 při "přetočení" kdy to už ale bude ztrácet výkon, takže maximálka na 5tku v 7000 je spíš teoretická stejně jako mejch 207km/h na brzdě.
-> Syny: S tou vačkou tipuju spíš 6500, maximum právě kolem 7000 při "přetočení" kdy to už ale bude ztrácet výkon, takže maximálka na 5tku v 7000 je spíš teoretická stejně jako mejch 207km/h na brzdě.
-> darklord: ja mam 4 . -1 lpg takze ofiko 3 :)
-> myschaak AZNP K.Hora: -a co takhle cislo na svagrovou klidne do SZ,a muzes pripsat jeste cislo na kaprika mamu
musim mit neco v zaloze

-> Syny: na 7000 se dostanu i se serií
ale netvrdim že jsou to vhodný otáčky 

-> Syny: nn já nechci křížence, když užovku, tak úzkou
a stejně, už jsou připravený úzký

-> kamikaze 26.07.10 15:44:09: Dej sikroky ramena a ridici tycky :)
Dnes nasazen motor, převodovka, začal jsem dělat brzdy, přední náprava, "repasoval" jsem zadní, přiznám se, že vzhledem k tomu, jak mě tlačí čas jsem ji "repasoval" jen narychlo a ne moc kvalitně. Stejně počítám s novou...
-> Tuner#2 26.07.10 13:16:56: -> havlik 26.07.10 13:27:47: Pri 7
To bude ten motor davat? Tyvoe to je docela brutal - jaky otacky budou bezpecny pro delsi jizdy?

-> mafes: no tak to vedia =/
-> Placko: No kura tak jsem zjistil i porvané zadní sedačky...ti lidi ví jak člověku pokurv*t náladu..

-> mafes: aha
tak snáád daju pokoj ..

-> Placko: No právěže za barákem...auto už je v garáži a makám na opravě, horší je to se škoďárkem páč ten stojí stále na stejné pozici...doufám, že si už dají pokoj
-> havlik: sucha 4,22. Ale tema "tak akorat otacky" jsem myslel tak 3000, takze se nediv, ze bych to mel nejak fest upravovany
-> Nwkt: Vím
v kufru mám vodík a jak to pěkně levituje :D

-> kamikaze: Zahoď, to tam bejt nemusí 

-> mafes: ach tak naštastie nič nezobrali .. len aby to tie hovada nezopakovali
a maš ju zaparkovanú daleko od baraku ? ..

-> Klubko_: a co máš za převodovku?
-> havlik: ja tam nahazu 5tku, takovy akorat otacky a rikam si "kolik asi metu" a ono lehce pres kilo 

-> Placko: -> alpin: No debili nic nestihli vzít naštěstí, něco nebo někdo je vyrušilo, nicméně škoda na dveřích je celkem velká, za chvíli na to jdu mrknout ale možná, že bude třeba nové dveře celé a to až tak levné nebude... Jediné moje štěstí bylo, že jsem ráno v 5 šel do škoďárka, který stojí kousek dál, pro věci než jsem jel do práce a všiml si toho. Kdybych jel na kole a nevšiml si toho, bůh ví, co by mi z toho auta zbylo, páč tam stálo defacto otevřené...moje nervy fakt-> Placko:
-> Klubko_: právě
navíc to bude točit max 6500 si myslim s tou vačkou co mam takže to je nějakech 180 a to taky stačí

-> mafes: tak to su ale hovada
a niečo aj ukradli ?

-> havlik: mi stejne rikej, kde s tim potrebujes jet tak rychle ze...
-> mafes: co ti stade zobrali , bola vacsia skoda jak lup ?
Jo jo maximálka je 190 při 7tis otáčkách na těch malejch kolech co mam podle papíru:D
-> Placko: No na spotřebáku vybité sklo, pokřivený rám jak to páčili a škrkanců a škrkanců...nepochopím toto 

-> mafes:
a co aké sú následky ? 

Ohledal škody na autě po návštěvě zlodějů a za chvíli vyrážím opravovat následky..