-> minno: Jo to by mi přítel dal no já jedu snad už konečně letos podzimní doksy a taky Rozkoš...když bude hezky..alespoň jedno auto už máme hotový tak můžem obrážet srazy:)
-> Tomáššš: no pozor to já se peru ráda ...no auto...s tím je to horší...sháním kola, ale nějak se nedaří..tak se budou muset lemy vymodelovat asi bez kol...píst se zatím taky nezadařil, takže sme se zasekli i na motoru..jediný co dělám je že škrábu a škrábu a škrábu....:(
-> Lady_Dark: nejlepsi je to pero krouceny jak obrazi nechat stale ve vode a ono to krasne zazelena, pak to zasadit a je kytka ziva a ne takova, co do tydne uschne
Vzal jsem jsem svojí princeznu "vykoupat" na Wap-ku u pumpy v Argentinský(kam taky jinam),a pěkně růůůčo umejt-žádná myčka.Už zas vypadá mňamkově - fotky jsou v mý kartě.Takyjsem se pustil jsem do repase ramínek stěračů..resp.jejich laku
-> Matthes, záškodník z TechWebu: no jasne takhle si to berou mezi sebou a pak to podle toho vypada - pro vyjezdu ze zahrady vypadne motor a tka se to tam strci zpet a o zbytek se postaraji ostatni
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ty voel muze bejt rad, zemu to vubec nejak utahli - tam nejsou ani klice, srouby matky apod .-)) ja bych mu to dal na hrebiky a omotal dratem :-))
-> Matthes, záškodník z TechWebu: jooo panáčku... to se má zkontrolovat než to tam nasadíš... a na vejfuk stačí dvě těsnění a nic nefouká, než motorovej silikon
-> Pavel P..: Kazdopadne nase prace byla lepsi nez prace servisu Liten, kde Toustovi v rapidu sesroubovali vsechno bez podlozek, o perovkach nemluve, takze kdyz prijel tak bylo vse povolene...
-> Pavel P..: No ale takova vule? S tim jsem se nikdy teda nesetkal... chapu ze tam malinkej vakl byt muze, ale tam to rabancovalo uplne neskutecne.
Jinak silikon byl muj vytvor, pouzivam ho bezne a drzi v poho. Sice se vypece a zkrehne ale drzi. Voplikovi mozna ne pac ten jeho vejfuk ma napicu prirubu a jen s tesnenim by to foukalo okamzite, takhle by to melo vydrzet nejakou dobu, ja mu rikal ze si musi sehnat novy vyfuk...
Hlavne ze se povedl tak nejak obnovit zavit ve svodech...
A ta spojka... koho by to napadlo? Ten, kdo ten motor "upravoval" by si mel nasrat na hlavu i na ruce... nechat tam ten krouzek, to muze udelat jen curak.
-> m8rinek: hlavně nenastupuj ke strýčkům Helmutům do černých mercedesů a baworů až budeš stopovat... no i když třeba by sis mohl přivydělat pár šustivých ojrobankovek navíc
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ale u mě to bylo způsobeno sračkovejma komponentama. u něj půlka věcí byla špatně a druhá chyběla
mimochodem vy kyvkoznalci.... nějak vám nedošlo že v určitý pozici je tam vůle a kolo se naklápí ve směru jak se hejbou kameny v dif. jo a tim silikonem utěsněnej vejfuk to je krása.. tvoje práce že?