-> Zeke-ten šestý 21.07.10 18:01:37: no to je zrada... to mě nikdy nenapadlo že by to nějaký budíky mohli mít prohozený, to jsem si nikdy nikde nevšimnul
Do tedka jsem se mrdal kamošovi v Polu brzdy -nakej dement co to dělal predemnou omlel jeden šroub držaku třmenu(ten zasranej imbus) tak jsem jeden šroub debilní sundavál hodinu je mi blivno....
-> ŠKODA 120 GLS: tenhle sráč jezdí po Praze, strašná hujda a jelikož majitel asi nemá peníze nebo nemůže sehnat vejfuk tak jezdí bez něj a má jen vystrčenou rouru podle prahů... dělá to neskutečněj bordel a majitel si myslí že někoho oslní když tomu bude šlapat aby to řvalo
-> Matthes, záškodník z TechWebu:majitel toho auta u kterýho se to stalo stím jezdí jak blázen pořát hrabání atd. jeho tatínek starej závodník mu nádával že to je ztěch širokejch kol a hrabání a bohužel se to posralo mě
-> palinator: ne fakt, nevim jak je to mozny ale, ten bilej kus sem nechaval stejnej (coz sem musel bo z druhejch budiku to bylo pochroumany) a elektrika je vzadu jina, tudis to spolu moc dela tenhle bordel....
aspon mam uz budiky z tockomerem haaaaa (tockomer je i funkcni kupodivu)
ale pak nastal problem, ze rucka ma kontrolku na miste mazani a mazani na kontrolce rucky, dobijeni je myslim spravne, sme to nastartovali a desne se divili ze to nemaze
-> Tomáššš: radšej urob motor ktorý funguje a nespotrebováva provozné kvapaliny a do noriem sa vpraceš neriadený kat by síce pomohol ale nie v obale výfuku a celkovo je to blbosť
-> Tomáššš: A este mi prezrad zmysel...... to akoze kilom neprejdes cez emisnu alebo ako to mam chapat? Na erke som nikdy s emisiami problem nemal, dokonca raz som bol len tak v BA na emisnej, ze som si vecer zavolal, rano cestou do roboty sa zastavil na emisnej a bez problemov, vsetky hodnoty hlboko pod limitom
-> krtik: pak měl i zaplej maják no komedie neskutečná když jsme vyjižděli ze sendražic kolem naky parcely tak se chlap strašně tlemil nakejnehledě na to že vyhejbat se dire v trosce automaticky znamená smyk
-> Klubko_: No rad bych, ale chci pri te prilezitosti (kdyz uz bude naprava venku) navarit vyztuhy a doladit podlozky na odklony (horsi jak ), takze nevim jestli stiham, snad jo